IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

morrrjens.Sunnuntai 25.12.2011 04:18

tylsyyteeni tulin taas tanne kirjottelemaan. ollaan robertin siskolla koiravahtina nyt viikonlopun. tai tanaan tultiin tanne ja maanantaina iltapaivalla lahetaan. ollaan samalla tavallaan rottavahtina meidan rotillekki, ku pitaa poiketa kotona ruokkimassa niita aina valilla :D pitaa muutenki tana iltana kayda hakemassa pyykkia ja vaatteita sun muuta tarvittavaa kotoa, ku ei aamulla keretty oikeen pakata mukaan mitaan. onneks sentaan on 15 minuutin ajomatka kotiin, vaikkei taa san diegon kaupungissa olekkaan.

taa niitten talo on hirveen mukava! kodikas, ja pieni, vaikka naita huoneita onki ihan riittavasti. olkkari, keittio, pyykkihuone, 2 vessaa ja 4 makuuhuonetta (tai 2 niista toimii makuuhuoneina. kolmas on toimisto ja neljas on sellanen varahuone, missa me nukutaan) ja vaikka taa onki vahan kauempana, niin tykkaan tasta alueesta. hirveen rauhallista ja taalta nakee vuorille ja kaikkee :D ja kirkko nakyy kivasti tosta tielta. sit tassa lahella on sellanen aivan ihana aukio, missa kaytetaan koiraa lenkilla. oisin halunnu jaada vaikka picnicille sinne ku kavin boomerin kans ulkona. ulkona on muutenki aivan ihanaa :D 20+ astetta lampoa! mullaki on vaan shortsit ja t-paita paalla, villatakin ja sukkahousut sai jattaa pois suosiolla. ei oo kylla joulutunnelma oikeen katossa, mulla oli enemman sellanen ihana juhannusolo ku kavin koiran kans lenkilla. sellanen etta nyt pitais grillata perheen kans ja pelata peleja ja laittaa tuli nuotioon. eli ihan painvastanen ku se jouluisa punavihrea tunnelma. etta sellasta!

kaikkihan siellapain on jo avannu lahjansa ja nukkumassaki varmaan on monet. taalla ei jouluaattona avata yhtaan mitaan muuta ku joulukalenterin toisiks viimenen luukku. huomenna vasta saa avata lahjoja. robertin perhe normaalisti avaa ne aamulla, mutta me mennaanki huomenna vasta viiden jalkeen sinne :( hoh. en tiia jaksaisinko yhtaan oottaa kauempaa etta saan avata paketteja :D ku haluan niin tietaa mita se robert on mulle ostellu ku se vahan vaikutti silta etta niita paketteja on useampi :o kaikennakosta on kuulemma ostellu! ja saatiinhan me mun vanhemmiltaki kaikenlaisia paketteja ja mun tadilta kans, etta saa naha :o ois kylla ihan mukava jos aika menis vaha nopeempaa siis ;D ei varmaan auta etta katon santa trackeria netissa :D sen mukaan joulupukkersson on nyt afrikassa, senegalissa tarkemmin sanottuna, jakamassa lahjoja. ei muuta kun tervetuloa ameriikkaan pukki, saisit pistaa vaha vauhtia! taalla on monia lapsia, ja krapulaisia 24-vuotiaita naisia ketka oottelee pakettejaan ;D etta hopi hopi!

terve ja heipähei.Maanantai 28.11.2011 10:06

ajattelinpa tulla tännekki kirjottelemaan että tiedätte tekin sitten miten surkeesti menee nykyään :D

no ei nyt muuten, mutta nää kouluun ja tulevaisuuteen liittyvät asiat on ihan hanurista. menevät päin vittua. jne.

niin että en sitte meekkään yliopistoon syksyllä. ei mee hakemus läpi. en oikeen tiedä että miten sen selittäisin suomenkielellä, että miksei se mee läpi, mutta jos joku tietää mitä lower division application meinaa, niin se on se syy miksen nyt saa laitettua hakemustani sinne helvetin kouluun. ne ei kuulemma ota sellasia enää vastaan. luulin koko ajan että hakuaika päättyy 30:s päivä tätä kuuta, mutta näköjään lower division haku loppuu aikasemmin. kiva, kun mullekkin kerrottiin, vaikka oon ravannu opinnonohjaajalla niska limassa ja kyselly kaikki mahdolliset kysymykset. se kirjotti sen mulle ylöski muistaakseni, että 30 päivä on viimenen päivä. NO EI NÄKÖJÄÄN OLLU.

asiahan ei muuten vaivais ollenkaan, mutta mä en saa rahotusta ku enää joku 2 vuotta. yliopistoa mainostetaan 4 vuoden instituutiona. eli mä en sitten voi käydä yliopistoa loppuun asti, kun ei sellaseen ole varaa, jos ei kerran rahotusta riitä niin pitkälle. robert kyllä oli sitä mieltä että ei se kestä ku 2 vuotta, mutta mä tarviin vielä kesälle ja syksylle rahotusta, ettei mun tarvi lähtee täältä mihinkään -__- mutta ehkä se ois parasta vaan mennä isukin ja äitin nurkkiin kesäks roikkumaan ja unelmoimaan kesätyöstä? ei kiinnosta kyllä yhtään. ja robert ei varmaan halua hoitaa yksin noita rottia koko kesän?

niin että... saan kyllä ton mun korkeakoulututkinnon keväällä, mutta joudun sit syksyllä takas samaan kouluun, just sen takia että saan rahaa ja voin jatkaa täällä asumista. töitä ei voi hakea kun ei ole työviisumia, ja saa olla vaan 1 viisumi kerrallaan.

meinaa nyt sitten sitä että koska kaikki mun suunnitelmat on ihan vituillaan, niin tässä joutuu sitten menemään naimisiin tyyliin ens vuonna tms. hirveen romanttista ku JOUTUU menemään ennen ku oli alunperin suunnitellu. monet naiset varmaan hihkuis innoissaan että AH KUN IHANAA KUN EI TARVI OOTTAA, mutta hyvää kannattaa odottaa. ja ei ois sustakaan varmaan kauheen romanttista tieto siitä että sun asumisolot vaikuttaa sun naimisiinmenoon.

no. mun suunnitelmat ei oo muutenkaan koskaan menny ihan niinku pitäis, aina on saannu lykätä jotain ja blaa blaa blaa. että eiköhän tämäki järjesty, ku tämäkin on nyt menny tälleen.

että siinä teille viimeisimmät kuulumiset.
tää matematiikkaki menee ihan päin helvettiä.
nää viimeset pari päivää ollu yhtä itkemistä ja stressiä ja vaikka mitä helvetin paskaa.

onneks on sentään enää vaan 2 viikkoa jäljellä ja sitte joululoma.
en aio miettiä koulua yhtään lomalla. ei mulla oo sellaseen aikaakaan ku tytti & tomi tulee käymään!

hihii :D <3Maanantai 07.11.2011 02:25

TEE TÄMÄ LEMMIKISTÄSI
1. Mikä sen nimi on? - nixon, garbo, squeaky & dennis.
2. Mikä eläin lemmikkisi on? - rottia koko porukka :D
3. Entä kuinka vanha? - nippe & garbo on vuoden, squaky on melkeen 2 vuotta ja denniksestä ei oo tietoa. aika nuorelta vaikuttaa.
4. Missä se nukkuu öisin? - omissa häkeissään.
5. Mistä hinnasta myisit sen? - en mistään hinnasta! <3 perheenjäseniä ei myydä :P
6. Miten vietät aikaasi lemmikin kanssa? - päästämällä ne ulos häkistä, leikkimällä, rapsuttelemalla.
7. Onko se yksin sinun vai koko perheen? - koko perheen, eli mun ja robertin.
8. Oletko opettanut sille jotain temppuja? - nixon & garbo osaa pyöriä, pussata, hypätä olkapäälle käskystä ja high five :D ja ne tulee jos niitä kutsuu. dennis tulee jos sitä kutsuu, muuten pojat ei oikeen osaa mitään.
9. Puetko sitä koskaan? - en :D vaikka oon saattanu yrittää laittaa rottapuseroa nippelle pari kertaa... :D
10. Onko lemmikkisi paras ystäväsi? - onhan ne <3
11. Meneekö sinulla koskaan hermo siihen? - ei yleensä. vaan jos on kiire ja pitää saada ne takas häkkiin ja just sillon ne päättää ettei niitä huvita. tai jos garbo syö häkin kaltereita oikeen kovaäänisesti ja me yritetään nukkua.
12. Mitä tekisit jos menettäisit lemmikkisi? - siinä ois mieli maassa varmasti pidemmänki aikaa :/ en halua ajatella tätä ennen kun se on ajankohtaista.

dippadaa.Lauantai 22.10.2011 05:04

KUVAILE
Kukkaroasi: saran itetekemä, sellanen kellertävä, missä on 2 pöllöä ja sisällä vaaleanpunasta sydänkangasta :D
Silmiäsi: vihreet ja hyvät :D
Päivittäisiä korujasi: lävistyskorut vaan. joskus on joku kaulakoru päällä.
Kännykkääsi: joku musta samsung.
Tyynyliinojasi: tällä hetkellä tyynyissä on eripairliinat. on yks valkonen sellanen kukkainen, oikeen mummuliina, toisessa on punanen satiiniliina (sellanen porno) ja kolmannessa mustaharmaavalkoraidallinenliina.
Huonettasi: oon makuuhuoneessa. täällä on kivat verhot (mustat missä on vihreitä lepakkoja :D) mutta on tää muuten ehkä vähän tylsännäkönen huone :D nyt täällä on rottiaki <3 siis lemmikkirotat.
Aurinkolasejasi: sellaset valkoset kasarilasit. näyttää 3D-laseilta.
Shampootasi: joku silver shampoo, että lähtee ruskee väri pois :D
Tuoksujasi: en käytä.
CD stereoissasi: jaa'a :D
Lävistyksiä: septum, kieli & nännit.
Mitä on nyt päälläsi: shortsit, t-paita, huppari & alusvaatteet.
Toiveita: että pojat paranee ja ettei ne kirput ja keuhkotulehdus leviä tytöille.
Tahtomisia: ainahan sitä tahtoo vaikka mitä.

MUUTA
Mitä teet tämän jälkeen? - aattelin ehkä raapustella kirjeitä.
Henkilö/mitä ketkä haluaisit nähdä juuri nyt? - monet kaverit!
Soittotaito? - pari instrumenttia menee.
Mitä söit viimeksi? - sushia.
Pidätkö kynttilöistä? - joo!
Pidätkö suitsukkeista? - joo. en vaan uskalla polttaa niitä enää ku pelkään että niistä on haittaa rottien keuhkoille.
Tatuointeja? - on, lisääkin sais olla.
Nälkä? - ei.
Oletko addiktoitunut MySpaceen? - en. onko kukaan enää? :D
Osaatko syödä puikoilla? - toki. just äsken söin.
Lempikolikko? - 25 c. koska sillä voi pestä pyykkiä ja pelata arcade pelejä :D
Jotain, mitä haluaisit ymmärtää paremmin? - autoja. mun mielestä naiset ketkä korjaa autoja on cooool. musta ois kiva osata värkätä oman auton kanssa niinkun isukki aikoinaan.
Jos voisit kääntää aikaa taaksepäin, mitä muuttaisit? - en varmaan mitään.
Miljoona euroa lahjoitetaan sinulle! Yksi asia, minkä ostaisit? - onko pakko ostaa jotain? maksaisin opintolainat pois ensin ennen ku alan osteleen mitään.
Kokkaatko? - joo.
Oletko ujo ihastuksesi lähettyvillä? - olin ehkä vähäsen. en kyllä muista olleeni mitenkään niin ujo ku oisin normaalisti ollu :D
Lempikukka? - metsätähti :DD
Kuka olet kahdella sanalla? - dr. phil.
Ruotsi vai Englanti? - englanti.
Pelkäätkö hammaslääkäriä? -en.
Pidätkö sateesta? - joskus.
Minkä vaihtaisit itsessäsi? - vähä enemmän itsevarmuutta.
Minkä väriset sukat sinulla on nyt? - ei oo sukkia.
Mitä ensimmäisessä tekstiviestissäsi, saapuneet kansiossa lukee? - en ala kattoon.
Oletko hyvä matematiikassa? - ihan vitun surkee :D
Mitä yhteistä sinussa ja äidissäsi on? - monta asiaa! esim. meillä on aika samanlaiset jutut, nauru, kiinnostus tanssiin ja muuhun sellaseen.
Mistä luulet, että muut tunnistavat sinut? - vihreet hiukset on ehkä aika hyvä tapa tunnistaa? :D
Tomaatti vai paprika? - molemmat.
Minkä väriset verhot huoneessasi? - makuuhuoneessa on mustat missä on vihreitä lepakkoja, olkkariin on sellaset tumman liilat ohuet ja ruokailuhuoneeseen ois sellaset oranssit missä on ruskeita raitoja.
Mikä kappale soi nyt päässäsi? - ei mikään :o miten tämä on mahdollista?!
Missä huoneessa olet nyt? - makuuhuoneessa.
Onko huoneesi siisti vai sotkuinen, nyt? - tää kämppä on vähän sekasin just nyt :D
Onko kynsissäsi kynsilakkaa? - ei.
Miten hiuksesi ovat nyt? - rumasti ku pesin ne tänään -__-
Pesitkö aamulla hampaat? - en.
Mikä on puhelimesi taustakuvana? - rottatytöt :D <3
Tiedätkö kenen nimipäivät on tänään? - en.
Omistatko raitapaitoja? - yhden.
Kuvaile päällä olevaa paitaasi kolmella sanalla? - musta, huppari, dwarves.
Kuunteletko nyt musiikkia? mitä? - en.
Oletko ihastunut nyt? - rakastunut.
Oletko ollut tänään ulkona? - joo.
Asia joka saa sut iloiseks? - rottuudet.
Mikä on viimeisin sana jonka sanoit? - taisin tervehtiä rottuuksia.
Montako lävistystä sinulla on? - 4.
Onko tylsää juuri nyt? - ei kait.
Seurusteletko jonkun kanssa? - kyllä.
Kenen luona olit viimeksi? - ööh. en kyllä nyt muista olleeni kenenkään luona ihan hetkeen. varmaan brandonilla ja victorialla?
Henkilö jolle nauroit? - sarahlle. tai oikeestaan sarahn jutuille.
Joka nauroi sinulle? - varmaan sarah :D
Jota ajattelit? - sarah kun se nyt tuli mainittua.
Kuka sai sinut nauramaan vedet silmistä? - 30 rock.
Millainen olo sinulla on tällä hetkellä? - rento.
Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus? - että oon nätti.

vogue.Tiistai 18.10.2011 03:49

on jotenki sellanen "oon elämäni kunnossa" olo :o
maha on pienentyny ja on kivannäkönen taas, sellanen millasena haluan sen muistaa :D ja tanssiki sujuu ja muutenki on jotenki mukavaa.
mulla oli puhe tänään luokan edessä ja sen oli tarkotus olla inspiroiva, ja se inspiroi mua itteäni ainaki, jos ei ketään muuta :D vaikkakin se kerto mun omasta elämästä ja aikuistumisesta. mutta kivalla tavalla siis!

postiaki on tipahdellu mukavasti luukusta viime aikoina.

nyt pitää soittaa eläinlääkäriin, jospa me saatais nuo pojat vietyä visiitille keskiviikkona! niillä on kirppujen lisäks keuhkotulehdus :(
kauheeta röhkimistä. mutta ihania ne on kuitenki <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.10.2011 02:41

päänvaivahan selvis sitten silleen että meille tulee tänään 2 rottapoikaa :D jee!
ku se nainen nyt vaan lähettäis viestiä, niin sit pyydän rayta nappaamaan mut mukaansa ja lähetään sen kans hakeen rotskut kotiin.

päänvaivaa.Tiistai 11.10.2011 06:07

tuleekohan posti ollenkaan tänään? on columbus day, mutta koulusta ei ollu vapaata, joten mietin että onkohan postilla vapaapäivä? hyvin mahdollista. ärsyttävää että täällä on noita tollasia pieniä vapaapäiviä koko ajan muttei ite saa niitä vapaaks -_____- blöö.

oon ottanu päänivaivaks 2 rottapoikaa (siis en niinkun konkreettisesti, mutta että oon alkanut vaivaamaan itteäni niitten kohtalolla) joista näin ilmotuksen netissä. joku oli jättäny ne häkissä eläinkaupan eteen ja joku mukava täti oli ne sitten ottanut hoiviinsa. ostanut uudet häkin ja tarvikkeita jne ja on nyt hoitanut niitä kuukauden verran. kyseinen täti vaan ei näytä kauheasti tietävän rotista, kun ei ollut minkäänlaisia puruja laittanu niille. mutta ei kait siinä mitään, pyyhkeitä ja kangasta oli kuulemma käyttäny häkin alustana. ja sekin käy ihan hyvin kunhan vaan muistaa vaihtaa ne säännöllisesti. nyt niillä rotilla on niitä sellasia kirppuja (tai niitä toisia. en nyt muista mikä niitten nimi on) mitä me luultiin nixonilla olevan sillon kun sille alko ilmestymään rupia. tällä väliaikaisella hoitajalla (kuulosti siis siltä ettei se ollu aikoinu pitää näitä rottia. voi olla että se oli ensin ajatellut pitää ne, mutta kun terveysongelmat iski päälle niin ei sitten kiinnostanutkaan enää) ei kuulemma ole varaa hoitaa kirppuongelmaa pois, ja nyt yrittää antaa pois rotat tarvikkeineen. rottien kirpunhoito nyt tuskin on mikään kamala summa, kun mekin saatiin ihan perus terveystarkastus molemmille 70 dollarilla. kyllähän siinä ainaki satanen menee, mutta mun mielestä se ei oo kyllä yhtään liikaa.

mua nyt siis harmittaa ihan kauheasti kun haluaisin auttaa mutten oikeen tiedä miten. huolestuttaa näiden rottien kohtalo. se että saako ne sellasta huomiota mitä ne tarvii/ansaitsee ja kuinka huonossa kunnossa ne on jos kerran ei kirppuongelmaa oo hoidettu.
pyysin kyseistä henkilöä ottamaan yhteyttä wee companionsiin, joka on sellanen small animal rescue. niiden erikoisalaa on siis rotat, marsut, hiiret yms jyrsijät. kuulemma kuukausi sitten sieltä oltiin sanottu etteivät pystyneet ottamaan näitä rottia, mutta tämä nainen kuka niistä on nyt pitäny huolta kuukauden verran sano ottavansa niihin yhteyttä uudestaan.

tietenki haluaisin ite ottaa ne. raha ei edes oo mulle mikään este, vaikkei mun pitäis nyt yhtään kuluttaa ylimäärästä. mulle ei oo rahalla väliä kun on tällasesta kyse. mutta se on enemmänki sellanen käytännön juttu. ne kun on poikia, ja meillä on leikkaamattomia tyttöjä. ja kun uudet rotat pitäis pitää karanteenissä vähintään 2 viikkoa ennen kun ne tuodaan uuten kotiin. toisaalta, voishan sen tehdä niin että otan ne, maksan niitten tavaroista ja lääkärinkäynneistä ja sitten tämän hetkinen huoltaja pitää niitä sen 2 viikkoa ennen ku ne tuo kotiin. samalla kun ne käyttää kirppuhoidossa, niin ne voi leikata. enpä muuten ensin tullu ajatelleeks tuota ollenkaan.

suurin este tässä on tietenki robert. sen mielestä 2 on ihan tarpeeks. ja se varmasti ajattelee taloudellisesti, kuten aina. ettei mun kannata alkaa tuhlaamaan rahaa tällaseen. etteikä mun kannata ajatella miten jonkun muun rotat voi. mutta kun niillä selvästikkään ei ole kovin hyvää kotia.

nyt kun oon kerenny miettiä niitä pieniä rottaparkoja, niin en oikeen osaa lopettaakkaan :/ en oikeen tiedä mitä tekisin. ja tottahan se on, eihän mun varmaan kannata murehtia, ei voi aina kaikkia "pelastaa" ja mun pää varmaan räjähtäis jos ottaisin kaikki huostaani. mutta toisaalta, jos kaikki ajattelee noin, niin ei niillä oo mitään mahdollisuutta päästä uuteen kotiin ja paraantua :/

apua. mitä teen?

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.10.2011 04:06

hahaa. keksittiin ihan vahingossa halloween asut eilen ku värkättiin kaikenmaailman vaatteiden ja rekvisiitan kans. tosin robert ei kyllä varmaan pukeudu sen takia kun se ei melkeen koskaan saa halloweeniä vapaaks -___- mut jos nyt saa, niin on ainaki ideaa että mitä laittaa päälle! jee! mun pitää vaan ostaa sellanen hattu ensin, mutta löysin sellasen netistä. ou jee.

jee, sain swap-bot swapista kortin tänään! kivaa.
ja tänään vois pestä pyykkiä, uuh.

tulispa mun swappenderit jo. haluaisin jotain tekemistä :D siitä on jo aikaa kun oon päässyt täyttelemään yhtään mitään, sen takia kun vasta 2 viikkoa sitte sain lähetettyä kesällä kertyneet swapit. tiedän että joku oli jo pistäny postiin mulle kuorta, mutta se ei oo vaan tullu vielä. blööööö. tekemisenpuute iskee.

kylläpä alko väsyttämään yhtäkkiä. se on tää kone sellanen -__-

so lend me some sugar, I AM your neighbor!Perjantai 30.09.2011 11:28

mun mielestä on huvittavaa että mulla ja meidän naapurilla on yhteinen kaveri facebookissa. jos nyt kattoisin tästä ikkunasta ulos, niin näkisin meidän naapurin keittiönikkunan. se vaan ei taida muistaa kuka mä oon. robertin se kyllä muistaa, kovasti moikkaili sitä awesome festillä, mutta ei tainnu mua ihan tunnistaa. tunnen oloni kauheeks stalkkeriks :D mutta eikö se nyt make sense että me kaveerattais sen kans ku se on a) naapuri ja b) kuuntelee samaa musiikkia/hengaa samoissa piireissä ku me?! ei nyt siis silleen samoissa piireissä että meidän kaverit tuntee sen, vaan siis näissä musiikkipiireissä. scenessä, jos nyt on ihan pakko käyttää tuota sanaa. musta on ainaki siistiä jos on jotain ihan huippuja naapureita! esim. tuo scott tuossa vieressä on ainaki one fucking rad dude! en sen tyttökaverista tiiä ku se ei ollu paikalla sillon ku hengattiin. scott sano että se on tosi ujo ja vähä hiljanen jne. blöö. ja no meksikolaisetki on tosi kivoja, perla, luis ja angelica. ja sit tuo yläkerran lesbotäti on kans hirveen mukava! ja se on sen blackoutin jälkeen tervehtiny hirveen ilosesti, niin on kaikki muutki :)

mut tuota andrewia (se on siis punknaapurin nimi. stalker alert -__-) ei näy melkeen koskaan. ja on edelleenkin siis todella huvittavaa jollain tapaa että meillä on yhteinen kaveri facebookissa, ja scoops (se yhteinen kaveri) oli just postannu jotain facebookissa ja andrew oli tykänny siitä. se siis on tuossa meitä vastapäätä koneella tykkäämässä statuksista facebookissa. jotenki kummallinen ajatus, ja me ei niinkun tunneta sitä muuta ku kerran juteltiin baarissa kun tunnistettiin se. erikoista!

vähän creepy entry kyllä. hyvä ettei täällä osata suomea eikä tiedetä irc-galleriasta mitään :D

ja hahaaa, scoops oli pyytäny sarah'a treffeille. siis ei sanonu mitään että let's hang out, vaan ihan niinku pyytäny sitä private messagessa treffeille. sit sarah sano sille että se on imarreltu, mutta se ei deittaile kavereitten entisiä (scoops on heatherin entinen poikakaveri, ja sen takia me tunnetaan se). sitte se oli väittäny että eihän hän nyt silleen tarkottanu sitä ollenkaan. niin varmaan :P huono häviäjä. varsinki ku oli ihan hyvä syy sanoa ei kiitos.


mun salkkaritongelma on muuten ratkaistu ja oon jo 2-3 viikkoa seuraillut ihan normaalisti salkkareita :D jee! en oo mistään jäänny paitsi enkä oo ajatellukkaan jäädä :D

nyt taitaa rottuudet joutua häkkiin. onhan ne tässä ollu jo lähemmäs 3 tuntia vapaana :D meinasit CHEDDAR KERRRRMAAA tölkinki varastaa kerran!

kivaa ja sellasta. transuja myös.Torstai 29.09.2011 05:41

eilen oli hirveän mukavaa!
pääsin koulusta jo ensimmäisen tunnin jälkeen kun oli espanjan tunti peruttu! jee! tosin nyt vähän mietin että miten sen meidän maya-tehtävän kans käy nyt kun ei katottu sitä dokumenttia, kun se tunti oli peruttu :o no, ihan samahan tuo on oikeestaan. eiköhän se opettaja keksi jotain. sen heiniähän nämä on :P

hengailtiin kotona vähän aikaa, ja sit käveltiin robertin kans hillcrestiin. yleensä hillcrestiin menee 40 min, mutta me pysähdyttiin pari kertaa matkanvarrella. käytiin esim. animal housessa ihailemassa rottapentuja ja hiiriä :) <3 ihana karvaton dumbovauva tuli heti tervehtimään ku tungettiin naamamme lasia vasten :D <3

siitä sitten jatkettiin matkaa kohti hillcrestiä, ja pysähdyttiin kaupassaki siinä matkanvarrella.

me tultiin ravintolaan ennen andya ja litaa ja kerettiin tilata alkupaloja ja drinkit. sanoisin että vadelma mojitot kuuluu mun lemppari mix drinkseihin! mangokin oli herkullinen. sitte andy ja lita ilmaantu paikalle ja oli kiva nähä litaa <3 en oo nähny litaa sitten viime kesän, koska kun se oli täällä käymässä viimeks, niin me oltiin robertin kanssa ruotsissa. tai robert kerkes nähdä litan kerran ennen ku sekin tuli ruotsiin lomailemaan. joka tapauksessa, seura oli erittäin laadukasta ja viihtyisää! ravintolan drinkit oli aivan mahtavia! ja ruoka oli erittäin hyvää ja täyttävää! se oli siis sellanen hieman modernin oloinen thai-ravintola. pink noodle nimeltään ja nuudelit oli tosiaankin vaaleanpunaisia! ååååh miten hyvää. toivottavasti käydään siellä uudestaan koska kaikki oli ihan kaikinpuolin hyvää siinä paikassa.

siinä istuttiin sitten pari tuntia ja lita & andy päätti lähteä kotia. me ajateltiin robertin kans kävellä kotiin, parin baarin kautta tietysti.
käveltiin ruby roomiin ja juotiin siellä yhet mustikkaoluet. kun oltiin lähdössä niin nähtiin heather ihan yhtäkkiä, rangen terassilla. pysähdyttiin juttelemaan ja eric tuli siihen kans jostain! ne pyysi meitä mukaan edeniin kaljalle. eden on ihan järkyttävä paikka. siellä on ravintola, baari ja nightclub. se niitten ravintola on varmasti ihan mukava, kun se on siellä perähuoneessa, ja se baariki on varmasti ihan ok päivällä, ainaki se vaikutti siltä että se ois viihtyisä sillon ku ei oo paljo tungosta. mutta se nightclub huone oli just niin perus nightclub. pöytiä missä oli reserved kyltit ja jotain vitun go-go-dancerseja. no, ainaki siellä oli molempaa sorttia (miehiä ja naisia) tanssimassa alusvaatteissaan. hillcrest on nimittäin san diegon homoalue. no, joka tapauksessa. joku rikas mies makso meille kaikille sisäänpääsyn ja tarjos vielä ensimmäiset juomat. kiitos rikas mies. hän oli miljonääri. naimisissa rikkaan miehen kans ja sillä itelläki oli ihan kivasti sitä rahaa.

siellä sitte hengailtiin baarin puolella heatherin ja ericin kans. ja rikkaan miehen kans. sitte jossain vaiheessa vartija tuli kertomaan mulle ettei robert saannu enää olla siellä. ei tiedetä että miks. ehkä niitten mielestä robert teki jotain epäilyttävää. mikä on ihan typerää, sillä jos joku ois pitäny heittää ulos niin se ois eric tai heather koska ne oli tietysti kokaiineissa. mutta ei ne kyllä ollu mitenkään erilaisia ku yleensä. eivät olleet mun tietääkseni ottanu ku ihan vähän vaan. no, kuitenki. robert kävi paskalla ja se ei näköjään sopinu klubin vartijoille :P ei meistä kyllä edes tuntunu siltä että meidät heitettiin ulos, koska me oltiin just lähdössä muutenkin koska mun piti vielä tehä yks tehtävä ja mua väsytti ihan kauheesti. piti vielä kotiinki kävellä -__- me sitte lähdettiin ihan nätisti, kuten tarkotus oli muutenki. muuten oli kiva ilta, mutta oli aika rasittavaa raahata robertia kotiin ku ite oli selvinpäin ja kauheen väsyny :D robert kun repäs oikeen kunnolla ja joi rikkaan miehen tarjoamana drinkkinään viskin inkiväärioluella.

joka tapauksessa, oli tosi mukavaa. ihana nähdä litaa pitkästä aikaa, ja tosi kiva tolleen randomisti törmätä heatheriin ja ericiin! eric halus mennä kotiin transun kans. sillä oli ihan selvät hotsit transuun joka tuli flirttailemaan sille. eric oli myös tietoinen siitä että kyseessä oli transu. eric on kyllä sellanen tapaus että toista samanlaista on vaikea löytää. eric on mun tietojen mukaan myös oikeen hyvä pettämään tyttöystäviään :P ei varmaan kuulosta yhtään paremmalta tyttöystävän korvissa sanat "petin sua transun kanssa"... no joo. eipä ole mun työ moralisoida kavereita. eihän sellasesta työstä edes makseta.

mutta! niin. hauskaa oli! en menny kouluun tänään. hangoveria ei ollu tietenkään, mutta muuten vaan hirveen kulunut olo. johtuu varmaan siitä että oon tuntenu tulevani sairaaks jo pari päivää ja sitten se etten oo oikeen pitäny itestäni huolta. muutenki menin ihan liian myöhään nukkumaan eilen ku oli se läksy :s blää.

tuli ihan kauheen pitkä entry. blää.
he va he.