IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Aika asiaaKeskiviikko 26.10.2005 23:33

Jaaha, tämmöinenkin palvelu. Perioditauko opiskeluista, mutta silti ehkä jokseenkin stressaava päivä. Kissat ovat käpälöineet nähtävästi yöllä meikäläisen A6-koon ruutuvihon sellaiseen kätköön, että meni tämä päivä haastatteluja uudelleen miettiessä ja soitellessa. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja huomiseen Satakunnan Työhön tulee aika mielenkiintoista juttua Olkiluoto 3 -projektista Rakennusliiton näkökulmasta katsottuna. Täytyy myös sanoa, että paljon nuorelle toimittajalle uutta asiaa tuli kans tuossa; nyt sitä tietää, mitä tarkoittaa esimerkiksi konsortio, kun puhutaan yritysten välisestä yhteistoiminnasta.

Stressi helpottuu kivasti, kun painuu koiran kanssa lenkille. Koirahan on Liinaharjassa, minä keskustassa, mutta mikäs mummolaan mennessä: ruokaa on riittävästi, koira on seurallinen ja suihku toimii. Tänään Venla oli oikein ekstrailoinen, kun Poriinkin oli satanut lunta. Ilmeisesti koiran tassut eivät oikein tykkää asfalttikontaktista, mutta nyt kun oli vähän lunta päällä enempi niin köpöttelykin näytti maistuvan eri malliin kuin vaikkapa keskikesällä.

Täällä sitä ollaan nyt kissojen kanssa, Anna on töissä vielä yhdeksään asti ja itse ajattelin seuraavaksi katsoa vaikkapa uutisia. Huomenna voisi käydä jo aamulla punttiksella ja koittaa tehdä mukavia asioita pitkin päivää.

Niijuu. Kiitoksia vaan kaikille, jotka osallistuivat maanantaina Porin Vasemmistonuorten YK:n päivän tapahtumaan! Teitä oli maksaneina 41, missä määrässä ei ollut kuin 1-2 paikan vakiokasvoa. Lisää luvassa joulukuun alussa suoraviivaisemman musiikkitapahtuman merkeissä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.