IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 18:37

Käytit testin tekemiseen 5 minuuttia 22 sekuntia.

79% (15/19) - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
25% (5/20) - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
70% (16/23) - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
13% (3/24) - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

HUI!Sunnuntai 27.07.2008 18:24

Mentiin eilen lujaa! mua pelotti olin ainut, jolla ei ollut turvavöitä sen takia koska joku vajari on rikkonu sen! No enivei! mentiin 260km/h ja mua PELOTTI!!!! sit mentiin toisella autolla melkein yhtä lujaa! JA mua pelotti!

Jesse ajo 2mm siilin :S vitsit mikä tyhmä!

[Ei aihetta]Torstai 24.07.2008 01:27

Mua nyt jotenkin suoraan sanottuna VITUTTAA!

Duunissa on kivaa. Siel on ihanei ihmisei ja muutenki :)

NYT VAAN EI JAKSA! Sit mua vituttaa yks henkilö! oon tuntenu sen öbaut 4viikkoo ja se on NIIIIN ärsyttävä. Must tuntuu et se on lesbo? Se on jotenki semmonen ihminen, joka yrittää olla kauheesti mukana ja sillain mut sit se ei kummiskaan oo. Oon kuullemme sen paras kaveri! AMMU ITTES! En nyt rupee sanoo nimii, mut muutaman vinkin voin antaa. Se asuu Espoossa ja se ei oo meijän duunista ja sillä on ajokortti ja se änkee kaikkeen mukaan ja se soittelee mulle ja se yrittää olla joku haluttukki!?!?!?! ja se on ehkä lesbo! mut seurusteleivaisessa suhteessa.

LUKEEKO MULLA OTSASSA "Lesbo magneetti" vai miks KAIKKI muijat on mun kimpussa? HAA?

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 20:42

Kenellä on tänään tuplanimpparit???

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 18:05

Mulla on ilmeisesti PAHA galleria riippuvuus :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 14:20

MISSÄ MUN VAPAAPÄIVÄN AURINKO ON!?![Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 02:10

Ens viikko iltisviikko! Ke ja To vappaata ja luvattu ihan auringonotto kelejä :) passa bra!

Viikonloppuna on siis kumapanakin päivänä iltavuorot :( Hajottaaks? No vähän kyl joo. Mun tekis niin mieli vetää kunnon perseet! Lähteeks joku mun mukaan ti tai ke? Keskiviikkona olis strippari kannussa jos vaikka menis sinne niin olis jotain meininkeiki. Niin ja Kinksutin: Minä en tarjoa sinulle koko iltaa, tuu vaan mukaan mut saat maksaa kyllä ittes.

En taas keksi mitään järkevää kirjotetavaa! Sanzzzun mamille propsit! Oli hemmetin hyvää mansikkakakkua, kaikki kehu sitä :)

Mun mummosta on tullu vähän höpsö.
Soitin sille viime äitienpäivänä onnitellakseni ja kertoakseni kuulumisia. Siinä samalla kerroin, kuinka minä ja Jesse ollaan menty vuos sitten kihloihin. Mummo olit tietenkin niin innoissaan ja onnitteli ja kauhisteli ja hössötteli ja oli ostamassa lahjaa ja jaadijaadi :) kyl te tiiätte.
No tänään sitten kun oli ne trippikestit, niin mummo kirkossa oli kysyny meijän Sannalta et "Onks Jenni menny kihloihin" ja ei meinannu millään uskoa, et hänelle on jo kerrottu ilouutinen. Höpsö :)

Mun serkkuki Hanna on vähän outo :D
Jesse ei tullu kirkkoon kuuntelemaan saarnoja ja virsibiisejä vaan jäi kotiin odottelemaan mun soittoa. Soitin kirkon pihalta et nyt voi lähtee valuu meijän mutsille päin, ku mummo ja sylikummit ja kaikki halus nähä Jessen. Päästiin sisään ja juteltiin mukavia tietenkin niin, että osa porukasta oli ulkona, toiset soufalla ja Hanna(mun serkku) ja siskoni Sanna keittiössä. Jesse saapuu. Hannan silmät kirkastuu ja niin tohkeissaan alkaa selittää: "Ihana poika, Kuka toi on? Aivan ihana" ja tietenkin niin rakastuneen näkösenä :) Meijän Sanna kattoo Hannaa vähän oudoksuen ja selittää tuon kyseisen ihanuuden olevan mun poikaystävä. Meni Hanna hiljaseks kun Jesse avaa oven ja astuu sisään :) hassu Hanna.

Mun toinen Mummikin on pikkasen hassu.
Sillä on kummatkin lonkat aika pahasti rikki. Ei pysty edes kepeillä kävelemään kunnolla. Minä kitlltinä tyttönä menin tänään Mummia vastaan parkkipaikalle ja saatoin sen takapihalle, koska etuovesta ei olis päässyt. Must tuntuu et se oli ottanu pari sidukkaa, koska heitteli mitä ihmeellisimpiä juttuja n10m matkalla joka kesti joku 10min. Esim tämä: "Jennii jos viittisit mut tohon trampoliinille laittaa, vois olla aika mukavat paikat ku yks mummeli lonkkiensa kanssa hyppelis puolikuolleena." ja "Minä olen metsäretkellä, ompas täällä mukavat maisemat" HAA? :D SieniMummi goes wild :D

Hokasin just et oon päässy perhevideolle! En naamallani vaan äänelläni. Siskoni Sanna kuvas mintun konfiksen ja minä ottelin vieressä kuvia. Sanna tietenkin kuvaa ja eihän me voida hokata, et siin on mikki! Kuiskittiin AIKA sujuvalla äänellä siihen kaikkee. Arvosteltiin ihmiisii ja pari kirosanaa multa taltioitui filmille. Kyseessä on meijän ISI pappa Lindströmin kotivideo! Puoletkaan mun kuvista ei onnistunu.

JAADIJAADI hohhoijakkaa! Pakko mennä goisii.. Ei tullu taas MITÄÄN järkevää kirjotettavaa.

[Ei aihetta]Lauantai 12.07.2008 12:51

Tänään Auraan pikkusiskon Emman 7-vuotis synttäreille ja huomenna pikkusiskon Mintun konfis!

Se siitä viikendi vapaasta :D

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 21:35

Miks kukaan ei kirjottele mulle kommenttei??? :(((((((((

MYÖS SINÄ! käyt kumminkin kyylää mun kuvii!

[Ei aihetta]Torstai 03.07.2008 14:08

Lauantaina on KIVA päivä :)