IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

åhå.Lauantai 30.10.2010 04:49

puhuin 2½ tuntia puhelimessa mamman ja pappan kans :o
selitettiin olut- ja eläinaiheisia juttuja. niitten otto-kissa oli tullu takas! ja se oli siellä sisällä hengaamassa :)
ja siinä samalla ku puhuin puhelimessa niin garbo päätti taustalla taas koittaa hypätä sinne kirjahyllyn viereen xD mun pitää oikeesti saada videolle ku se tekee noin. se on ihan hullu ja mua naurattaa aina ku se tekee niin.

voi olla että robert yritti soittaa siinä samalla ku puhuin puhelimessa :D haha. pitää varmaan soittaa sille takas. ku mä en osaa tuota switching between the lines juttua ku puhun kotipuhelimessa .____.


nyt pyykit. voisin joskus esim. käydä suihkussa ja pukea päälle.
tästä päivästä ei nyt tullu ollenkaan niin productive niinku kuvittelin :D

[Ei aihetta]Perjantai 29.10.2010 06:35

nixon sai eilen olla sohvan takana 2 tuntia. mahto neidillä olla onnen päivät! ku robert tuli kotiin se nosti sohvan ja mä ajoin sen pois sieltä sohvan alta. se oli niin väsyny että se anto mun nostaa sen häkkiin eikä rimpuilla ollenkaan :) näin että se meinas nukahtaa siellä sohvan takanaki.


nyt on torstai a.k.a viikonloppu.
sarah soitti ja pyysi eleveniin. meen tossa kahen tunnin päästä sitte parille. tänään ei voi olla myöhään ku robert tulee normaali aikaan kotiin ja joutuu nousta aikasin huomenna :/ mut onneks sillä on vaan kuuden tunnin vuoro ja pääsee sitte vähä aikasemmin :) aattelinki pyytää christinaa ja lancea ulos huomenna sit. ku kerran on perjantai ja kerkeis hyvin! tosin en oo kyllä yhtään yllättyny jos niillä on jo suunnitelmia vaikka muille jakaa :P

tänään ois sit ollu mun siivouspäivä mutta koska meen eleveniin pariks tunniks ei sit varmaan kannata. mutta huomenna kerkeää kans ja lauantaina päivällä ennen halloween pippaloita. lauantaina ois hyvä koska robertki on kotona niin sais seki vähän auttaa :P

en nyt enää muista mitä olin kirjottamassa tähän ku näköjään jäi hommat vähä kesken.

morrrjens.

-___-Torstai 28.10.2010 09:08

nixon on nyt tosi vitsikäs ja leikkii piilosta mun kans.
kuulostaa tosi suloselta mutta se on ainoastaan ärsyttävää :D
se on nimittäin menny pikkusohvan taakse eikä tuu ulos sieltä -___- on vaan 2 tapaa miten sen saa pois sieltä:
1. nostaa sohvan
2. se tulee ite ulos sieltä

molemmat aika huonoja vaihtoehtoja kun sen sohvan nostamiseen tarvitaan kaks ihmistä (tai silleen että toinen toimii silmäparina joka näkee että missä se rotta oikeen menee ja toinen nostaa) ja nixon ei halua millään tulla pois sieltä. ainakaan jos oon vahtimassa siinä vieressä. äsken se tuli ulos sieltä 2 kertaa ja molemmilla kerroilla ku aloin lähestyä sitä sohvaa niin se juoksi takas sinne -____- aattelin että voisin ehkä mennä kattoon tv:tä ja sit se saa tulla rauhassa ulos sieltä ku siltä tuntuu. kiva vaan että se on varmaan taas ripulilla sitte ku se on syönny ties mitä murusia taas lattialta .____.

garboki yritti huijata mua aikasemmin :o se oli kans menossa sinne pikkusohvan suuntaan ja joka kerta ku yritin ottaa sitä kiinni se päätti kääntyä toiseen suuntaan ja sillävälin ku mä olin menossa sinne se lähti juoksemaan sohvaa kohti. aikamoinen rotta. kauhee huijari :(
pistin sen sitte takas häkkiin kun oli vähä noloo että rotta huijaa omistajaansa :( no en ees sen takia mutta oli jo tarpeeks tuon nixonin kans niin ettei oikeen huvittanu alkaa jahtailemaan toistaki vielä. muuten garbo oli kyllä tosi kiltisti ja tuli syliin ja kiipeili nätisti mun päällä. nixonki oli ensin ihan nätisti ja tuli syliin ja oli lähellä kunnes se sit rohkaistu taas vähän liikaa ja päätti tutkia koko olohuoneen läpi. ens kerralla pitää keksiä jotain millä peittää kaikki sisäänmentävät raot tuossa sohvassa :P blölö.


kauhee hedari vieläki -____-

ps.Torstai 28.10.2010 06:09

täällä on 30 astetta lämmintä.
alkaa vähän vituttaa tää san diegon syksy ku ei ikinä tiiä millanen keli siellä ulkona on -_______- ihanan hikiset tunnelmat tällä hetkellä.

jjjjahas!Torstai 28.10.2010 05:51

nyt taitaa olla hangover. sellanen päänsärky että woh-hoo!
koulussa meni ihan kivasti ku osasin jopa vastata kysymykseen. kyllä läksyjen teko kannattaa!


sarah soitti äsken ja kysy halutaanko mennä eleveniin. ja tracy ehdotti nyt viikonloppuna että mentäs just tänään ku se halus tarjota mulle ja robertille kaljat. lölöölölö. ensin pitää kyllä selvittää tää päänsärkyhomma ennen ku lähetään yhtään mihinkään -____-
söin kyllä sen verran hyvin eilen (GIGANTTISEN vegeburgerin veg-n-outista <3_________<3) ettei haitannu vaikka ottiki vähän eilen. tuntu kivalta ku kerranki oli niin :) eikä tullu huono olo eikä mitään.


tulin siihen tulokseen että kyseisellä vittumaisella ihmisellä tais itellä olla vaan huono päivä. ja se munki huono päivä meni ohi. parasta on aina mennä rauhottavalle tupakalle ja miettiä asiat loogisesti läpi. auttaa aina :D


mut nyt teen nää dataushommat ja syön sipsejä ja katon salkkarit ja sit kuolen vähä lisää.

niiiiiiii ja ei niillä rotilla taidakkaan olla mitään ripsua. ihan pirteitä ne on ja häkki ei haise mitenkään ripsulle. se tais vaan olla tilapäistä ku nixon söi varmaan jotain epäsopivaa toissapäivänä ku se pääsi sohvan alle piiloon. kovasti kiipeilivät meidän hihoissa eilen ku tultiin kotiin :D <3 että sellasta.

ai että..gourmet.Keskiviikko 27.10.2010 09:12

ah.
kun on itellä huono päivä niin on vissiin kaikki kanavat auki silleen että on fritt fram muitten olla vittumainen?

niin ja...Tiistai 26.10.2010 06:14

sonic 4 päätyy mun xboxiin tällä viikolla.
näin päätin eilen kun lueskelin kyseisestä pelistä.
sehän on siis tullu jo ulos mutta kovakantisena peliä on turhaa etsiskellä liikkeistä sillä sitä ei löydä muuta kun maksullisesti ladattavana tällä hetkellä. xbox live arcadesta löysin. maksaa vaan 20 dollaria aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.
että jospa tässä joskus tällä viikolla lataisin kyseisen herkkupalan konsoliini :D aavistaan muutenki aika vähä läksyistä viikkoa että aaahhh. hyvin kerkee pelata. ku tässä episode ykkösessä on muutenki vaan tyyliin 5 rataa (kun tää nelonen on nyt episodic. en tiiä miks tekivät silleen ja millon loput pelin osat tulee ulos) niin sen pääsee varmaan aika nopeeta läpi. jes jes jes jessssssssssss. en oo suinkaan ootellu tätä hetkeä :D

slslslslTiistai 26.10.2010 05:55

mulla on tänään midterm. ja sillä meinaan sitä että sen saa tehä täällä kotona kirjojen kans ja silleen :D jes. tosin mulla menee varmaan 80 vuotta niitten vastauksien löytämiseen kun en oo ihan jokaista lukua lukenu läpi kirjassa. no...ei voi mitään.


kuulin jännittävän puhelinkeskustelun el cajon boulevardilla.
joku potential hooker huusi puhelimeen kovaan ääneen että I HAVE TO WORK OUT HERE DAY AND NIGHT TO GET MONEY TO PAY FOR YOUR DRUGS! ei oo kyllä helppoo :( yhyy.
el cajon boulevard <3


mitäköhän tänään tekis. ku robert pääsee yheksältä töistä ja sillä on huomenna vapaapäivä. voisin koittaa hoitaa niin paljo läksyä pois edestä ku mahollista ku sillä on huomenna vapaata. mut sit on just tuo midterm ja siihen menee varmaan 3 tuntia -____- saa nyt nähä.

mmh.Maanantai 25.10.2010 05:30

tämä viikkohan ei sitte menny yhtään silleen niinku oisin aatellu.
tuli kyllä otettua taas vähän liikaa ja syötyä ihan törkeen huonosti.
joko liian vähän tai sitte liian epäterveellisesti. en silleen muuten välittäis kauheesti mutta sillon ku on 2 viikkoa putkeen tällasta niin alkaa kyllä vähä huolestuttamaan -____-
niin että josko tämä uus viikko ois vähän erilainen ja ei-niin-janoinen-tai-rasvainen :P
tuskinpa on mutta aina voi yrittää uudestaan.
ku kerkeis kauppaanki joskus ettei tarvis elää rasvapalloilla.
ja jos en lupais mitään naurettavia esim että EN JUO NYT TÄLLÄ VIIKOLLA niin ehkä seki oikeesti toimis. ku se on just aina silleen että kun menee tollasia lupailemaan niin yhtäkkiä kaverit soittelee joka suunnasta ja pyytää ulos. ja toki voi mennä ulos ja olla juomatta ja pitää hauskaa mutta jostain syystä on tuo käden muki-lihas jotenki niin vahvana nykyää että siihen on vaan pakko aina laittaa se muki. edes yks. huoh.


no oli kiva viikko jokatapauksessa. tracy pyysi mua the officeen tänä iltana mutta sanoin etten voi ku mulla on läksyjä. en tiiä onko edes mutta mulla on sellanen tunne että niitä saattaa olla sen verran etten lähe tästä mihinkään. sitäpaitsi mulla on ihan järkyttävästi siivottavaa täällä ja lupauduin hyvää hyvyyttäni siivoilemaan .____. saa nyt nähä tuleeko siitäkään mitään. oon jo kuluttanu tässä koneella liikaa aikaa pelkästään siihen ettei mun salkkari episoodi oo ladannu vieläkään kokonaan -_____-

nå vi håx skåda että miten onnistuu siivoilut ja läksyt sun muut tärkeät.

kylläpä oli taas rotilla meno päällä ja syliin piti kiivetä niin monta kertaa <3 ku oon siivonnu niin on kivempi päästää niitäki ihan mihin ne haluaa olkkarissa ettei tarvi koko ajan korottaa ääntä niille. paitsi sohvien allehan ei oo menemistä koska niitä ei oo kauheen kiva koittaa saada pois sieltä :D ja tv pöydän alle ei saa mennä sen takia ku kaikki johdot on siellä ja sinnehän ne tykkäis mennä nakertelemaan :P ei ois kauheen kiva jos pikkuset sais sähköiskuja tms. tai jos meiltä menis tv ja netti yhtäkkiä .___.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja.Sunnuntai 24.10.2010 10:03

oltiin sen christinan häissä tänään.
siellä oli ihan kivaa! ne oli just kivasti rannalla :) ja ilmaki oli ihan kiva for once. ku koko viikon on satanu tai ollu muuten vaan kylmää.
oli silleen kivat häät ku ei ollu mitään super formal: tarjoiluna oli halpaa bisseä ja pizzaa ja muffinseja :D meille kelpas!


tultiin kotiin silleen vielä ku robert pysty ajaan autoa ja nyt me oltiin aateltu lähtee vielä ulos ku kerran ollaan jo alotettu mutta nyt näyttää siltä että toinen sammuu tuonne sänkyyn -_______________-
ja pyydettiin andyäki ulos ja blaaaah.
saa nähä tuleeko tästä yhtään mitään. mulla ainaki on tylsää ja en oo aatellu mennä yheksältä nukkumaan :P bblöölö.


mutta oli kivat häät ja koitettiin vähä suunnitella christinan ja lancen kans jotain hengailuiltaa ja silleen. tapasin pari skandia siellä kans. juttelin jonku ruotsalaisen stephanien kans ja tanskalaisen larsin kans.
oli kivaa!