IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

LOISTAVAA!!!Tiistai 20.06.2006 22:17

siis tänään on vaan ollu LOISTAVA päivä!

Heräsin tossa siettämää yli yheksän aamulla siihen kun puhelimesta kuuluu Alex k-ultimate NRG(megamix)! Nostin luurin ja katsoin kuka mahtaa soittaa tähän aikaa päivästä ja viel mulle ku oon kesälomalla (jollakin päässä viiraa ja aika pahasti) noh se päässäviirajan nimi oli sanzzzu! :D
vastasin normisti "haloo" ja ummmistin hetkeks silmäni!(väsytti niin maan perkeleesti että!). toisesta päästä puhelinta kuulu ihmeellistä hälinää ihan ku olis ollu tapiolan bussitunnelissa.. (siellä se sanzzzu olikin :D) noh sitten sanzzzu niin ihanalla pirteällä äänellä tokaisee "Mul on vähän tällänen tenka poo? et pitäiskö mun mennä sinne Jorviin vai ei? ku YTV on merkannu väärin ton kartta hommelin tonne nettiin, elikkäs mitään sataysii ei oo sit niinku tulossakaan lähipäivinä?ja mulla olis niinku 10min aikaa olla siel! " Mietin hetken mitäköhän tohon vastais, onhan sannan terveys kysseessä...(ihan ku se siitä niin paljon huolehtis :D)
"no älä mee, tuu tänne jesselle niin menää sit rantsuun ottaa arskaa ,JOS huom jos löydän bussirahaa!" sanoin ja samalla iski kaamee aamupissahätä. "Joo niin teemme, mut käyn kyl ekaks himassa vaihtaa rantakledjut! sopiiks?" Sannalla oli taas niin ihanan pirtee ääni että itekki piristyin kummasti. "jepjep! soita mulle sit ku oot lähös tai jotain! MOIKKA!" lyhyeen loppu puhelu mutta olo oli aivan fantastinen. niin pirteä ja iloinen

Nousin ylös sängystä,venyttelin ja lähdin kohti vessaa. Jesse nukkui niin söpösti et melkein "onnen" kyyneleet valu silmistä. Laitoin vähän peittoa ja hymyilin. Matka Jessen huoneesta vessaan kesti yllättävän paljon johtuen varmaan siitä etten ollu hetkeen kävelly ja sit ku piti kävellä niin se oli sellaista tönkköä kävelyä. Vessa reissu onkin sitten sensuroitu **********

Astuttuani Jessen huoneeseen vessa käynnin jälkeen muistin "herran jumala en ole ollut IRC-galleriassa 10h" jotain oli tehtävä. Jokin kohta minusta halusi takaisin mennä sänkyyn ja jokin halusi minun avaavan koneen ja katsoa kuinka monta kommenttia olen saanut. Kommentti puoli vei voiton. Avasin tuon ihmeellisen hyrisevän koneen ja näpsäytin kirjanmerkeistä IRC! Kirjautuessani sisään järkytyin! Melkein ääneen sanoin "ei yhtään kommenttia". No elämä jatkuu ilman kommennteja(vaikka välillä tuntuu että EI!). Löysin kaverini päiväkirjasta hauskan kyselyn johon ajattelin vastata näin aamu tuimaan. kello oli siinä vaiheessa jo 09.17.Kysely meni yllätävän nopeasti vaikka kyseessä olikin 275 kysymystä.

AAAPUAAA!! kello onkin jo vaille kymmenen! (aurinko porottaa mainiosti tähän aikaa aamusta)
Keräsin siinä sitten kimpsut ja kampsut (eli bikinit päälle) ja hyppäsin tranpoliinille ottamaan arskaa (jesse nukku tässä vaiheessa vielä hyvin sikeästi). Hymyilin jonkin aikaan auringon tuottamaa lämpöä ja viereähdin mahalleni.Siinä se aurinko porotti ja poltti hyvin vaaleeta ihoani samalla kun luin ME NAISISTA erittäin mielenkiintoista kertomusta siitä kuinka N**k*ri naiset olivat kyllästyneet saman rotuihn miehiin ja perustaneet oman kylän vain naisille. Uppouduin niin täysin lehteen etten huomannut kuinka aurinko oli jo siirtänyt paikkaa (ihan ku se aurinko siirtyis) joten piti mennä vähän viistosti :) sittenhän tuo kello olikin vaille 11 ja aloin ihmetellä kun sannasta ei kuulunut mittään? otin puhelimen kauniiseen käteeni ja vihreestä luurista puhelin alkoi soittaa sannalle. "haloo" vastasi sanna ei enää niin pirteällä äänellä. se oli ennemmin uninen. kysyin sitten tuon unisen haloon jälkeen "olitsä nukkumassa?" "en mä mitään nukkumassa ollu. Lepuutin vähän vaan silmiäni" kertoi sanna varmaan haukotellen. ainakin se kuullosti siltä. Hetken mietin mitä asiaa oikeastaan minulla oli kunnes muistin "Kestää se vaatteiden vaihto noin kauan?? alahan jo tulla sieltä. aurinko paistaa niiin loistavasti" (loistava oli ehdottomasti päivän sana!) "Joo mä soitan sulle sitten ku oon tulossa" taas noita lupauksia se sanna vaan latelee. Sammutin luurin kuultuani "moikka" ja vaihdoin asentoni seluulleen.. Hetken vatupassina olemisen jälkeen (ehkä noin 15min) puhelin soi. se on taas sanna. Hän kertoo minulle lähteneensä ja sanoo ettei bussia näy mailla eikä halmeilla. sanoi tulevansa sitten kun se bussi joskus nyt tulee.

Pääsin vessaan asti ja takasin. Ovella sanna puhuu puhelimessa TAAS ja kertoo tuomakselle kuinka säikähti minua kun avasin oven. Istuin penkille polttaakseni tupakan kunnes tuli armoton jano ja nälkä. ehdotin sannalle että menisimme syömään tonnikalasalaattia mutta sanna halusi vaan jotain juotavaa. Syönnin jälkeen sain poltettua sen tupakkani. Sannalla oli taas elämääkin tärkeämpää kerrottavaa. (aina niin innostuneena kertoo tarinansa) Kuuntelin sannaa samalla miettien nukkuukohan jesse vielä.

Ehdotin kauppaan lähtemistä. Sanna oli mukana. Kävin pakkaamassa Jessen repun omalla ja herran lompakolla. Samalla katsoin että kyllä se Jesse vielä nukkuu. Pääsin ulos ja sanna oli jo kovaa vauhtia menossa hiekkaista alamäkeä alas kohti kauppaa. Kohdattiiin siinä puoliväli alamäessä ja sanna tokaisi todella iloisesti "ihan ku me oltais menossa retkelle". Kummatkin purskahti nauruun. "vai että retkelle" mietin mielessä. Kävely matkan varrella huomasin Patun. Kaivoi jotain autosta eikä sen takia kuullut kun huusin hänelle "moi patu". Saavuttuamee kauppaan iho meni ihan kananlihalle. siellä oli kylmä, tai oikeastaan ihanan viileä verrattuna ulkoilmaan joshon meinasi paahtua. Nappasin korin ja latelin tavaroita koriin. Iloiset duuni kaverit moikkailivat minua ja kehuivat kuinka ruskea olen. "Maitoa,currykastiketta ja mehua" sanoin ja heittelin tavarat koriini. Kassalle päästyäni latasin ekaks kaks askia sinistä zesterfieldiä ja jäätelöt. (tärkeimmät ensin). Tiina sanoin loppusummaksi 36.50 ja odotteli rahaa. Kaivoin Jessen lompakon esiin ja maksoin sieltä ensin rahalla 9.45e. Vingutin sitten electroniani ja odottelin. "EI MYYNTILUPAA" ja naama helahti punaiseksi. Jouduin ottamaan osan ostoksista pois että rahat riittäisivät. Matka kaupalta jesselle meni nopeasti jäätelöä syöden. Kumpikaan ei puhunut matkalla mitään.

"HUHHUH" sanoin ja laitoin tavarat jääkaappiin. "ja eikun baanalle" mietin hiljaa mielessä ja tarkoitin että mentäsiin sannan kanssa ottamaan aurinkoa. Jalat suoriksi ja ihoa kärventämään aurinkorasva kerroksen jälkeen.(ja tietenkin jääkylmät siiderit) Jossain vaiheessa Jesse nousi sängystä ja tulil tupakille. Melkein samoin tein Jesse häipyi!. "Vitsi että on kuuma" kummatkin huokailee (vaikka ei saisi valittaa). Hetken aikaa rupateltua sain loisto idean? (mulla lositoideoita. ei voi pitää paikkansa)
Ehdotin että pistetään sadetin päälle ja juoksennellaan ympäri pitäjää ihan märkinä :D.
Siitähän sanna tykkäs. Olo oli kuin Bulgariassa. Rakas Jesseni tuli laittamaan meille sadettimen päälle ja jäi vielä tupakille katsomaan kun kaksi villiä valasta pomppivat tranmpoliinillä sadettimen tahtiin. Hauskaa oli mutta hetken päästä tramppa teki tepposensa. Kummatkin oli pomppimisesta hengästyneitä ja päätimme mennä ottamaan lisää arskaa.

Vatsani alkoi kurnimaan. "menen tekemään ruokaa" sanoin pidellen vatsaani.olihan kello jo melkein neljä. Ruoka valmistui nopeasti ja pääsimme syömään. ahtasin lautaselleni puolet salaattia ja yks neljäs osa riisiä ja yks neljäs osa kanacurrya (eiks ne ruuat noin just syödä?)
Nyt vatsani oli täysi! Jesse poistui pöydästä yhtään mitään kiittämättä ja painu röökille (sanna kyllä väittää että kyllä se jesse kiitti mutta en usko). Lautaset altaaseen ja aurinkoon!

Olimme sannan kanssa koko päivän puhuneet bulgariasta.Mitä otamme toeletti laukkuun ja monen päivän vaatteet otamme mukkaan. siihenhän on enää kaks yötä!!

Aurinko oli taas vaihtanut paikkaa ja sannan olkapää oli jo varjossa. Vidoimme itsekkin paikkaa auringon mukaan (ei se aurinko liiku!!!!) ja taas oli hyvä olla.
"APUA mä oon palanu, kato nyt" hädissään huutava sanna sanoi. (Minulla itselläni oli tasainen "kullanruskea" rusketus). Hetken taas mietittyämme sannan punaisiksi palaneita jalkoja Patu ilmestyi pyöränsä kanssa Kilinteenille. Piti siis laittaa vaatetta lisää päälle ettei hän huomaisi upeita kurvejamme. Muutama tupakki ja muutama lause ja sanna tokaisi "palaillaan huomenna, mä soitan sulle?" sanottiin taas moikka ja palasin sisälle nyt yksin.

Tällänen päivä mulla.. :D:D meillä oli oikeesti aivan LOISTAVAA!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.