IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 03:06

vitsi oli kivaa eilen, dtm:ssä. yläkerras musiikki oli hyvää ja homot on hullun hyvää tanssiseuraa, tanssin jalkani kipeiks. paikassa oli myös kiva alue missä pidetään joskus kuulemma jtn vaahtobileitä,kuulosti aika mielenkiintosalle. joku ulkomaalanen mies oli vähän ahdistava kun yritin päästä tupakkakopista pois, en ikinä käy enää mekko päällä yksin hämärässä tupakkahuoneessa. mut joo, toiki oikeestaan vaan nauratti sillon mut jälkikätee mietin et saatana.

enkä oo koskaan ennen maistanu drinkkiä mikä olis maksanu 13e, enkä suosittele muitakaan maistamaan, aika pahanmakusta.

muutenki menee aika hyvin, työsaralla ja tälleen. mahd ja toiv on kohta mukavempi työpaikka ja parempi palkka niin ettei tarvii tappaa itteensä liian ahneella työnteolla. viime viikon yövuorot meni jotenki silleen et yks aamu tulin mm puol 9 kotiin, ehin nukkuu melkein 4h ku kämppikset herätti melulla ja piti lähtee koht kursille mistä tullessa nukahdin bussiin ja nukuin ohi pukinmäen minkä takii pääsin kotiin vasta niin et sain nukuttuu about tunnin ennen seuraavaa yövuoroo (ok syy oli siinäki et jumituin juttelee kämppiksen kanssa enkä joutanu nukkuu).. seuraavana yönä olinki sit oksentaa ja voin pahoin varmaa vaan sen univelan takia, sillo päätin et en tuuraa enää su-yötä (koska tiesin et seur päivänäkää en ehtis nukkua, oli työhaastatetteluu ja sellasta) vaik olinki vähän luvannu, sellanen olo mikä kesti sen 5h ei ollu 160e arvosta, voin tehä mielummi vaik 16h päiviä mut en vittu tollasessa univelassa öitä ja aamuja. muutenki, aloin olla aika huono työntekijä siinä olossa, hidas ja huolimaton.

tänää oli sit lomaa ja huomennaki on lomaa. huomenna aattelin käydä vähän kaupoilla, mut vähä vaa. enkä osta mitään turhaa (enpä), paremmat työkengät ehkä.

nyt voisin yrittää nukkua, moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.