IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

sdcvbnTiistai 24.08.2010 06:18

ensimmäinen päivä koulua oli ja meni.
ihan okei kursseilta vaikuttaa.
englannin kurssilta tuli jo essee läksyks .__.
kommunikaatio kurssissa on se vika että pitää..............................KOMMUNIKOIDA :D
mun kun ei yleensä tee mieli puhua kenellekkään ellei ne puhu mulle ensin. ja tänään meidät pakotetiin kokeilemaan small talkia.
tosin se tyttö kuka istuu mun takana vaikutti tosi mukavalta joten ehkä se tästä. englannin opettaja oli kiva ja silleen. mun takana istuu nainen jonka nimi on candy x)

kävin myös hakemassa fish tacos kotimatkalla ååååååååååååhhh <3___<3


ois se saran juttu tossa nurkan takana. ahistaa kyllä koska en tiiä onko se hevoshymy menossa sinne ja en halua mennä sinne jos se on menossa. tosin se on tossa niin lähellä että voi skådailla ne saran jutut läpi ja sit kävellä vaikka kotiin jos tuntuu siltä :D weeeeeee.

ahistaa ku noi vitun puutarhurit jättää ton portin auki -___- ei sillä että siinä ois edes lukkoa mut ku se pervo äijä ei vissiin ymmärtäny että sen saa ihan nupin väännöllä auki ja käveli aina sen portin vierestä :DDDDDdddddd ja laitto tiilen pitään auki sitä porttia. enkä viitti ite mennä tonne rönkkiin sen portin kans.

et sellasta. kiva ku paita on liimautunu ihoa vasten ku tää on tällasta ärsyttävää materiaalia. joutuu varmaan vaihtaa vaatteet ennen ku meen sinne kadaniin mikä vähän vituttaa ku on aika huonosti puhtaita vaatteita -____- on vaan kaikkia surkeita ja rumia vaatteita tarjolla. ku joku oli sitä mieltä ettei kannata pestä enempää ku sen verran mitä otetaan reissuun mukaan -______- meni kyllä rahaa hukkaan ku pesi niin vähä. alhnlsh.


morjens.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.