IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 00:56


"Päiväkirjan säännöt
HUOM

* Kirjoittamasi julkiset päiväkirjamerkinnät näkyvät kaikille: vanhemmillesi, tuleville työnantajille sekä ihmisille joille et välttämättä haluaisi kertoa koko elämäntarinaasi! Tekstin poistaminen Internetistä täydellisesti on myöskin yleensä mahdotonta, joten mieti, mitä kirjoitat!
* Muistathan kunnioittaa myös muiden ihmisten yksityisyyttä. Älä mainitse muita ihmisiä nimeltä, mikäli sinulla ei ole siihen heiltä lupaa! Tällöinkin suosittelemme käyttämään pelkkää etunimeä.
* Yhteystietojen, esim. sähköpostiosoitteiden tai puhelinnumeroiden mainitseminen päiväkirjassa on kiellettyä.
* Tekijänoikeuslain suojaamien tekstien, esim. laulujen sanojen, runojen tai novellien julkaiseminen päiväkirjassa on kielletty. Luonnollisesti tämä ei koske itse kirjoittamiasi taidetekstejä.
* Noudatathan myös hyviä tapoja ja Suomen lakia. Päiväkirjaa koskevat muutkin IRC-Gallerian säännöt, joten esim. rasistiset, yli-eroottiset ja väkivaltaiset tekstit ovat kiellettyjä.
* Ylläpito poistaa sääntöjen vastaiset tekstit ilman erillistä varoitusta tai selvitystä. Räikeä sääntöjen rikkominen johtaa viikon jäähyyn tai pahimmillaan tunnuksen poistamiseen."

Näin sano irc-galleria kun kirjotin kaverin päiväkirjaan "Mikä sua vaivaa" :D

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 12:00

Viikonlopusta :

Lauantaina mentiin Jessen kanssa ostamaan mulle hiusväriä. Noh. Suski oli suositellu kampaamosta ostettvaa shokkiväriä kuinka siitä tulee hienot hiukset ja väri tarttuu toooosi hyvin tukkaan. Ostin siinä samalla sitten blondin värin marketista, juurikasvua oli kaks milliä. Päästiin Jesselle ja ruvettiin heti värjäämään. Ensiks blondi jonka jälkeen laitettii shokkia siis värinä toimi lila. Mahtavan näköistä purkissa. Ajattelin heti ekaks et wau täst tukasta tulee makee jos siitä ton väristä kerta tulee.

Värit laitettiin ja pestiin ja sitten laitettiin lila. Jessens utiessa sitä mulle oli mun pää aivan lila. Annettiin vaikuttaa purkissa olleiden ohjieden mukaan n.30min ja kävin viel pitämässä sitä saunassa jonkun aikaa ettät ulis mahdollisimman "intensiivisempi" lopputulos. Suihkuttelin siinä sitten värin pois enkä kattonu peilistä ollenkaan minkä värinen mun pää oli. Pääsin yläkertaan kuivattelemaan mun hiuksia föönillä ja huomasin mitenkä ihanat LILAT hiukset mulla oli! JA PASKANMARJAT mitkä lilat! No ensinnäkin se väri oli tarttunu mun ohimohiuksiin vaan ja sit toisekseen se oli sähkönsinistä. muuten tukka oli kaunis MAHONGINruskee! siis päästä piti tulla lila! NO JOO enpä taida enään käyttää kampaamon SHOKKI värejä! aika osuvanimi noil väreillä. On meinaan aika shokki ku pesee värin pois päästä. Siinä jonkun aikaan yritin kyyneliä pidätellä koska mun tukka meni pilalle ja sainkin sitten kasattua itteni. kyyneleet vaihtu kauheeks räkänauruks.

Sunnuntaina:
Juostiin melkeempä heti kun kaupat aukes niin taas markettiin ostamaan mulle LIILAA väriä, jotta saisin samanlaiset hiukset kun noin öbaut kk sitten. Oli muuten makeet. Noh enivei
Näin siellä hyllyssä tosi makeen raidotuslilan jota ostin sitten kaks purkkia kun siitä yhestä ei riittäis koko mun alatukkaan. Jeps. Ostettiin samalla piparkakkutaloon kaikkei kivoi koriste jutskii.

Jesse heitti mut mutsille, jossa kokosin ihan omin kätösin kauheen peepparkaakhuussen:in siis waltteri halus talon aiheeks KAUHU kauheen kiva täs näin joulun alla. Siihen tuli kaikkei pääkalloi ja verta :D. Tehtiin siit semmonen linna jossa oli kolme tornia jne. Vitsit voin kyl olla ylpee ittestäni, koska siit tuli kyl aika makee. Noh systerit ja waltteri jossain vaihees vähän väsähti sen tekemisessä niin jouduin sitten koristelemaanki sen sitten yksin. Tosin waltteri kävi välillä tarkastelemassa että oisko se jo valmis ja ruiskuttelemassa "verta" (Kirkkaanpunaista sokerikuorrutetta). Talo saatiin valmiiks. Isutin siinä keittiönpöydän ääressä peräti kolme tuntia!

Jesse tuli hakemaan ja päästiin taas värjäämään tää mun reuhka liilaks. Sekottelin siinä sitä väriä ja mietin miks tää on punasta! no joo kaipa se muuttuu sit ku sitä pistää tukkaan ja antaa vaikuttaa. ohjeissa luki "anna vaikuttaa 30-45min riippuen siitä kuinka intensiivisen lopputuloksen haluat". Nelkytviisminaa päätin pitää päässä, koska halusin todella liilastalilaaan sen tukan värin.
Alku näytti hyvältä. Väri alko muuttua lilaks ja huokasin jo helpotuksesta "ah ihanaa saan sen värisen tukan kun halusin". Pääsin sinne suihkuhuoneeseen pesemään väriä poies. Lilaa väriä meni viemäriin. Olin enemmän onnellinen. Pääsin yläkertaan ja pikkasen kuivasin ja tokasin jesselle "kato tän värisen lilan mä halusin, ton loppu shokkivärin voi heittää rodeen. se on ihan paskaa." Päästiin nukkumaan ku hiukset oli kokonaan kuivattu.

Aamulla heräsin. Pääsin vessaan ja järkytyin! mihin se liila väri oli kadonnu :D NO JEES! mulla on nyt sit tämmönen vaaleenpunanen/tummanpunanen tukka! siis hyi helvetti aivan kauheen näkönen. Enkä voi vieläkään käsittää mihin helvettiin se lila väri katos! siis se vaan haihtu luultavemmin ilmaan. Siks toisekseen mun latvat on aivan kuivuneet! tapoin mun hiukset niinku oikeen kunnolla. ne oli silleen niinku kikkuralla ne latvat kun ovat niin kuivat. No kaipa tää tästä! lupasin kyl et seuraavaks värjään tukan ku on 10cm juurikasvu!!

Suostillen lämpimästi niille nuita värejä,jotka haluavat sähkönsinistä ohimoon tai hämätä muita värjäämällä liilaa vaikka oikeesti haluaa punasta!

eipä muuta! se on moro!

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 01:13

doodih!

Kummassakin ranteessa (toisessa jo kyynärpäähän asti) oleva jännetuppitulehdus!! jette kiva de!

HuhMaanantai 19.11.2007 13:11

Olipas viikonloppu :D

KIvasti vinguttanu electronii. satanen taas menny muiden kurkusta alas! nojoo! olin mäki kyl ihan hyvät kuosit. Jotenki meni vähän ohi asiat. Fisut oli aika kova sana sinä iltana :D.

No joo eilinen oli kyl kaikkee muuta ku kiva sunnuntai!
Heräsin ekan kerran joskus puol 11 vieläkin jurrissa :D hoipertelin pitkin seiniä täällä jessellä ja törmäsin vessan oveen :D pääsin pissalle ja hoipertelin takasin jessen vierees. Ei menny kauaan kun nousin taas ylös ja pääsin puhumaan norjaa vessanpöntölle! Kiiti fisut kun värjäsitte mun yrjön! sit löysin mun onnekseni burana 400sen siihen mun armottomaan päänsärkyyn! takasin jessen viekkuun ja nukkumaan. Herättiin jälkeen kolmen ja mulla ei ollu enään DARUDEE!! onneks :D tai oli mul ehkä vähän mut ei niin kauhee ku aamulla heräsin. Perus sunnuntai. Mutsilla käytiin ja sillain. illalla oli ihanaa<3 thänks jesse :)<3


Kuume. lainasin vähän elastiselta :DPerjantai 16.11.2007 14:13

Mul on vähän kummallinen olo tänään, tunnekstette sen? vähän niinku ois kuumetta tai jotain.


Mul on kuume (kuume)
ja
Ainoo lääke(lääke)
joka
Toimii siihen
(siihen)
on
Tänään liike (liike)

Lauantai-illan kuumeeseen toimii vain liike :P muistakaa se!!!!
(vii,kuu,see,kaa!)

Kun me tavattiin, oli helppoo/
meni päiviä katsomat kelloo/
mitään vastaavaa kokenu ennen/
oltiin kuin luotuja toisillemme/
mitä kävi en käsitä mitenkään/
riidellään sovitaan ja sit taan riidellään/
pelkkää riitaa ja kummalkin kiirettä/
pinna kireellä, ero vireillä/
must tuntuu kun käden käännös/
suhde olis muuttunu kädenväännöks/
on sekasin pelisäännöt/
mitä sanot, yritetäänkö?/
voit olla varma musta/
en petä sun luottamusta/
vaik riitely tuottas tuskaa/
en päästä irti susta/

(vii,kuu,see,kaa!)

Ei jaksa riidellä enää/
voitaisko sopii jo tää jo tänään/
ovet paukkuu ja taas kerran pyydän sua jäämään/
ei riidellä enää/
sovitaan tää tänään/
ovet paukkuu/
joopa joojoojoo/

Ei oo salaisuus et mul on ollu noit/
kertoja, vakioit, säätöi ja kuvioit/
mun mielest ne on vanhoja asioit/
enkä tajuu et miks ne taas esiin toit/
jos tuijotan muit oon vaan mies hei/
heti selaat mun tekstiviestei/
teen mielestäs liikaa töitä/
epäilet ku oon studiol öitä/
näin suhteet ajautuu kriisiin/
jos toinen on salapoliisi/
ei järjen häivää touhus/
ei sukat vaan mustat sukkahousut/
sä huolehdit suotta musta/
en petä sun luottamusta/
vaik riitely tuottaa tuskaa/
en päästä irti susta/

Ei jaksa riidellä enää/
voitaisko sopii jo tää jo tänään/
ovet paukkuu ja taas kerran pyydän sua jäämään/
ei riidellä enää/
sovitaan tää tänään/
ovet paukkuu/
joopa joojoojoo/

En malta oottaa et taas tääkin riita ohi on/
koska sit me voidaan rauhas tehdä sovinto/

Ei jaksa riidellä enää/
voitaisko sopii jo tää jo tänään/
ovet paukkuu ja taas kerran pyydän sua jäämään/
ei riidellä enää/
sovitaan tää tänään/
ovet paukkuu/

(vii,kuu,see,kaa!)

Ei jaksa riidellä enää/
voitaisko sopii jo tää jo tänään/
ovet paukkuu ja taas kerran pyydän sua jäämään/
ei riidellä enää/
sovitaan tää tänään/
ovet paukkuu/
eieieiei/

Ei jaksa riidellä enää/
voitaisko sopii jo tää jo tänään/
ovet paukkuu ja taas kerran pyydän sua jäämään/
ei riidellä enää/
sovitaan tää tänään/
ovet paukkuu/
joopa joojoojoo/
Jenni on:

Riidanhaluinen
Selkäänpuukottaja
Vittumainen
Kaikkitietäväinen
Pitkävihainen
ANGST
Kateellinen
Biats
Pissis tietenkin
Omistuksen haluinen!
Määräilevä
Itsenäinen
Komenteleva


Saa lisätä jos tietää :D

ARGH!Perjantai 09.11.2007 09:38

MÄ OON TAAS KIPEE!!!! vittu! kerään niinku kaikki maailman bakteerit itteeni! viime viikonloppu meni Jorvissa lorviessa. Tää vkn:loppu menee varmasti sängyn pohjalla maatessa.
Sit on vähän pidempi päivä tänään duunissa (9-18) kyllä se tästä! buranan voimilla mennään!

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 14:13

Nyt alko armoton säästäminen :D 3000e pitäis saada kasaan.. ei aikarajaa :D mut mahd. nopeesti!!!

kielikoru :(Torstai 08.11.2007 11:11

Mun kieli meni umpeen!!!!! koru tippus eilen melkeen asiakkaan syliin ja sit unohdin sen ja nyt se ei enää mee mun kieleen!!!! En kyllä käy hakemassa uutta!

Juon vanilia kahvia :) ai että et on hyvää.