IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

löysin amazonista upeen myyjän.
niillä oli kaikkia wwII replicas ja kaikkee sellasta!
kypäriä <3______________<3
ja hattuja <3_______________<3


ja sit myös päätin tutkia netissä tuota military surplus liikettä jonka oon nähny north park wayllä. aattelin että jospa uskaltautuisin sinne tässä joku päivä! sailor hatut näyttäis olevan aika halpoja ihan joka paikassa, ja ei ne officers hatutkaan niin paljoo näytä maksavan. mutta jos alotetaan sillä halvemmalla ja sit ååååååååååååhhh.


että sellasta. nyt käyn hakeen robertin sohvalta. kello on 2.34 am.
ja robert kuorsaa ja kuulostaa ihan sellaselta sirkkelisahalta.

hey hermano.Keskiviikko 29.06.2011 14:38

alan on aina sanonu että oon sille se pikkusisko kenet se mielummin ottais (sen biolooginen sisko on hieman out of control. en nyt meinaa silleen psyykkisesti tms, mutta se nyt on vähän typerä ja haastaa riitaa koko perheen kans ja ei oikeen osaa valita kypsästi) ja mulle alan on aina ollu se isoveli mitä mulla ei oo koskaan ollut.

alan soitti tänään ja kerto että se oli jollekkin sen kaverille puhunut musta sen pikkusiskona :D mun mielestä se oli jotenki hirveen sulosta että se oli jollekki sanonu niin, ne me sit päätettiin laittaa niin feijsbuukkiinki.


ja jee, kohta mun broski tulee käymään! se tulee sunnuntaina meille yöks ja mennään karaokeilemaan ja kaikkee kivaa! jee!
tripod kokoontuu jälleen <3


niin ja sarahan on vähän ihastunu alaniin. ois kyllä maailman loistavinta jos ne ois yhessä. sit voitais aina neljästään tehä kaikkee typerää :D nå. saa nähä.

blip blop ja joku blogi.Keskiviikko 29.06.2011 04:40

en yleensä lue ihmisten blogeja kenellä on lapsia, koska ne on mulle hyödyttömiä ja tylsiä. itselläni kun ei noita kakaroita ole, enkä ole sellaisia ajatellut hankkiakkaan.
mutta tämä blogi on mun mielestä ihan loistava: http://heysugarmagazine.se/punkrockparenting

johtuneet varmaan siitä että ihannoin niitten kasvatustapoja ja on kiva nähdä vanhempia ketkä ei vanhemmuuden myötä oo luopunu omasta identiteetistään kokonaan. kyllähän te kaikki tiedätte ne sellaset vanhemmat ketkä oli tosi kuuleja ja pukeutu kivasti, mut sit kun lapsi tuli kuvioon niin niittivyöt ja tummat meikit vaihtu johonki rumaan hååämmän harmaaseen tunikaan tai johonki muuhun equally tyylittömään vaateriepuun.

niin, ja blogihan on sitten ruotsiks että jos kyseisen kielen taidat niin lue ihmeessä!
vaikken, niinku aikasemmin mainitsin, itse ole ainakaan ihmislapsen äiti enkä sellainen haluakkaan olla, niin pidän noitten kasvatusmenetelmästä ja itsekkin varmaan kasvattaisin lapsen noin. tulee vähän omat vanhemmat mieleen, ja nehän on musta tällasen upeen aikuisen muovannut ;D

three chords and a fuck you.Keskiviikko 29.06.2011 02:02

näin kyllä aika erikoista unta. ja tiedän ettei ketään kiinnosta unet (unien kertominen on vähä sellanen filler keskusteluissa, niinkun säät sun muut sellaset small talk-jutut) enkä niistä yleensä kerro ellei ne oo jättäny jonkunlaista impressionia jälkeensä.

tämä uni kerto jessicasta joka oli nyt kokkolassa asuessaan, as a result from her new friends, alkanu jonkun sortin saatanan palvojaks tms. se oli aika random. sain jessicalta lahjaks jonku ihme kankaanpalasen mihin laitettiin neuloja ja ne laitettiin siihen jostain rituaalisesta syystä. ja sit seurailin jessican päivää niinkun joku kiinnostuksesta kuolaava dokumentintekijä ja sit päivän päätteeks minä ja meidän edesmennyt täti (erikoista että se oli mukana tässä unessa, koska en melkeen ikinä näe unia siitä) pidettin joku intervention itkevälle jessicalle joka lupas parantaa tapansa. kuulemma nämä aktiviteetit oli seuraksia sen masennuksesta ja yhtäkkiä tiesin mikä auttais jne ja se lupas tehä kaikki ne jutut. erikoista. enkä muista yhtään mitään muita unia mitä oisin nähny, ja on a good night, niitä on ainaki 4 mitä muistan.robert nukku pommiin tänään, ja musta tuntuu siltä että se haluaa nukkua päiväunet kun se tulee kotiin. mun pitäis pestä pyykkiä tänään. eiköhän se onnistu. ja käydä kaupassa mahdollisesti. robert osti eilen charleston chew-karkkia ja söi kaikki ja nyt tuo laatikko on tässä mun vieressä ja se tuoksuu niin hyvälle että aattelin ehkä ostaa itelleni kans laatikollisen niitä.eilen kun käveltiin in-n-outista (sea worldin jälkeen) old towniin oottaan trolley'a, lauleskeltiin robertin kans emobiisejä from our past. siinä listalla oli mm. saves the day'ta ja jimmy eat worldia :DD oli erittäin viihdyttävää. BECAUSE I'M THROUGH BEING COOOOOOOOOL AND HE KEEPS TELLING EVERYONE ABOUT MEEE. nå jåå.en nyt muista mitä muuta oisin halunnu oikeesti kirjotella siitä sea world-retkestä. mutta kivaa oli! koko päivä oli ihan kiva. sea world, in-n-out ja sit hyvää seuraa elevenissä. rotskutki sai olla edes vähän aikaa ulkona häkistä, koska nostin ne meidän kirjahyllyyn. ne kun viihtyy siellä ja laitoin niille pedin sinne. garbo tykkää :D


ja nixonin ruvet on paraantunu! jee! aattelinki että kyllä ne siitä pikkuhiljaa varmaan paranee, ei ne nyt yhen viikon jälkeen voi heti paraantua.

että sellasta. yhyy ku ei oo puhtaita alusvaatteita. ei edes robertin vara alusvaatteita. stringit on aika 2004.

steer clear!Tiistai 28.06.2011 15:09

oltiin sea worldissa tänään!
ja kastuin ihan vitusti 2 kertaa koska mentiin ensin sellaseen log ride-rollercoasteriin ja sit vielä sellaseen river raftiin.
ja syötettiin hylkeitä! ostettiin kalaa ja annettiin niille :D <3
oli kivaa. ehkä jaksan kirjottaa lisää asiasta huomenna, koska nyt pitäis mennä nukkumaan. tai robertin ainaki.

oon aika tyytyväinen itteeni koska join vaan 2 kaljaa ja lähinnä vaan väsyttää nyt. ja join vielä aika hitaasti, että ne riitti ihan hyvin tänään. jee!

ajoin myös brandonin pyörällä vähän matkaa. en oo ajanu pyörällä kahteen vuoteen. arvatkaa oliko mukava päästä taas pyörän selkään pitkästä aikaa :D ja hyvin suju! vaikken kyllä yhtään tiiä että miksei ois sujunu. robertilta taas suju vähä huonommin :DDD


men om man sku fa å sova. åååh sarah laitto mulle jonku secretionsin videon facebookissa. oon ihan rakastunu siihen bändiin. I've got three chords and a fuck you!
the apers omisti mulle biisin!!!!!!!!!
ne sano että "to the girl in the groovie ghoulies shirt" ja sit ku kävelin niitten laulajan ohi niin se sano mulle että "I played a song for you!" ja olin vaan että ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!
ne on muuten hollannista. ou jee.

queers oli hyvä as usual.
ja secretions oli ihan vitun hyvä! ostin niitten levyn koska ihastuin niihin ihan täysin. sain ilmaseks pullonavaajan :D laitoin sen mun aivaimenperään. uuuh.

hyvä ilta! pbr:ää naamariin nyt.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.06.2011 07:57

en ois uskonu että tää asia jää vaivaamaan mua :/
tuo tiia-juttu siis.
enkä oo ees puhunu tai ajatellu koko ihmistä vuosiin ja nyt se vaan vaivaa ihan kauheesti vaikkei me mitään maailman parhaimpia kavereita oltu. mutta kuitenki. se on niin kummallista kun joku kenen kans on edes ollu kaveri vaan kuolee. omalle kohdalle kun ei tällasta ennen oo sattunu.


nyt jokatapauksessa lähden vähän piristävämpiin tunnelmiin syömään sarahlle ja sit queers!

rotskutki vähän piristi. yrittivät syödä mun salaattia :D ne on niin sulosia nuo pupsit <3 my pups <3 ja ne rauhottuu jos ne laittaa kirjahyllyyn! :o mitä ihmettä, meidän tytöt rauhallisina?! no, se päivä on koittanut että kun tytöt on kirjahyllyssä, ne meinaa nukahtaa sinne. hihii. ehkäpä ne voi laittaa sinne hengailemaan joskus kun isukki ja äiti haluu kattoo leffaa ja rotat ei halua olla häkissä :D

höh.Sunnuntai 26.06.2011 05:08

eipä oo puhelinlangat laulellu vielä :o
soittaakohan se paula ollenkaan?
blää.
jos ei niin lähen sit kauppaan. pitää hakee vähä ruokaa ja hygieenia tarvikkeita ja jotain muutakin muistaakseni.
laitoin ne verhot silleen ylös ikkunan päälle että näkee miltä ne näyttää sit kun ne saadaan laitettua paikalleen :D vähä hienot kyllä.
ou jee. jos ei se soittele puol viiteen mennessä niin sit jatkan tekemällä kaikkee muuta. ehkä kerkeäisin sitte pestä sitä pyykkiäki. ja rottuuksien pitää päästä vähän jalottelemaan! nixon kerkes jo karata pari kertaa tänään :D rotskut <3 ne oli niin rentoina ku rapsuttelin niitä <3 bogglasivat vähän kans. aww <3


nå jååå. jos ostais liti päruna å laxe. liti midsomar mate.
ois ehkä ihan hyvää! tosin sit pitää pestä lautaisia. blää. ei jaksa.

åhå.Sunnuntai 26.06.2011 03:44

tää ei ööööää enää. tosin ei kannata sanoa noin, koska sitähän ei koskaan tiedä jos vaikka jinxasin itteni tossa samalla.


oltiin eilen ocean beachin rannalla, oooh. ei ollu kovin aurinkoista, mutta vesi oli saman lämpöstä ku ilma, joten ihan ok. kuivuki aika äkkiä vaikkei aurinko paistanu. minä ja jason käytiin vedessä mut sarah ei. sarah oli pakannu mukaan meille aivan mahtavan picnic lounaan! oli kahenlaista hummusia, porkkanoita, pitalastuja ja se teki meille omat leivät ja vielä hedelmäsalaatin siihen päälle. nam!
sit tuli vähä kylmä niin suunnattiin kohti normal heightsiä, sarahn asunnolle. siellä oli kuuma, joten hypättiin uima-altaaseen! ja oon ruskettunu joka suunnasta. tai punanen, oikeestaan, mutta kyllä tää tästä vielä ruskeeks muuttuu :D onneks en sentään palanu, vaikka vähän siltä näytänki.


sit illalla mentiin robertin kans brandonin uudelle kämpälle! oli tosi hieno. ja niitten koiranpentu oli aivan ihana! mutta se pelkäs meitä ihan kauheesti :/ höh. jokatapauksessa, victoria toi jotain sen horokavereita sinne ja kaikkia ärsytti niin mentiin alibiin. alibissa oli ihan mukavaa, mutta jokainen baari menee kiinni jossain vaiheessa, ja suunnattiin takas brandonille. akat oli siellä vielä mutta lähtivät hakemaan meille ruokaa. victorian kaverit on ärsyttäviä. brandon ei tykkää niistä eikä victoria tykkää brandonin kavereista. ne puhu paskaa heatherista siellä. blää. mun mielestä brandon ja victoria ei sovi yhteen. ne on ihan eri maailmoista. victoria on sellanen fancy dinner/go clubbing/wine drinking nainen. sellanen NAINEN. brandon taas on ihan erilainen. dive bars, pbr and a cheap budget. blää. no ei voi mitään.


sit käveltiin robertin kans kotiin joskus puoli neljältä. oltiin aika kännissä.


ja nyt ahdistaa kännäily koska sain just tietää tänään että tiia ahola on kuollu, ja se kuoli just siihen: viinaan. se ryyppäs ittensä hengiltä. tiedän että vaikka juonki reippaasti, niin en kuitenkaan juo sellasia määriä tai sellasta kamaa kun se. sillä nimittäin oli alkoholiongelma. mutta kuitenki. tosi ahdistavaa että someone just drops dead while drinking :s ja joku kenen kans oli joskus aikoinaan ihan hyväkin kaveri.ai niin, ja tänään heräsin pitkästä aikaa (siis ryyppäämisen jälkeen) hyvällä mielellä. oon yrittäny olla juomatta vähän koska joka aamu sen jälkeen oon heränny ajattelemalla how much I hate myself -___- mutta ei tänään! jee :D edistystä. muutenki oon yllättävän toimeliaalla tuulella! tänään laitetaan verhot olkkariin ja dining roomiin! ja pesen ehkä pyykkiä jos kerkeän. ja who knows, ehkä innostun siivoomaanki! tosin tänään on the queers ja vituttaa ku unohettiin ostaa liput. nyt pitää toivoa että robert pääsee sisään kans :s

satans satan.Perjantai 24.06.2011 22:42

todella ärsyttävää. eilen ku aloin polttamaan tytin levyä, itunes alko värkkään jotain ja väkisin tyrkyttämään mulle niitten jotain uutta paskaa, pingiä. konehan alko tietenki päästelemään sitä ärsyttävää ding-ääntä mutta koska netti toimi ihan hyvin ja sain levyn poltettua, en ajatellu asiaa sen enempää. niin, muutakun että jos nostan sormeni pois backspacelta, tää entry näyttäis tältä öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö. jostain syystä joka kerta kun laitan ton cursorin johonki mihin voi kirjottaa, niin tää alkaa öööööööööööööööööööööäämään automaattisesti. eilen ö-näppäin ei toiminu muuta ku sillon ku se tilttais, ja robert korjaski ongelman hetkeks. nyt se toimii normaalisti, mutta heti jos annan ton cursorin olla paikoillaan edes sekunnin, tää alottaa taas. ööööö. vitun ärsyttävää. tietääkö joku miten asian voi korjata? kenelläkään samanlaisia kokemuksiiaa? vituttaa aika mukavasti!


puoli tuntia vielä ja awesome fest liput menee myyntiin! sain mun rahat eilen, eli I DIDN'T OVERDRAW! HOORAY! just ja just selvisin siitäkin tilanteesta :D hienoo! ihmettelen vaan että mikä se yks 10 dollarin charge siellä mun tilillä oikeen on. siinä lukee että service charge enkä oikeen keksi että mistä sellanen ois tullu, kun se sitäpaitsi tuli samana päivänä kun melkeen menin tilin yli ja sinä päivänä käytin korttia vaan postissa ja apertivossa. pitäis soittaa pankkiin mutta vihaan soitella pankkööiinö.öööö höelvetin ööö.

öö mulla on kestäny 2020328 vuotta kirjottaa tää entry tuon ö-helvetin takiaö.ö ööööö oöiköeöeööstiö öjoökööö
ööööösaaötaöna. oikeesti joköu auttaöaö nytöö heötiöööö.öööööööööööööööööööööö
ö
ö
ö
öö

PERKELE.