IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 01.07.2008 14:50

mua oikeesti AHDISTAA tää jalka kun en pääse liikkumaan ja huomaan miten turpoon. sain eilen kortisonia siihen lisää ja lääkäri oli niin pätevä että sen piikin ollessa siellä sisällä kysy multa että ONKOHAN TÄÄ OIKEESSA KOHDASSA. :-D tokasin takasin että "no toivottavasti", meinasin laittaa perään että sun kai se pitäis ammattilaisena tietää.

nyt se on sit sen jälkeen ollu melkein kipeempi. eilen en liikkunu pyykin pesun ja pienen siivoomisen lisäks minnekään. tänään aion liikkua keskustaan lihomaan emman kanssa muutamalla bissellä. sit toivon et huomenna voin alottaa urheilun kun tää on jo niin paljon parempi! (joo!)

oikeesti se lääkäri oli taas sellanen ettei keksiny paljoo muuta hoitoo ku sairasloman. meinas antaa viikon mut mun ällisteltyä niin pitkää aikaa kirjotti vaan 3pv, mitkä mul olis muutenkin ollu vapaata. sano vielä ennenku lähin et voi kirjottaa kyllä sit jatkookin. (toisaalta hyvä jos tää kipu jatkuu, mut yritän yhä olla positiviine). toisaalta luin netistä et joilleki on suositeltu kortisonipiikin jälkeen 2vk lepoo. kaks viikkoo!??? wtf

joo mut nyt apteekkiin ja sellasta, moiee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.