IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 13.07.2006 20:05

kirjoita kahdeksan kaverisi nimet ja mene oraakkelilta kysymään kuka kukin on? saat hurjia vastauksia (EHKÄ!?!) haasta kolme ystävääsi tekemään saman. "esim. Kuka Tiina on?"

1 .SanZzZuU: se ihminen jonka näet kun katsot taaksesi
2.aNkkae: Miksi tota kysyt kun et kumminkaan halua tietää vastausta
3.Jesse-Jameson: jesse on jaakob :/
4.Ninni: sun isäs varmaan..
5.ÄippÄ<3<3:eräs telluksen tallaaja
6.Patu:ylä-asteen matikan opettajasi :D
7.Minna the BuuBuuman :se josta näit viimeksi märkiä unia :D räyh!
8.Tuomas: en mä nyt sentään niin visaas oo et tietäisin kuka helvetti on tuomas :D


tää oli jotenki niin tylsä juttu! ei niinku mitään idea!!!
ENKÄ haasta ketään tekemään samaa juttua

Näit tämmösii perus!Torstai 13.07.2006 19:53

1. Kun astut sisään ulko-ovestasi ja katsot vasemmalle, mitä näet?
- Mä oon nyt jessellä eli kerronko tän jessen huoneen zydeemin vain ihan oman kodiN?? no kerron kummatkin.. (vitsi mä oon viisas) ensiks jessellä: näen jessen huoneen ja jennin huoneen. sit himassa: näen naulakon ja vessan oven:P

2. Osaatko sanoa kalenteriin katsomatta monesko päivä tänään on?
- kolmastoistapäiväheinäkuutakaksituhattakuusi

3. Kun katsot ulos keittiösi ikkunasta, mitä näet?
- öö.. nään paljon kerrostaloja ja ja öö.. asfalttii ja puita ja pensaita ja vastapäätä olevan miehen keittiön ikkunassa joka kyylää mua aina ja rapsuttaa omaa mahaa.. :D

4. Mitä tavaroita löytyy kylpyhuoneen peilin läheltä?
-öö.. shappoita,sheiveri,meikkejä,pinsetit,axe,deodorantti,omo,huuhteluaine,GTI :D,topsipuikkoja ja kaikkee mitä vaan vessassa yleensä peilin edessä on :D

5. Mikä on kotisi ihastuttavin yksityiskohta?
- ööööö?? onks mul ees :D:D varmaan jesse-taulu seinällä<3<3

6.Oletko vilautellut julkisilla paikoilla?
- jop! viime kesänä wilkun kanssa viuhahdettiin kun tultiin saunasta :D (yleisöä oli :D)

7. Petaatko sänkysi joka aamu?
- pah! :D

8. Mitä löytyy sänkysi alta?
- ei ees PÖLYÄ!!! TIDII!! :D (koska patja on lattiassa kiinni :D)

9. Kuinka monta kertaa annat kännykän soida ennenkuin vastaat?
- ku ei mul oo mitään sellasta toistuvaa nokia tunen tyylistä soittoääntä nii en voi laskee MUT!! jos on sellanen perus ääni mikä duunissa on puhelimissa niin kesken sen pirinän ei voi vastaa.. :D

10. Suosikkikeksi?
- euroshopper laivakeksit :P

11. Päivämäärä jonka jatkuvasti sekoitat?
- joku niin perus jonku synttärit:D

12. Feivorit karkkisi?
- niit jota saa filmarilta sellasii salmiakki jauhoneliöitä :P

13. Viimeksi syöty ruoka?
- äitin tekemää nakki soossia ja uusii pottui :P<3 Kiitos äippä.

14. Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?
- tottakai

15. Kuinka monta tuntia nukuit viimeyönä?
- kuusjapuol

16. Miten reagoit kun sinua yritetään iskeä?
- kuka iskee ja millo?? millonkohan mua on viimeks isketty ku en oo käyny baareissakaan :P

17. Milloin olet viimeksi itkenyt?
- eilen :/

18. Paras hetki/muisto ikinä?
-niitä on niin monia. ehkä ihanimmat muistot liittyy jesseen,perheeseen ja BULGARIAN REISSUUUN (ViTtU!?!?)

19. Millainen vaatetus juuri nyt?
- t-paita (semmonen vihree valkonen), farkut jotka on aivan liian kuumat!

20. Mitä teit toissapäivänä?
- pelasin kait simssii ja öö.. olin duunissa! hahaa! enkä ollu! olin sanzzzun kanssa kirppiksellä :P

21. Kuinka usein käytät alkoholia?
- nykyään todella harvoin.

22. Mitä teit joululomallasi?
- ööö.. en omistanu joululomaa :D joluluaattokin duunissa :/

23. Mitä olet oppinut itsestäsi viime aikoina?
- olen oppinut itsekuria....ja erinäisiä muita asioita...

24. Uskotko evoluutioon?
- uskon kaikkeen!!1

25. Surullisin uutinen mikä sinulle on kerrottu vuoden sisällä?
-joku tosi surullinen |)

26. Mukavin asia mikä sinulle on tapahtunut vuoden sisällä?
- jaa-a;D

27. Mitä sinulle sanottiin viimeksi?
- "tuus nyt istuttaa nää kukat uudestaan.."

28. Valvottaako täysikuu?
-en oo huomannu.. tarkistan kun sellanen tulee vastaan

29. Onko sinulla mielipidettä Matista ja Mervistä?
- hottiksia,idoleita,elämä<3<3

30. Mitä mieltä olet siitä, että tytöt rakastuvat usein 'renttuihin'?
-koska rentut on nykyajan pleijereitä:P ja pleijereihin rakastuu kaikki kunnes ne dumppaa :D:D:D

31.Oletko tyytyväinen kotisi sisustukseen?
-osittain joo.. puuttuu vaan se videotykki ja ja kunnon kotiteatteri ja enemmän tilaa ja ja.. :D

32. Kerro yksi tai useampi positiivinen asia tästä päivästä.
-aurinko paistaa,kävin lenkillä :D,söin nakkisoossia,näin äitii ja waltterii<3 niin jessee :D PÄÄSIN AJOISSA DUUNISTA!!!

otsikkoLauantai 08.07.2006 14:17

huoh!! menin duuniin eilen kello kuusviistoista ja pääsin siely viis vaille viis!!!! ihan kiva 11 tunnin päivä! joillekki se ehkä on normaalia mut mulle ei!! ja sit viel mulla oli kuumetta semmosseet 38.5 ku tulin jesselle!!! illemmalla oli sitten lähemmäs 40!!!! itseasiassa nytkin on! vituttaa vaan ku maanantaina pitää mennä duuniin vaikka olis kipeenä, koska tuuraan tiinaa joka on kesälomalla eikä mua osaa kukaan sitten tuurata!!! ARGH! toivotaan etten olis enää maanantaina kipee!!

...Torstai 22.06.2006 12:46

Hei aivan LOISTAVAA!! tänään on päivä jolloin minä ja sanzzzu lähdetään Bulgariaan<3
lento tosin lähtee vasta 22.07 elikkäs aikaa on vielä rutkasti.. tänään on niiiin hyvä päiväkin lähteä koska suomeen on luvattu juhannusateita (yllätys yllätys) ja bulgariaan +35:P
ottaaks päähän.. jep mut tää lähtee nyt pakkailemaan..

JuhannusskooppiTorstai 22.06.2006 12:43

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun.
Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon

OUNOU!Torstai 22.06.2006 12:36

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

LOISTAVAA!!!Tiistai 20.06.2006 22:17

siis tänään on vaan ollu LOISTAVA päivä!

Heräsin tossa siettämää yli yheksän aamulla siihen kun puhelimesta kuuluu Alex k-ultimate NRG(megamix)! Nostin luurin ja katsoin kuka mahtaa soittaa tähän aikaa päivästä ja viel mulle ku oon kesälomalla (jollakin päässä viiraa ja aika pahasti) noh se päässäviirajan nimi oli sanzzzu! :D
vastasin normisti "haloo" ja ummmistin hetkeks silmäni!(väsytti niin maan perkeleesti että!). toisesta päästä puhelinta kuulu ihmeellistä hälinää ihan ku olis ollu tapiolan bussitunnelissa.. (siellä se sanzzzu olikin :D) noh sitten sanzzzu niin ihanalla pirteällä äänellä tokaisee "Mul on vähän tällänen tenka poo? et pitäiskö mun mennä sinne Jorviin vai ei? ku YTV on merkannu väärin ton kartta hommelin tonne nettiin, elikkäs mitään sataysii ei oo sit niinku tulossakaan lähipäivinä?ja mulla olis niinku 10min aikaa olla siel! " Mietin hetken mitäköhän tohon vastais, onhan sannan terveys kysseessä...(ihan ku se siitä niin paljon huolehtis :D)
"no älä mee, tuu tänne jesselle niin menää sit rantsuun ottaa arskaa ,JOS huom jos löydän bussirahaa!" sanoin ja samalla iski kaamee aamupissahätä. "Joo niin teemme, mut käyn kyl ekaks himassa vaihtaa rantakledjut! sopiiks?" Sannalla oli taas niin ihanan pirtee ääni että itekki piristyin kummasti. "jepjep! soita mulle sit ku oot lähös tai jotain! MOIKKA!" lyhyeen loppu puhelu mutta olo oli aivan fantastinen. niin pirteä ja iloinen

Nousin ylös sängystä,venyttelin ja lähdin kohti vessaa. Jesse nukkui niin söpösti et melkein "onnen" kyyneleet valu silmistä. Laitoin vähän peittoa ja hymyilin. Matka Jessen huoneesta vessaan kesti yllättävän paljon johtuen varmaan siitä etten ollu hetkeen kävelly ja sit ku piti kävellä niin se oli sellaista tönkköä kävelyä. Vessa reissu onkin sitten sensuroitu **********

Astuttuani Jessen huoneeseen vessa käynnin jälkeen muistin "herran jumala en ole ollut IRC-galleriassa 10h" jotain oli tehtävä. Jokin kohta minusta halusi takaisin mennä sänkyyn ja jokin halusi minun avaavan koneen ja katsoa kuinka monta kommenttia olen saanut. Kommentti puoli vei voiton. Avasin tuon ihmeellisen hyrisevän koneen ja näpsäytin kirjanmerkeistä IRC! Kirjautuessani sisään järkytyin! Melkein ääneen sanoin "ei yhtään kommenttia". No elämä jatkuu ilman kommennteja(vaikka välillä tuntuu että EI!). Löysin kaverini päiväkirjasta hauskan kyselyn johon ajattelin vastata näin aamu tuimaan. kello oli siinä vaiheessa jo 09.17.Kysely meni yllätävän nopeasti vaikka kyseessä olikin 275 kysymystä.

AAAPUAAA!! kello onkin jo vaille kymmenen! (aurinko porottaa mainiosti tähän aikaa aamusta)
Keräsin siinä sitten kimpsut ja kampsut (eli bikinit päälle) ja hyppäsin tranpoliinille ottamaan arskaa (jesse nukku tässä vaiheessa vielä hyvin sikeästi). Hymyilin jonkin aikaan auringon tuottamaa lämpöä ja viereähdin mahalleni.Siinä se aurinko porotti ja poltti hyvin vaaleeta ihoani samalla kun luin ME NAISISTA erittäin mielenkiintoista kertomusta siitä kuinka N**k*ri naiset olivat kyllästyneet saman rotuihn miehiin ja perustaneet oman kylän vain naisille. Uppouduin niin täysin lehteen etten huomannut kuinka aurinko oli jo siirtänyt paikkaa (ihan ku se aurinko siirtyis) joten piti mennä vähän viistosti :) sittenhän tuo kello olikin vaille 11 ja aloin ihmetellä kun sannasta ei kuulunut mittään? otin puhelimen kauniiseen käteeni ja vihreestä luurista puhelin alkoi soittaa sannalle. "haloo" vastasi sanna ei enää niin pirteällä äänellä. se oli ennemmin uninen. kysyin sitten tuon unisen haloon jälkeen "olitsä nukkumassa?" "en mä mitään nukkumassa ollu. Lepuutin vähän vaan silmiäni" kertoi sanna varmaan haukotellen. ainakin se kuullosti siltä. Hetken mietin mitä asiaa oikeastaan minulla oli kunnes muistin "Kestää se vaatteiden vaihto noin kauan?? alahan jo tulla sieltä. aurinko paistaa niiin loistavasti" (loistava oli ehdottomasti päivän sana!) "Joo mä soitan sulle sitten ku oon tulossa" taas noita lupauksia se sanna vaan latelee. Sammutin luurin kuultuani "moikka" ja vaihdoin asentoni seluulleen.. Hetken vatupassina olemisen jälkeen (ehkä noin 15min) puhelin soi. se on taas sanna. Hän kertoo minulle lähteneensä ja sanoo ettei bussia näy mailla eikä halmeilla. sanoi tulevansa sitten kun se bussi joskus nyt tulee.

Pääsin vessaan asti ja takasin. Ovella sanna puhuu puhelimessa TAAS ja kertoo tuomakselle kuinka säikähti minua kun avasin oven. Istuin penkille polttaakseni tupakan kunnes tuli armoton jano ja nälkä. ehdotin sannalle että menisimme syömään tonnikalasalaattia mutta sanna halusi vaan jotain juotavaa. Syönnin jälkeen sain poltettua sen tupakkani. Sannalla oli taas elämääkin tärkeämpää kerrottavaa. (aina niin innostuneena kertoo tarinansa) Kuuntelin sannaa samalla miettien nukkuukohan jesse vielä.

Ehdotin kauppaan lähtemistä. Sanna oli mukana. Kävin pakkaamassa Jessen repun omalla ja herran lompakolla. Samalla katsoin että kyllä se Jesse vielä nukkuu. Pääsin ulos ja sanna oli jo kovaa vauhtia menossa hiekkaista alamäkeä alas kohti kauppaa. Kohdattiiin siinä puoliväli alamäessä ja sanna tokaisi todella iloisesti "ihan ku me oltais menossa retkelle". Kummatkin purskahti nauruun. "vai että retkelle" mietin mielessä. Kävely matkan varrella huomasin Patun. Kaivoi jotain autosta eikä sen takia kuullut kun huusin hänelle "moi patu". Saavuttuamee kauppaan iho meni ihan kananlihalle. siellä oli kylmä, tai oikeastaan ihanan viileä verrattuna ulkoilmaan joshon meinasi paahtua. Nappasin korin ja latelin tavaroita koriin. Iloiset duuni kaverit moikkailivat minua ja kehuivat kuinka ruskea olen. "Maitoa,currykastiketta ja mehua" sanoin ja heittelin tavarat koriini. Kassalle päästyäni latasin ekaks kaks askia sinistä zesterfieldiä ja jäätelöt. (tärkeimmät ensin). Tiina sanoin loppusummaksi 36.50 ja odotteli rahaa. Kaivoin Jessen lompakon esiin ja maksoin sieltä ensin rahalla 9.45e. Vingutin sitten electroniani ja odottelin. "EI MYYNTILUPAA" ja naama helahti punaiseksi. Jouduin ottamaan osan ostoksista pois että rahat riittäisivät. Matka kaupalta jesselle meni nopeasti jäätelöä syöden. Kumpikaan ei puhunut matkalla mitään.

"HUHHUH" sanoin ja laitoin tavarat jääkaappiin. "ja eikun baanalle" mietin hiljaa mielessä ja tarkoitin että mentäsiin sannan kanssa ottamaan aurinkoa. Jalat suoriksi ja ihoa kärventämään aurinkorasva kerroksen jälkeen.(ja tietenkin jääkylmät siiderit) Jossain vaiheessa Jesse nousi sängystä ja tulil tupakille. Melkein samoin tein Jesse häipyi!. "Vitsi että on kuuma" kummatkin huokailee (vaikka ei saisi valittaa). Hetken aikaa rupateltua sain loisto idean? (mulla lositoideoita. ei voi pitää paikkansa)
Ehdotin että pistetään sadetin päälle ja juoksennellaan ympäri pitäjää ihan märkinä :D.
Siitähän sanna tykkäs. Olo oli kuin Bulgariassa. Rakas Jesseni tuli laittamaan meille sadettimen päälle ja jäi vielä tupakille katsomaan kun kaksi villiä valasta pomppivat tranmpoliinillä sadettimen tahtiin. Hauskaa oli mutta hetken päästä tramppa teki tepposensa. Kummatkin oli pomppimisesta hengästyneitä ja päätimme mennä ottamaan lisää arskaa.

Vatsani alkoi kurnimaan. "menen tekemään ruokaa" sanoin pidellen vatsaani.olihan kello jo melkein neljä. Ruoka valmistui nopeasti ja pääsimme syömään. ahtasin lautaselleni puolet salaattia ja yks neljäs osa riisiä ja yks neljäs osa kanacurrya (eiks ne ruuat noin just syödä?)
Nyt vatsani oli täysi! Jesse poistui pöydästä yhtään mitään kiittämättä ja painu röökille (sanna kyllä väittää että kyllä se jesse kiitti mutta en usko). Lautaset altaaseen ja aurinkoon!

Olimme sannan kanssa koko päivän puhuneet bulgariasta.Mitä otamme toeletti laukkuun ja monen päivän vaatteet otamme mukkaan. siihenhän on enää kaks yötä!!

Aurinko oli taas vaihtanut paikkaa ja sannan olkapää oli jo varjossa. Vidoimme itsekkin paikkaa auringon mukaan (ei se aurinko liiku!!!!) ja taas oli hyvä olla.
"APUA mä oon palanu, kato nyt" hädissään huutava sanna sanoi. (Minulla itselläni oli tasainen "kullanruskea" rusketus). Hetken taas mietittyämme sannan punaisiksi palaneita jalkoja Patu ilmestyi pyöränsä kanssa Kilinteenille. Piti siis laittaa vaatetta lisää päälle ettei hän huomaisi upeita kurvejamme. Muutama tupakki ja muutama lause ja sanna tokaisi "palaillaan huomenna, mä soitan sulle?" sanottiin taas moikka ja palasin sisälle nyt yksin.

Tällänen päivä mulla.. :D:D meillä oli oikeesti aivan LOISTAVAA!! :D

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 12:44

001. ETUNIMI: Jenni-johanna
002. TOINEN NIMI: kait se on se johanna :P
003. SUKUNIMI: Vierelä
004. LEMPINIMI: JeNskae,JeNska
005. SUKUPUOLI: nainen
006. IKÄ: 18
007. SYNTYMÄPÄIVÄ: 14.10
008. PITUUS: 173 JA PUOL
009. HIUSTENVÄRI: tuhkanblöNdi!
010. SILMIEN VÄRI: sinivihreeharmaat
011. ROTU: olen ihan suomalainen..
012. KÄYTÄTKÖ SILMÄLASEJA/PIILOLINSSEJÄ: enp!
013. ONKO SINULLA PITKÄT VAI LYHYET HIUKSET:puoli pitkät
014. SYNTYMÄPAIKKASI: Espoo!
015. TÄMÄNHETKINEN OLINPAIKKASI: olin hetki sitten jessen vieressä. :) nyt olen ihan vaan jessellä
016. HOROSKOOPPIMERKKISI: Vaaka
017. KUINKA MONTAA KIELTÄ OSAAT: lhyvä ku edes äidinkieltäkään, ja sit enkkuu silleen et ymmärrän mitä mulle puhutaan mut tulkkia tarvitaan toiselle puhumisessa :D
018. PAHAT TAVAT: Tupakka :S
019. LÄVISTYKSESI: korvissa kolme,kielessä ja kulmassa
020. LÄVISTYKSET, JOTKA HALUAISIT: hihihi(klittaan) :D
021. TATUOINTISI: ylihuomen voi olla :D
022. TATUOINTEJA, JOTKA HALUAISIT: monelaisia.. ;)
023. TÄMÄ PÄIVÄ:Todella aurinkoinen. toivottavasti hyvä..
024. AIKA:9.28
025. OLETKO VALMIS UUTEEN KIMPPUUN KYSYMYKSIÄ: LISEMPÄÄ!!!!
. : PERHE : .

026. ÄITISI NIMI: Jaana
027. ISÄSI NIMI:Timo
028. ISÄ-/ÄITIPUOLESI NIMI, JOS ON: Isäpuoli: Jouni Äitipuoli:Maarit
029. VELJIESI NIMET:Waltteri<3
030. SISKOJESI NIMET:Sanna,Minttu,Emma
031. LEMPITÄTISI: ei mulla oo lempparia.. en kato henkaa noitte sukulaisten kanssa :D
032. LEMPISETÄSI: -
033. SUOSIKKI-ISOVANHEMPAS: IsinÄippä
034. PAHIN SUKULAISESI: Hirveesti ent ykkää kyl mutsin siskosta (sori nette) :D
035. PARAS SUKULAISESI: Ilari,nette,Hanna ja Paula,Emma,Waltteri<3,Äiti ja Isi
036. TULETKO TOIMEEN VANHEMPIESI KANSSA: Tottakai. :)
037. YMMÄRTÄÄKÖ KUKAAN SUVUSTASI SINUA: toivottavasti :P

: TÄMÄ VAI TUO : .

110. KUUMA VAI KYLMÄ: kuuma
111. TALVI VAI KESÄ: kesä
112. KEVÄT VAI SYKSY: kevät
113. SHAKIRA VAI BRITNEY: Shakira
114. BUFFY VAI ANGEL: angel!
115. DAWSONS CREEK VAI GILMORE GIRLS: -
116. JALKAPALLO VAI KORIPALLO: koris
117. KESÄ- VAI TALVIOLYMPIALAISET: talvi
118. HIIHTO VAI LUMILAUTAILU:lautailu
119. RULLALUISTELU VAI RULLALAUTAILU: luistelu
121. ORANSSI VAI PUNAINEN: punainen
122. KELTAINEN VAI VIHREÄ: vihree
123. VIOLETTI VAI PINKKI: piNkki :P
124. SISÄLLÄ VAI ULKONA: ulkona
125. KAMA VAI ALKOHOLI: ALKOMAHOOLI<3<3
126. KÄNNYKKÄ VAI HAKULAITE: Kännykkä
127. KYNÄ VAI SIVELLIN: kynä
128. TEHOTYTÖT VAI CHARLIEN ENKELIT: Pipa,papu ja poppana!
129. STAR WARS VAI STAR TREK: -
130. TATUOINNIT VAI LÄVISTYKSET: molemmat kohtuudessa

. : YKSITYISELÄMÄ : .

131. ONKO SINULLA TYTTÖ- TAI POIKAYSTÄVÄÄ: Kyllä
132. OLETKO IHASTUNUT: olen
133. RAKASTATKO KETÄÄN TÄLLÄ HETKELLÄ: ikuisesti
134. OLETKO KOSKAAN RAKASTUNUT: en. ennen tätä
135. KUINKA MONTAA IHMISTÄ OLET SUUDELLUT: en mä sano!
136. KUKA SAI ENSIMMÄISEN SUUDELMASI: jaa... en ees muista
137. KUINKA MONEN IHMISEN SYDÄMEN OLET SÄRKENYT: en kenenkään toivottavasti
138. KUINKA MONTA IHMISTÄ ON SÄRKENYT SYDÄMESI: 0
139. PARAS LAINAUS KUVAAMAAN RAKKAUTTA: --
140. MINKÄLAINEN ON TYTTÖ-/POIKAYSTÄVÄSI/IHASTUKSESI: ihana.
141. ONKO SINULLA HÄNESTÄ KUVA: on
142. LUOKITTELETKO IHMISIÄ ULKONÄÖN VAI PERSOONALLISUUDEN PERUSTEELLA: molempien, mutta persoonallisuus on tärkeämpi.
143. OLETKO KOSKAAN SUUDELLUT YSTÄVÄÄ: tottakai.
144. OLETTEKO VIELÄ YSTÄVIÄ:ollaan :)
145. POLTATKO TUPAKKAA:valitettavasti :/
146. POLTATKO KAMAA/RUOHOA:JYRKKÄ EI!!!!
147. OLETKO KOSKAAN IMPANNUT KAASUA: en.. paitsi se mitä käytiin aina mutsin kanssa tankkaamassa.. bensa tuoksuu vaan niin hyvälle :D
148. KOKAIINIA, HEREOIINIA TAI JOTAIN MUUTA:nöyp!
149. ONKO KALJA HYVÄÄ VAI PAHAA: riippuu.. jos se on oikeen kylmää niin yks pullo on ihan ok..
150. DO YOU LIKE SMIRNOFF ICE: öö.. riippuuu mikä maku.
151. PIDÄTKÖ ENEMMÄN KALJASTA VAI LIKÖÖRISTÄ: kaljasta
152. MINKÄLAISIA SAVUKKEITA POLTAT: sinsitä! valmiiks käärittyjä :P

. : VOISITKO KOSKAAN : .

155. HYPÄTÄ BENJIÄ:OLEN HYPÄNNYT JO!
156. HYPÄTÄ LASKUVARJOHYPPYÄ: haluaisin kovasti..
157. UIDA DELFIINIEN KANSSA: olis ihanaa
158. VUORIKIIPEILLÄ: juu
159. SYÖDÄ PASKAA MILJOONASTA DOLLARISTA: riippuu mikä määrä :D ja kenen.. :D
160. KÄÄNTÄÄ SELKÄÄSI YSTÄVILLESI HENKILÖKOHTAISEN SAAVUTUKSEN VUOKSI: en
161. VARASTAA YSTÄVÄSI POIKA-/TYTTÖYSTÄVÄÄ: se olis niin kauheeta..
162. CROSS-DRESS: .....
163. VALEHDELLA POLIISILLE: en
164. JUOSTA POLIISEJA PAKOON: en(pä) :D
165. VALEHDELLA VANHEMMILLESI: en mitään todella suurta.. mut joku pikkunen, joka suojelee vain heidän hermojaan ja huolehtimistaan..
166. KÄVELLÄ TUNTEMATTOMAN LUO JA SUUDELLA HÄNTÄ: jos ois pakko ni voisin.
167. OLLA EKSOOTTINEN TANSSIJA: noo.. en kyllä.
168. KÄVELLÄ RAVINTOLASTA ULOS MAKSAMATTA: no jos en ois syöny siellä mitään nii joo, mutta tietty maksan jos oon syönykki

. : YSTÄVÄSI : .

169. PARAS YSTÄVÄSI:Sanzzzu
170. TUNTENUT PISIMPÄÄN: öö kauanks siit nyt on??? joku 10-11 vuotta?
171. SE, JONKA KANSSA HALUAISIT PUHUA ENEMMÄN:Jesse<3
172. SE, JOTA HALUAISIT NÄHDÄ ENEMMÄN: kavereita..
173. KUINKA MONTA YSTÄVÄÄ LUULET SINULLA OLEVAN: muutamia tosi ystäviä.
174. KUKA TEKEE SINUT HULLUKSI JONKIN AJAN KULUTTUA: -
175. KENEN KANSSA VOIT OLLA IKUISESTI TULEMATTA HULLUKSI: jessen<3
176. OLETKO KOSKAAN MENETTÄNY YSTÄVÄÄSI SEN TAKIA, ETTÄ HALUSIT MENNÄ SEURAAVALLE ASTEELLE: en
177. HULLUIN:Sanzzzu
178. ÄÄNEKKÄIN:Sanzzzu
179. PARAS TUKKA: en mä tiiä!
180. VOI AINA SAADA SINUT NAURAMAAN: sanzzzu
181. PARHAAT SILMÄT: jesse<3
182. PARAS KROPPA: aijaj.. nyt pistit pahan :)
183. URHEILULLISIN: sanzzzu yrittää välillä olla :D
184. SEKSISYMBOLI: -
185. KÄRSIMÄTTÖMIN: -
186. LYHYIN: sanzzzu
187. PISIN: jesse<3
188. PARAS LAULAJA: -
189. LAIHOIN:Ankka^^
190. SUURIN HUUMEIDENKÄYTTÄJÄ: no comments :)


. : OLETKO KOSKAAN : .

191. OLLUT JOSKUS TODELLA TURHAUTUNUT: joskus
192. MENNYT VANKILAAN: en, mutta pihassa olen käynyt
193. RULLALAUTAILLUT: kokeilin..
194. VARASTANUT MITÄÄN: en(pä)
195. POTKAISSUT JONKUN PERSAUKSIA:-
196. HEITTÄNYT JOTAIN LUMIPALLOLLA PÄÄHÄN: joo :)
197. RIKKONUT KALJAPULLON: -
198. MENNYT BAARIIN ALAIKÄISENÄ: en!
199. SUUDELLUT JOTAKUTA SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA:Eiks tää tullu jo?? olen
200. MENNYT AJELULLE: milllä? :) olenhan mie ..
201. MENNYT LOMALLE ILMAN AIKUISEN VALVONTAA: kyllä
202. OLLUT KONSERTISSA: BSB ruuls :D
203. OLLUT TOISESSA MAASSA: kyllä
204. PUHUNUT AIKUISELLE TAKAISIN: juu
205. OLLUT AUTO-ONNETTOMUUDESSA: en
206. RIKKONUT LAKIA: ehkä jotain pientä.
207. ANTANUT RAHAA KODITTOMILLE: kyllä
208. ITKENYT PÄÄSTÄKSESI ONGELMASTA ULOS: joskus
209. SUUDELLUT YSTÄVÄN SISKOA TAI VELJEÄ:en
210. SUUDELLUT VELJEN TAI SISKON YSTÄVÄÄ: en

: MITÄ TEIT : .

211. VIIME SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI? Menin Baariin ;D
212. EILEN: nukuin,otin arskaa,katsoin pornoa ja nukuin
213. VIIME VIIKONLOPPUNA: en ees muista :P
214. JOULUNA: äitin luona..
215. UUDENVUODEN AATTONA: Jessellä. pussattiin ku kello löi tasan 12 <3
216. HALLOWEENINA: olin kotona
217. PÄÄSIÄISENÄ: kotona
218. YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ: Jessellä

. : VIIMEISIN : .

219. ASIA, JONKA SÖIT: Lettua..
220. ASIA, JOTA JOIT:coca-cola
221. ASIA, JONKA PUIT PÄÄLLESI: yöhousut..
222. PAIKKA, JONNE MENIT: tietokonen ääreen
223. PAIKKA, JONKA LÄVISTYTIT/TATUOIT: Kulma
224. HENKILÖ, JONKA NÄIT:Jesse<3
225. HENKILÖ, JOTA SUUTELIT: Jesse<3
226. HENKILÖ, JOTA NUSSIT: no JESSE<3
227. HENKILÖ, JOLLE PUHUIT: Jesse<3
228. LAULU, JONKA KUULIT: -

. : NYT : .

229. MITÄ SYÖT: -
230. MITÄ JUOT: -
231. MITÄ ON PÄÄLLÄSI: yö hosuut ja tällänen yks olkaiminen toppi :P
232. KENGÄT JOTKA OVAT JALOISSASI: -
233. HIUKSET:Nuttura..
234. KUUNTELET: en mitää

. : KYLLÄ VAI EI : .

235. OLETKO VEGETARISTI: en
236. PIDÄTKÖ LEHMISTÄ: en
237. OLETKO NARTTU: en
238. OLETKO TAITELIJA: en
239. KIRJOITATKO RUNOJA: en
240. OLETKO NOPEA JUOKSIJA: riippuu mikä matka :D
241. OSAATKO HIIHTÄÄ:kai jotenki
241. OLETKO BRITTI: en
243. PUHUVATKO ÄÄNET SINULLE: ei
244. ANNOITKO BARBEILLESI KOSKAAN HIUSTENLEIKKUUTA: JOP!
245. OLETKO HETERO: joo
246. OLETKO VAMMAINEN: en
247. OLETKO LIHAVA: sopiva
248. OLETKO LAIHA: -
249. OLETKO LYHYT: en
250. OLETKO PITKÄ: suhtkoht
251. OMISTATKO VAALEANPUNAISEN PAIDAN: jop
252. ENTÄ ORANSSEJA HOUSUJA: en
253. NÄETKÖ LENTÄVIÄ APINOITA: en
254. OLETKO PAHA: en
255. ONKO BRITNEY HUORA: ei
256. OLETKO TEINI-IKÄINEN ZOMBIE: e
257. PIDÄTKÖ MARILYN MANSONISTA: en
258. OLETKO SALAA TOISELTA PLANEETALTA: en

. : SATUNNAISIA KYSYMYKSIÄ : .

260. JOS OLISIT ELÄIN, MIKÄ ELÄIN OLISIT: Manaatti<3
261. MUISTATKO UNIASi: joka aamu! yritän hirveellä innolla kertoa ne jesselle mut sitä ei kiinnnosta :D
262. VOIVATKO IHMISET LUKEA SINUA KUIN AVOINTA KIRJAA: ei kai..
263. PUHUTKO PALJON: joskus
264. PELKÄÄTKÖ KLOVNEJA: en
265. PIDÄTKÖ HÄMÄHÄKEISTÄ: En
266. OSAATKO AJAA: en :O
267. OLETKO HEMMOTELTU PILOILLE: en
268. OLETKO EPÄSOSIAALINEN: en kai
269. NÄETKÖ KUOLLEITA IHMISIÄ: en
270. ONKO VIIMEISIÄ SANOJA: hauskaa kesää :D

jee!!Sunnuntai 18.06.2006 15:25

Voi KakkaKikkare tänäänhän on vasta SUNNUNTAI!!! ja TORSTAINA minä ja sanzzzu sanotaan adjö je lennetään Bulggikseen. eikä siihen ole enään kuin NELJÄ yötä!!!

Eilinen päivä olikin sitten taas ikimuistettava. sanzzzu,tuomas,Laapio,tiia ja janne tuli tänne jesselle! siinä sitten otettiin muutama saunakalja ja kaikki oli fiiliksissä :D
eN mä tajuu. (trampoliinilla on muuten hemmetin kiva nukkua xD) Miten muutaman kaljan kittaaaminen voi pistää ihmisen niin sekasin että kahelta piti mennä jo tutimaan.:D (miettikääpäs sitä)

VIHDOINKIN TÄLLÄNEN!Perjantai 16.06.2006 03:30

Aina kaikki kyselyt ovat vain itsestäsi. Tuhlatkaamme siis hetki aikaamme epäitsekkääseen ajatteluun ja täytä tämä kysely kumppanistasi/ parhaasta ystävästäsi/ parturistasi/ äidistäsi/ jostain muusta henkilöstä, joka on sinulle hyvin tärkeä ja jonka tunnet hyvin. Kuinka hyvin hänet itse asiassa tunnetkaan?

1. Mikä on hänen nimensä?
- Jesse
2. Mikä on hänen toinen nimensä?
-Juhani

3. Milloin tutustuitte?
- viime hienäkuussa :) (ihanaa aikaa)

4. Missä?
- kaupan kassalla :P

5. Oliko se "rakkautta" ensi silmäyksellä?
- OLI!<3<3

6. Mitä hän ajattelee sinusta?
- varmaan tykkää,rakastaa jne jne

7. Mitä ajattelet hänestä?
- se on maailman ihanin otus!<3

8. Miksi pidätte toisistanne?
- koska ollaan toistemme melkeinpä vastakohdat! meijät on luotu yhteen :)

9. Mikä on hänen..
-(Kuppikoko?) Nyt meni vähän yli ymmärryksen :P

- Suosikkibiisinsä?
- joku mikä tuol nyt soi!

- Suosikkivaatteensa?
- verkkarit tai farkut,huppari,LIPPIS!

- Suosikkinäyttelijänsä?
- jaa.. pitää kysästä että tiiän seuraavalla kerralla :D

- Suosikki bändinsä/artistinsa?
- joku proteus!

- Suosikkiruokansa?
- bigone pizza, kaipa se tykkää noista ravintola ruuista kuten valkosipuli etanat..

- Suosikki alkoholijuomansa?
- ei juo alkohoolia!

- Suosikkijäätelönsä?
- söi viime kesänä ainakin rommirusinaa! en sitte tiiä onks se sen lemppari

- Suosikkituoksunsa?
- joku hugo boss

- Huono tapansa?
- ku se viheltää!11 titityy! :P

-Suosikki radiokanavansa?
- joku tuolt netistä!

- Suosikki tv-ohjelmansa?
- en menis sanomaan mut kait joku 4400

- Mottonsa?
- prkl!11 en mä tiiä :D

10. Hän INHOAA..
- Biisiä?
-jotain niin antti tuiskuu :D

- Bändiä?
ääh.. en mä osaa sanoo :P

- Ruokaa?
- pinaattikeitto kait..

- Juomaa?
- MAITO!

- Julkimoa?
-Jjaa.. ei kait ketään sillee yli hirveesti!

- Ihmistä?
- ei se mulle kerro.. eiku itseasiassa ei kait ketää..

-Tv-ohjelmaa?
- bouldikset ja salkkarit (kuka jätkä niist oikeesti tykkäis kattoo)

- Ääntä?
- joku niin kimee ääni!

- Sanontaa?
- .?

11. Kummasta hän pitää enemmän, auringonlaskusta vai auringonnoususta?
- laskusta.?

12. Menestyykö Lordi euroviisuissa?
- miten tää liittyy tähän! joo se voitti :/

13. Jos kysyt häneltä, kumpi tuli ensin, muna vai kana, mitä hän vastaa?
- kana kait!

14. Onko lasi hänen mielestään puoliksi tyhjä vai täynnä?
- täynnä!

15. Milloin hän kärsi ensimmäisen kerran sydänsuruista?
- ei varmaan koskaan.. oon sen ekä tyttökaveri :)<3

16. Mikä on romanttisinta, mitä hänelle on sanottu?
- Ani ohev otach<3

17. Milloin hän itki viimeksi kanssasi?
- ei pojat itke...

18. Milloin nauroitte viimeksi yhdessä?
- tänään :)

19. Mikä on hienointa, mitä hän on ikinä tehnyt?
- sen että synty<3

20. Milloin loukkasit häntä viimeksi?
- varmaan toissa päivänä!

21. Milloin hän on loukannut sinua?
- tänään!!1

22. Kun viimeksi riitelitte, oliko se jostain tyhjänpäiväsestä vai oikea riita?
- se on yleensä niin et mä riitelen se vaan nyökkäilee ja sanoo nii?? et kai s eon tyhjänpäivästä :D

23. Minkä väriset silmät hänellä on?
- siniset

24. Mitä hän inhoaa itsessään?
- sen mahaa joka on jessenm ielestä aivan liian iso:) ei mun mielestä :P

25. Mistä hän pitää itsessään?
- sehän on itse täydellisyys.!

26. Onko hänellä hyvät perhesuhteet?
- on

27. Mistä asioista hän on riippuvainen?
- koneesta,CS:stä,GTA,musta<3<3<3(toivottavasti),tupakasta

28. Mikä on hänen suosikkibiisinsä tällä hetkellä?
- eiks tätä kysytty jo äsken? proteuksen joku

29. Milloin viimeksi kuulit hänen äänensä?
- puol sekunttii sit .P<3

30. Mitä hän arvostaa sinussa?
- minua itseäni

31. Onko hän ikinä karannut kotoa?
- ei...

32. Juoko hän?
- toooooosi harvoin...

33. Polttaako hän?
- jepjep

34. Mistä hän pitää vastakkaisessa sukupuolessa?
- ulkonäkö , luonne , kokonaisuus

35. Onko hän ikinä pettänyt ketään?
- ei.!

36. Kumman hän valitsee
-Kirsikka vai mansikka? - mansikka
-Kesä vai talvi? - kesä
-Pizza vai hampurilainen? - pizza
-Koira vai kissa? - koira
-Sähköhammasharja vai perinteinen hammasharja? - perinteinen
-Kirka vai Danny? - kirka
-Jessica vai Britney? - ? jessica
Musta vai valkoinen? - musta
-Rasavilli vai rauhallinen? - rasavilli
-Tumma vai vaalea? - tumma
-Tietokone vai tv? - tietokone
-Seksikäs vai söpö? - söpö
-Slovari vai rock-biisi? -slovari
-Perhe vai ystävät? - MOLEMMAT.!<3
-Tatuoinnit vai lävärit? - lävärit
-Lyhyet vai pitkät hiukset? - lyhyet
-Potterit vai Taru sormusten herrasta? -TSH!
-Kirja vai lehti? - lehti

37. Millainen puhelin hänellä on?
- samsung! samanlainen ku mul :P

38. Lähettääkö hän enemmän tekstiviestejä vai soittaako hän?
- txt

39. Onko hän koskaan menettänyt jotain hyvin tärkeää?
- kai on!

40. Puhuuko hän suoraan vai kierteleekö hän?
- suoraan ja kiertelee :P

41. Onko hän ikinä aikonut kasvissyöjäksi?
- ei

42. Osako hän soittaa mitään instrumenttia?
- suutaan :D:D

43. Voisiko hän seurustella itseään kymmenen vuotta vanhemman kanssa?
- varmaankin... oonhan mä jo kaks vuotta vanhempi :D

44. Onko mitään mitä hän ei tekisi rahasta?
- todellakin;)

45. Mikä on hänen horoskooppi merkkinsä?
- skorpioni! ja skorpparit on KIEROJA!

46. Minkä värinen hänen sängynpeitteensä on?
- tommonen oudon vihree jos on keltasta :D

47. Minkä niminen hänen isänsä on?
- Reijo

48. Omistaako hän messengerin?
- joo

49. Lakkaako hän varpaankynsiään?
- ei! mut mä olisin halunnu lakata ne .P

50. Mitä hänen pitäisi aina tehdä mutta hän ei ikinä jaksa/muista?
- ööö.. emt

51. Onko hän liian kiltti?
- ei

52. Pystyykö hän hillitsemään itseään?
- jop!

53. Onko hän hyvä rahankäyttäjä?
- on kait!! eiku EI! ei osta mulle kukkia :(

54. Mitä sanaa hän käyttää usein/mistä hän puhuu usein?
- emmä tiiä! "saanks pelaa" "oot ihanin"

55. Luottaako hän sinuun täydellisesti?
- toivottavasti!

56. Mikä on hänen erikoistaitonsa?
- cs!

57. Seurusteleeko hän tällä hetkellä?
- JOOO!11 mun kanssa :D

58. Jos ei: onko hän ihastunut/rakastunut johonkin tällä hetkellä?
-

59. Mikä oli hänen ensimmäisen ihastuksensa nimi?
- en mä tiiä!1 joku jessica alba :D

60. Mitä lemmikkieläimiä hän on omistanut?
- koiria ja mut :P

61. Onko hän ikinä lyönyt ketään?
- ei! onneks:P

62. Rakastatko häntä?
- KOKO ELÄMÄNI!11<3<3<3<3<3< jesse on mulle kaikki kaikessa!