IRC-Galleria

on iha pirun epäonnistunu ja paska olo. en saanukaan työpaikkaa mikä oli melkein luvattu.

meni aika huonosti (musta riippumattomista syistä kaiken lisäks lähinnä). yks painava tekijä oli se et niillä puuttu 3 työntekjää tänään ja pv oli aika hetkinen, se myönti ettei kukaan ehtiny perehdyttää mua niinku olis tapana ja sano ettei tulevina viikkoina ehtiskään. sillon kun se tän harjottelupäivän mulle määräs, ei se tietenkään voinu tietää et niillä on tommonen työvoimapula. kaipas kans kokemusta enemmä.. tai sellasta itsevarmuutta. sano et niillä on jo tarpeeks nuoria tyttöjä ja tarviisivat tällä hetkel lähinnä sellasta niinku noi esimiehet et pystyis pomottaa niitä nuorempia.

ei paljo lohduttanu ku se kehu et oon mahtava mimmi ja töistä ei varmasti tuu pulaa, miinuksena se piti oikeestaan tätä mun nuorta ikää ja kokemattomuutta, perc. mut voi toi poikii töitä muualta silti, ku se sano et silllä on suhteita noihi rafloihin ja kahviloihin helsingissä.

ei kai auta ku ettii.

sad :-(

ps: mut eilen olin paras ja tein 8h töitä niin et ehdin sinne kurssille! koskaan ei oo kaappi ollu niin täyn siihe aikaan päivästä. pystyn siis olee nopee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.