IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

T niinkuin Keksi sä!Tiistai 24.10.2006 22:35

mun päivä alkoi tänään aivan loistavasti!!! tai siis loistavasti ja loistavasti. Kello soi 05.05.! JOO siis aamuvuoro oli. nousin kiltisti ylös sängystä ja rupesin keitää kahvia. Juoksin sitten röökille ja kuulin kuinka ylä viistossa parvekkeella olevat N****RIT pitivät sietämätöntä ÄLÄmöloä!! VIIDELTÄ AAMULLA! hei haloo! ymmärtäisin kyllä jos olis viikonloppu ja ilta olis venyny pikkutunneille asti mut vittu MAANANTAI tiistai välisenä yönä! Hankkikaa elämä!

Duunissa viis kuppia kahvia ja aski röökiä! Miten voi olla mahdollista yleensä menee alle aski päivässä.? no kaipa se johtu siitä ettei mulla ollu siellä mitään tekemistä joten jouduin polttamaan tauoilla vähintään kaks tupakkaa.. Haluisin nähä mun keuhkot :D Pääsin sitten duunista ja ostin Jesselle lehden :) GTI<3 ja itselleni tattooo lehden. (olis pikku himo saaha joku tatska johonki)

Soitin jesselle ku länttäsin kaupan oven kiinni et "hei mä pääsin nyt et monelt pääset? keretäänkö pussailla ennen ku meet duuniin vai pussaillaanko illalla paljon<3" Sanoi pääsevänsä kahelta ja että menisin venaa niille sitä kun se pyörällä pärräyttää pihaan.. Duuniin Jesse piti lähtee joskus kolmen aikaa.. Noh venailin siinä jonku aikaa ja lueskelin netissä KaksPlussan sivuilla vauvatarinoita :) (ei onneks oo ku vauvakuume).. Kello tuli jo varttii vaille kolme.. ja päätin sitten lähtee himaan. Jesselle vielä "hyvin pettyneeltä kuullostava txt" ja menoks.. Olin just päässy bussiin ku Jesse soittaa ja kysyy mis meen.. "No oon jo nökän koululla" MÄ en ymärrä.. mulla tuli siinäkin itku kurkkuun! en vaan tajuu miks.. kai mulle tuli niin pahamieli siitä etten saanu pussata jessee..

Menin sit himaan ja aloin tekee super hyvää ruokaa!!! Kullanrapeita seitifileitä,pottumuussia ja tillikastiketta :D namnam...

Kohta jesse tulee tänne ja saaan kuolaa sen naaman niiiin märäks<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.