IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tää on omisetettu Sanzzzu:lle<3<3Tiistai 07.11.2006 00:05

Sanzzzu vissiin halus että kertoilen päivistäni enemmän..

No tänään on siis maanantai kuudespäivä ja RUOTSALAISUUDENpäivä. Mun ymmärrykseen ei mene että kun vietetään ruotsalaisuuden päivää niin miks pitää liehuttaa suomenlippuja?? :O
No enivei! Heräilin siinä yheksän aikaa pirteänä kun peipponen!(väsytti niin maan vitusti) En ois halunnu nousta ihanan lämpimän peiton alta ollenkaan PAITSI ku näin minkälainen sää oli!! SIIS AIVAN IHANA!! lunta tuli niin paljon et semmonen jolla on naama norsunvituilla niin hymyilis kanssa :P Teki niin mieli laittaa talvivaatteet päälle ja mennä laskee pulkkamäkee ja tekee lumiukkoi (taidanpa muuten sittenki olla enemmän talvi-ihminen kun kesä ja kärpäset) ;)
Mut sit joku mussa enemmän halus tuoretta kahvia ja lämpimän peiton. Menin siis keittää kahvetta :P Kuppi käteen ja röökille.. voi saastamoinen ku vitutti! mulla oli jääny semmoset pehvan aluset noille parveke tuolien päälle.. JOO ja loput voitte sitten arvatakkin! Kun mä en tosiaan omista lasitettuaparveketta!!! Tottakai sitä lunta oli tullu silleen vaakasuoraan just mun parvekkeelle ja pehvanaluset ihan litskamärkinä.. ei kiva!!No siis joo ehkä ei siitä sen enempää..
Hetken aikaa aamutoimissani häslätessä sain aivan loisto idean. Mut ekaks pitää kertoo yks juttu. Patulla piti olla tänään ajotunti!! mut hähäää eipäs ollukkaan :D Sen ajo-opettaja oli ajanu kolarin :D Niin siis joo se loisto idea! päätin nopsasti laittaa itteni ihmisen näköseks ja lähtee joku lippariin tai omppuun (riippuen ihan siitä kumman keskuksen bussi tulee ekaks) No päädyin sitten Onppuun! ja lupasin itselleni hakea sen puhelimen sieltä DNA:alta kun kerta niin halvalla sais ja kun tänään oli palkkapäivä!! HUI mikä määrä rahaa tuli (no siis ei todellakaan) :D No sit mulle jotenki tuli pupu pöksyyn o:) en mä kehdannu hakee sitä puhelinta! VITTU mä kehtaa enää koskaan mennä sinne liikkeeseen :D No nyt ku en ostanukkaan sitä puhelinta niin voisin törsätä sen 200e johonki järkevään o:) No ostin 70e keNgät ja 50e takin, joka on aivan kamala!! siis mun perse näyttää niin hugelta semmoselt NEEKERI perseeltä(siis en missään nimessä hauku sitä että neekereillä olis isot perseet, niille se ehkä sopii mut kelaa mulla!!)
No joo.. kävin sitten weinsissä zufeella ja pestokanaleivällä(ois pitäny mennä sinne buumiin lounaalle vatta meni aika sekasin siis leivästä) No rahat törsättyäni menin duuniin.. siel ei sit niinko tapahtu taas yhtään mitään!!! ei siis mitään!
Nyt on sit duunipäivä ohi ja tässä sitä taas ollaan.. TIETOKONEELLA!!!

Tosiaan joo tämä tekstin pätkä on omistettu sanzzzulle<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.