IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

blaaah.Sunnuntai 29.05.2011 21:09

no voihan vittu.
ois kiva ku se car rental helvetti ois vaivautunu ilmottaan nettisivullaan että ne hyväksyy vaan credit cards ja ettei debit card kelpaa -_____-
robert lähti bussilla sinne ja soitti että NYT EI TUU AUTOO KU EI KORTTI KELPAA -____- ja ku oltiin jo varattu se. onneks ei sentään maksettu mutta kuitenki. aika inconvenient että toinen lähtee hakeen autoo ja sit gets turned away. nyt se joutu kävellä sieltä lentokentälle asti johonki toiseen paikkaan ku ne kuulemma ottaa debit cardseja. vähä vittumaista kyllä.


oh well. en viittinykkään tiskata .___. mua oksettaa liikaa. eikä se nyt oo pelkästään ne tiskit vaan mulla on monesti huono olo jos herään aikasin :s join vähä mehua ja se vaan pahensi mun oloa. alko oikeen oksettaan. yäääh. ainaki poimein kaikki roskat jne. kyllä ne tiskit nyt pari ekstra päivää voi oottaa ku ne ei edes lemua koko kämpän yli :DDDDDdddd


nyt meen laittaan itteeni valmiiks.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.05.2011 19:52

ah.
aamu alkanu hienosti: upotin sormeni rotan paskaan -_____-
en tiiä miks aattelin että oli hyvä idea yrittää laittaa sitä hiekkalaatikkoa paikoilleen paljain käsin :DDDDDDDDdd

pitäis tiskata ja viedä roskat ku ei eilen tehty mitään siivoushommia .____. ja hiuksetki pitäis laittaa. robert lähti hakeen vuokra-autoa.
blalalalala.

kello on 7 am .___.

<3Sunnuntai 29.05.2011 11:15

olipas urhea rotta, garbo <3
yritin opettaa niille vähän uusia juttuja. kyllä ne näytti tajuavan :D mutta lisää tästä rottablogissa.

mun pitäis mennä värjäämään tukkaa nyt. mun selkä on kipee -__- niinkun aina nykyään :P ja se on aina yläselkä ja se on kipee siihen asti että saan sen naksautettua. ärsyttävää. onneks robert taitaa tämän naksauttelun! se osaa jopa naksauttaa rintakehänsä (mikä on aika inhottavaa joskus aamusin ku makaan sen rinnalla ja yhtäkkiä sen rinta liikahtaa ja kuuluu NAKS)

en oo alottanu siivoomista ollenkaan. sanoinhan olevani vähän jäljessä .___.
no, ei voi mitään.


ette arvaa miten ihanaa on pystyä käyttään pilkkua ja at-merkkiä taas :D oon melkeen unohtanu mitä hyötyä pilkusta on .___.
I am a morning person.
I am a perfectionist.
I am an only child.
I am Catholic.
I am currently in my PJs.
I am currently pregnant.
I am currently suffering from a broken heart.
I am left handed.
I am married.
I am addicted to MySpace.
I’m shy around the opposite sex.
I bite my nails.
I currently regret something I have done.
When I get mad I curse.
I don’t like anyone.
I enjoy country music.
I enjoy jazz music.
I have a car.
I have a cell phone.
I have a pet.
I have at least one brother or sister.
I have been to another country.
I have been told that I’m smart.
I have been told that I have an unusual sense of humor.
I have had a broken bone.
I have changed a lot over the past year.
I have had surgery.
I have killed another person.
I have had my hair cut within the last week.
I have had the cops called on me.
I have kissed someone I knew I shouldn’t.
I have mood swings.
I have rejected someone before.
I have seen the Lord of the Rings trilogy.
I have watched Sex and the City.
I like Shakespeare.
I love to cook.
I love Michael Jackson.
I love sleeping.
I love to shop.
I miss someone right now.
I own over 100 CDs.
I own over 100 DVDs.
I own and use a library card.
I practice a religion that is not considered mainstream.
I read books for pleasure in my spare time.
I sleep a lot during the day.
I strongly dislike math.
I think Britney Spears is pretty.
I will try ALMOST anything once.
I work at a job that I enjoy.
I would classify myself as ghetto.
I can name all seven dwarfs from Snow White.
I am currently wearing socks.
I am tired.
I am currently waiting for someone.
I lost contact with someone.
I hate Miley Cyrus.
I think Party In The USA is catchy.
I’d date Harry Potter.
I can name all the past presidents of the United States.
I know who was president before George Bush.
I love pickles.
I need the internet to live.
I prefer vanilla over chocolate.
I watched Star Trek.
I watched all six movies of Star Wars.
I own an Xbox.
I think music is life.

I. Music (BOLD THE ONES YOU LIKE) (aika paska lista .__.)
Acceptance. Coldplay. Dave Matthews Band. David Bowie. Foo Fighters. Hellogoodbye. The Killers. James Blunt. Teddy Geiger. Linkin Park. Muse. Ok Go. Panic At The Disco. Peter Bjorn And John.The Postal Service. Timbaland. Jack Johnson. Norah Jones. Drake. The Fray. The Wreckers. Michael Bublé. Beyoncé. Metallica. Massive Attack. Queen. Journey. The Cars. Supertramp. Eurythmics. Sublime. The Red Hot Chili Peppers. Wu-tang Clan. Fergie. Sarah McLachlan. Band of Horses. John Mayer. Jason Mraz. Justin Timberlake. Michael Jackson. Kenny Chesney. Carrie Underwood. Lynyrd Skynyrd. Neil Young. The Beatles. Brad Paisley. Tim McGraw. Taylor Swift. P.Diddy. Jay Z. Lil’ Wayne. Lil’ Jon. Three 6 Mafia. Nelly. Young Joc. T.I. Sean Paul. 50 Cent. Eminem. Eiffel 65. Ace of Base. The Underdog Project. Dream Theater. Santana. Alicia Keys. Incubus. Victor Wooten. Ludacris. Gorillaz. Matchbox 20. Paramore. Say Anything. Taking Back Sunday. Eric Clapton. The Darkness. Weezer. The Eagles. Jimi Hendrix. Maroon 5. Billy Joel. Reel Big Fish. Anberlin. Mae. Family Force 5. AC/DC. Hootie and the Blowfish. Electric Six. Outkast. R.E.M. The White Stripes. Prince. Mika. Crystal Castles. Britney Spears. Spice Girls. The Gossip. Lady GaGa. Eagles. Nirvana. Smashing Pumpkins. Third Eye Blind. Metro Station. All Time Low. Motion City Soundtrack. The Rocket Summer. Tenacious D. Something Corporate. The Moldy Peaches. Macy Gray. Mandy Moore. Plain White T’s. Yeah Yeah Yeahs. My Chemical Romance. Fall Out Boy. We the Kings. The Rolling Stones. Angels & Airwaves. The Beastie Boys. Black Eyed Peas. Boys Like Girls. Jonas Brothers. Demi Lovato. Selena Gomez. The Cure. Cobra Starship. Death Cab for Cutie. Deftones. Team Sleep. Filter. Goo Goo Dolls. Honor Society. Katy Perry. Kid Cudi. Tokio Hotel.II. TV (BOLD THE ONES YOU’VE WATCHED MORE THAN A COUPLE OF TIMES)
ER. Grey’s Anatomy. Saved by the Bell. Man vs. Wild. Scrubs. South Park. America’s Next Top Model. Gossip Girl. Sex and the City. Friends. Dawson’s Creek. The Big Bang Theory. Seinfeld. Lost. Miami Ink. Made. Arrested Development. 70’s Show. Family Guy. The Simpsons. The Office. Veronica Mars. Project Runway. Bones. Iron Chef. Alias. Pushing Dasies. Gilmore Girls. The Colbert Report. The Daily Show. Mythbusters. Avatar: The Last Airbender. Will and Grace. 24. House. To Catch A Predator. Whistler. Heroes. Aqua Teen Hunger Force. Unsolved Mysteries. 7th Heaven. Everybody Loves Raymond. Boston Legal. Bleach. What I Like About You. Reba. King of Queens. Survivor. The O.C. American Idol. Days of Our Lives. How I Met Your Mother. CSI. Boy Meets World. Law and Order. Numbers. Reno 911. I Love New York. Step by Step. Little People Big World. What Not To Wear. My Wife and Kids. Moonlight. Supernatural. Ace of Cakes. White Collar. Nip/Tuck. The Biggest Loser. Beauty and the Geek. Battlestar Galactica. Stargate SG1. The Inferno. Scarred. Wild N Out. Real World. Trinity Blood. Dead Like Me. Whose Line is it Anyway?. Dragon Ball Z. Futurama. Firefly. Medium. Star Trek. X-files. Cowboy BeBop. Sailor Moon. My Name is Earl. Six Feet Under. Dancing With The Stars. Degrassi. Greek. Glee. Secret Life of the American Teenager. The Hills. Laguna Beach. Vampire Diaries. 90210. Desperate Housewives.

jeee :DSunnuntai 29.05.2011 06:00

pääsin mun matematiikan kurssin läpi!
eli se koe meni siis läpi :D harmi vaan etten pysty kattoo että miten se meni koska nippe nippersson varasti sen mun käyttäjätunnuslapun ja vain rotat tietää missä se on nyt. niiltähän on ihan turha kysyä kun tuo niitten kielitaito on pelkkää squeak ja brux ja sen sellasta :(

oon erittäin ylpeä itestäni sillä matematiikka on mulle ihan pienestä asti ollu se kaikista vaikein aine koulussa. ihan ala-asteelta lähtösin.
en edes lukiossa päässy matematiikan a-kurssia läpi joten jouduin lukion jälkeen lukemaan sen uudestaan että saisin siitä sellasen arvosanan jonka avulla pystyin hakea yli-opistoon. sillon pääsin sen läpi mutta seki oli barely. nytki oli vähä sellanen tunne että barely pääsen tuon kurssin läpi mutta tiedän että oon tämän kurssin eteen tehny paljo enemmän työtä kun minkään muun matemaattisen kurssin eteen. tein aina läksyt ja jos en ymmärtäny jotain niin pyysin apua. sain jopa joissaki quizeissa hyvän arvosanan ja yhdestä kokeestakin kerkesin napata itelleni B:n. B on toisiks paras arvosana ja en oo koskaan saannu noin hyvää arvosanaa kokeesta. eli voin ihan rehellisesti sanoa olevani tosi ylpeä omista suorituksistani tällä kurssilla :)


höh. ja luulin että mun viimenen biologian koe ois nostanu mun arvosanan B:hen. no ei nostanu :( mutta ainaki pääsin senki kurssin läpi. C siis tuli. sosiologiasta en tiedä vielä kun sitä arvosanaa ei oltu julkastu vielä. kattelen myöhemmin tänään vielä ja kyllä se viimeistään sit ku tullaan vegasista kotiin on laitettu sinne webadvisoriin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.05.2011 04:49

no ei voi ainakaan väittää etteikö tänään olis tekemistä! ja oon jo kerenny vähän jäädä jälkeenki tekemisteni kans kun tuli puhuttua mamman ja pappan kans puhelimessa sellaset 2 ja puoli tuntia .___.
nyt vasta kerkesin tulla suihkusta ja blööö.
pelkään että unohdan ottaa yhteyttä sarah'an :s tämä on ihan pakollinen juttu sillä mun täytyy antaa sille mun avain että se pääsee ruokkimaan tytöt niinä päivinä ku ollaan poissa. blöölö.


olin kertomassa mun äitille että ollaan robertin kans kihloissa.
"kyllähän me se jo tiedettiin" oli vastaus. jaha :D kuulemma puhuttiin tästä jo sillon ku oltiin siellä käymässä. mitenköhän paljo kaljaa tuli juotua? luulis nyt että tällaset tärkeet jutut muistuis mieleen :D ei näköjään muistu. no ei sitte :D voisin tässä päivitellä tätä elämäni loppuun asti eri lausahduksilla mutta on vähä parempaaki tekemistä!


jenny junkpile löytyy taas jälleenkerran eräästä tietystä kirjasta netissä. olen jo luultavasti lisännyt juuri SINUT to make it more convenient for you :D yritän pitää matalaa profiilia tällä kertaa. siis vielä matalampaa kun viime kerralla. siis erittäin matalaa.

jaha!Lauantai 28.05.2011 07:35

se oli nyt sit tän "uuden" koneen aika!
nimittäin entinen (joka tosin oli jo 4 vuotta) päätti kuolla tänään.
haettiin sellanen enclosure että voidaan käyttää tota toisen koneen kovalevyä ulkoisena.
että sellasta!

[Ei aihetta]Lauantai 28.05.2011 04:32

oli hyvät sushit eilen. tilattiin ihan vitusti rullia <3______<3

sit mentiin sarahlle ja sieltä livewireen. oli ehkä vähän tylsä ilta kyllä. sit tultiin robertin kans kotiin ja robertilla oli mulle ylläri: pullo bubble vodkaa pakastimessa :D <3 se lähtee sitte mukaan vegasin reissulle!


tänään käytiin kattomassa the hangover 2. se oli ihan ok. aika samanlainen ku edellinen itseasiassa.


haluaisin rannalle tänään mutta robertia ei taida kiinnostaa.

nää mun zebra sukkahousut taitaa joutaa roskikseen ku nää on niin revenny -________- näytän taas joltain prostitutoidulta raiskausuhrilta.

ååh!Perjantai 27.05.2011 05:16

sarah soitti ja pyysi sushille. sillä on kuulemma mehukkaita juttuja kerrottavana! :o en yhtään epäile sillä se on taas "hengaillu" justinin kans :DDDD
jännää. sitäpaitsi ollaan aateltu juhlistaa meidän kesälomien alkamista tänään.


nippe ei yhtään haaskaa aikaa.
päästin ne nyt ulos häkistä ja se juoksenteli heti täällä lattialla paperinpala suussaan. toimelias neiti tämä nipperton nip!

ja garbo jyrsii runkopatjaa .____. se ei kuuntele vaikka kuinka sitä toruu. oon tullu siihen päätökseen että tytöille pitää laittaa lelulaatiikko tänne makuuhuoneeseen missä on jyrsittävää ja muuta hauskaa. tai jos niille kehittelis jonkulaisen leikkikentän tohon nurkkaan? esim. jotain kiipeilytelinettä jne. vois olla hyvä idea mutten oikeen osaa vielä vision että miten sen toteuttais. jos koet olevasi luovaa tyyppiä niin ehdotuksia otetaan vastaan mielellään :D

:oPerjantai 27.05.2011 04:37

en tiiä kuinka moni teistä enää edes seurailee salkkareita mutta kattokaa ihmeessä huomisen jakso. jos ootte siis seuraillu ollenkaan niin nyt saadaan vähä vastauksia ja ååååååhh :D menee jännäks.
nyt ne on kyllä outdone themselves ku on niin monella tosi mielenkiintonen plot line menossa.
harmi että tarvii syksyyn asti oottaa että pääsee näkemään miten tästä edetään.


jjjja nyt vois ehkä syödä. sit vois päästää rottia leikkimään jne.
toivottavasti nyt kun sarah ei kerran lähekkään meidän kans sinne vegasiin nii se vois tulla hoitaan tyttöjä. kun se asuu niin lähelläki että ei muuta ku avain kouraan ja parit instructionsit nii hoituu seki nätisti ja tyttöjen ei tarvi lähtee mihinkään ventovieraille vaan saavat olla ihan kotona :) tosin joutuvat olemaan häkissä pari päivää mikä voi olla niille vähä kurjaa :/