IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.02.2009 17:25

mitäää yli viikko siitä ku viimeks kirjotin. no ei mulle muuta kuulu ku asun toisten nurkissa, oon vähän työtön ja eksyksissä. siis totaalisesti rappiolla?

viime viikolla kävin jyväskylän juna-asemalla ja tampereella. tampereella oli kaisan ihana asunto, ihanaa tomaattikeittoo smetanaa rommia ja vastavirta-klubi. sieltä tulin tänne hanin luo ja tääl on ollu lepposaa. käytiin eilen kattoo yhtä omakotitalon yläkertakaksioo oulunkylässä mut alakerran asukki oli vähän sellanen et sanottiin ei ihan melkein sen takia. sit oon käyny kahvittelee (molemmil kerroil juonu muuten teetä!) tyyppien kanssa ja vitsi kävin töissäki lauantaina. oli ystävänpäivä ja k-50 ilta mut onneks en ollu yksin!

oon myös lukenu paolo coelhoo (miten se kirjotetaan?) ja tajunnu miten saamaton oon ja miks oikeesti hukutankaan itteni aina töihin ku mahollista. mut nyt ei oo töitä ja kouluihin haut on meneillää ja mää päätin tänään et nyt yritän ees vähän tosissani jonnekin. koht lähen kirjastoon kerää inspiraatioo tai jotai ja yhtä kouluu varten pitäs varmaa saada joku kirjaki jota lukee (?) mut en löydä mistään tietoo siitä kirjasta. vois varmaan soittaa sinne kouluun ja kysyä. no, huomenna.... (always tomorrow oli intiassaki)

jeejee sellasta. et hyvää kuuluu vaikka elämä onki ihan hunningolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.