IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

dippadaa.Lauantai 22.10.2011 05:04

KUVAILE
Kukkaroasi: saran itetekemä, sellanen kellertävä, missä on 2 pöllöä ja sisällä vaaleanpunasta sydänkangasta :D
Silmiäsi: vihreet ja hyvät :D
Päivittäisiä korujasi: lävistyskorut vaan. joskus on joku kaulakoru päällä.
Kännykkääsi: joku musta samsung.
Tyynyliinojasi: tällä hetkellä tyynyissä on eripairliinat. on yks valkonen sellanen kukkainen, oikeen mummuliina, toisessa on punanen satiiniliina (sellanen porno) ja kolmannessa mustaharmaavalkoraidallinenliina.
Huonettasi: oon makuuhuoneessa. täällä on kivat verhot (mustat missä on vihreitä lepakkoja :D) mutta on tää muuten ehkä vähän tylsännäkönen huone :D nyt täällä on rottiaki <3 siis lemmikkirotat.
Aurinkolasejasi: sellaset valkoset kasarilasit. näyttää 3D-laseilta.
Shampootasi: joku silver shampoo, että lähtee ruskee väri pois :D
Tuoksujasi: en käytä.
CD stereoissasi: jaa'a :D
Lävistyksiä: septum, kieli & nännit.
Mitä on nyt päälläsi: shortsit, t-paita, huppari & alusvaatteet.
Toiveita: että pojat paranee ja ettei ne kirput ja keuhkotulehdus leviä tytöille.
Tahtomisia: ainahan sitä tahtoo vaikka mitä.

MUUTA
Mitä teet tämän jälkeen? - aattelin ehkä raapustella kirjeitä.
Henkilö/mitä ketkä haluaisit nähdä juuri nyt? - monet kaverit!
Soittotaito? - pari instrumenttia menee.
Mitä söit viimeksi? - sushia.
Pidätkö kynttilöistä? - joo!
Pidätkö suitsukkeista? - joo. en vaan uskalla polttaa niitä enää ku pelkään että niistä on haittaa rottien keuhkoille.
Tatuointeja? - on, lisääkin sais olla.
Nälkä? - ei.
Oletko addiktoitunut MySpaceen? - en. onko kukaan enää? :D
Osaatko syödä puikoilla? - toki. just äsken söin.
Lempikolikko? - 25 c. koska sillä voi pestä pyykkiä ja pelata arcade pelejä :D
Jotain, mitä haluaisit ymmärtää paremmin? - autoja. mun mielestä naiset ketkä korjaa autoja on cooool. musta ois kiva osata värkätä oman auton kanssa niinkun isukki aikoinaan.
Jos voisit kääntää aikaa taaksepäin, mitä muuttaisit? - en varmaan mitään.
Miljoona euroa lahjoitetaan sinulle! Yksi asia, minkä ostaisit? - onko pakko ostaa jotain? maksaisin opintolainat pois ensin ennen ku alan osteleen mitään.
Kokkaatko? - joo.
Oletko ujo ihastuksesi lähettyvillä? - olin ehkä vähäsen. en kyllä muista olleeni mitenkään niin ujo ku oisin normaalisti ollu :D
Lempikukka? - metsätähti :DD
Kuka olet kahdella sanalla? - dr. phil.
Ruotsi vai Englanti? - englanti.
Pelkäätkö hammaslääkäriä? -en.
Pidätkö sateesta? - joskus.
Minkä vaihtaisit itsessäsi? - vähä enemmän itsevarmuutta.
Minkä väriset sukat sinulla on nyt? - ei oo sukkia.
Mitä ensimmäisessä tekstiviestissäsi, saapuneet kansiossa lukee? - en ala kattoon.
Oletko hyvä matematiikassa? - ihan vitun surkee :D
Mitä yhteistä sinussa ja äidissäsi on? - monta asiaa! esim. meillä on aika samanlaiset jutut, nauru, kiinnostus tanssiin ja muuhun sellaseen.
Mistä luulet, että muut tunnistavat sinut? - vihreet hiukset on ehkä aika hyvä tapa tunnistaa? :D
Tomaatti vai paprika? - molemmat.
Minkä väriset verhot huoneessasi? - makuuhuoneessa on mustat missä on vihreitä lepakkoja, olkkariin on sellaset tumman liilat ohuet ja ruokailuhuoneeseen ois sellaset oranssit missä on ruskeita raitoja.
Mikä kappale soi nyt päässäsi? - ei mikään :o miten tämä on mahdollista?!
Missä huoneessa olet nyt? - makuuhuoneessa.
Onko huoneesi siisti vai sotkuinen, nyt? - tää kämppä on vähän sekasin just nyt :D
Onko kynsissäsi kynsilakkaa? - ei.
Miten hiuksesi ovat nyt? - rumasti ku pesin ne tänään -__-
Pesitkö aamulla hampaat? - en.
Mikä on puhelimesi taustakuvana? - rottatytöt :D <3
Tiedätkö kenen nimipäivät on tänään? - en.
Omistatko raitapaitoja? - yhden.
Kuvaile päällä olevaa paitaasi kolmella sanalla? - musta, huppari, dwarves.
Kuunteletko nyt musiikkia? mitä? - en.
Oletko ihastunut nyt? - rakastunut.
Oletko ollut tänään ulkona? - joo.
Asia joka saa sut iloiseks? - rottuudet.
Mikä on viimeisin sana jonka sanoit? - taisin tervehtiä rottuuksia.
Montako lävistystä sinulla on? - 4.
Onko tylsää juuri nyt? - ei kait.
Seurusteletko jonkun kanssa? - kyllä.
Kenen luona olit viimeksi? - ööh. en kyllä nyt muista olleeni kenenkään luona ihan hetkeen. varmaan brandonilla ja victorialla?
Henkilö jolle nauroit? - sarahlle. tai oikeestaan sarahn jutuille.
Joka nauroi sinulle? - varmaan sarah :D
Jota ajattelit? - sarah kun se nyt tuli mainittua.
Kuka sai sinut nauramaan vedet silmistä? - 30 rock.
Millainen olo sinulla on tällä hetkellä? - rento.
Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus? - että oon nätti.

vogue.Tiistai 18.10.2011 03:49

on jotenki sellanen "oon elämäni kunnossa" olo :o
maha on pienentyny ja on kivannäkönen taas, sellanen millasena haluan sen muistaa :D ja tanssiki sujuu ja muutenki on jotenki mukavaa.
mulla oli puhe tänään luokan edessä ja sen oli tarkotus olla inspiroiva, ja se inspiroi mua itteäni ainaki, jos ei ketään muuta :D vaikkakin se kerto mun omasta elämästä ja aikuistumisesta. mutta kivalla tavalla siis!

postiaki on tipahdellu mukavasti luukusta viime aikoina.

nyt pitää soittaa eläinlääkäriin, jospa me saatais nuo pojat vietyä visiitille keskiviikkona! niillä on kirppujen lisäks keuhkotulehdus :(
kauheeta röhkimistä. mutta ihania ne on kuitenki <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.10.2011 02:41

päänvaivahan selvis sitten silleen että meille tulee tänään 2 rottapoikaa :D jee!
ku se nainen nyt vaan lähettäis viestiä, niin sit pyydän rayta nappaamaan mut mukaansa ja lähetään sen kans hakeen rotskut kotiin.

päänvaivaa.Tiistai 11.10.2011 06:07

tuleekohan posti ollenkaan tänään? on columbus day, mutta koulusta ei ollu vapaata, joten mietin että onkohan postilla vapaapäivä? hyvin mahdollista. ärsyttävää että täällä on noita tollasia pieniä vapaapäiviä koko ajan muttei ite saa niitä vapaaks -_____- blöö.

oon ottanu päänivaivaks 2 rottapoikaa (siis en niinkun konkreettisesti, mutta että oon alkanut vaivaamaan itteäni niitten kohtalolla) joista näin ilmotuksen netissä. joku oli jättäny ne häkissä eläinkaupan eteen ja joku mukava täti oli ne sitten ottanut hoiviinsa. ostanut uudet häkin ja tarvikkeita jne ja on nyt hoitanut niitä kuukauden verran. kyseinen täti vaan ei näytä kauheasti tietävän rotista, kun ei ollut minkäänlaisia puruja laittanu niille. mutta ei kait siinä mitään, pyyhkeitä ja kangasta oli kuulemma käyttäny häkin alustana. ja sekin käy ihan hyvin kunhan vaan muistaa vaihtaa ne säännöllisesti. nyt niillä rotilla on niitä sellasia kirppuja (tai niitä toisia. en nyt muista mikä niitten nimi on) mitä me luultiin nixonilla olevan sillon kun sille alko ilmestymään rupia. tällä väliaikaisella hoitajalla (kuulosti siis siltä ettei se ollu aikoinu pitää näitä rottia. voi olla että se oli ensin ajatellut pitää ne, mutta kun terveysongelmat iski päälle niin ei sitten kiinnostanutkaan enää) ei kuulemma ole varaa hoitaa kirppuongelmaa pois, ja nyt yrittää antaa pois rotat tarvikkeineen. rottien kirpunhoito nyt tuskin on mikään kamala summa, kun mekin saatiin ihan perus terveystarkastus molemmille 70 dollarilla. kyllähän siinä ainaki satanen menee, mutta mun mielestä se ei oo kyllä yhtään liikaa.

mua nyt siis harmittaa ihan kauheasti kun haluaisin auttaa mutten oikeen tiedä miten. huolestuttaa näiden rottien kohtalo. se että saako ne sellasta huomiota mitä ne tarvii/ansaitsee ja kuinka huonossa kunnossa ne on jos kerran ei kirppuongelmaa oo hoidettu.
pyysin kyseistä henkilöä ottamaan yhteyttä wee companionsiin, joka on sellanen small animal rescue. niiden erikoisalaa on siis rotat, marsut, hiiret yms jyrsijät. kuulemma kuukausi sitten sieltä oltiin sanottu etteivät pystyneet ottamaan näitä rottia, mutta tämä nainen kuka niistä on nyt pitäny huolta kuukauden verran sano ottavansa niihin yhteyttä uudestaan.

tietenki haluaisin ite ottaa ne. raha ei edes oo mulle mikään este, vaikkei mun pitäis nyt yhtään kuluttaa ylimäärästä. mulle ei oo rahalla väliä kun on tällasesta kyse. mutta se on enemmänki sellanen käytännön juttu. ne kun on poikia, ja meillä on leikkaamattomia tyttöjä. ja kun uudet rotat pitäis pitää karanteenissä vähintään 2 viikkoa ennen kun ne tuodaan uuten kotiin. toisaalta, voishan sen tehdä niin että otan ne, maksan niitten tavaroista ja lääkärinkäynneistä ja sitten tämän hetkinen huoltaja pitää niitä sen 2 viikkoa ennen ku ne tuo kotiin. samalla kun ne käyttää kirppuhoidossa, niin ne voi leikata. enpä muuten ensin tullu ajatelleeks tuota ollenkaan.

suurin este tässä on tietenki robert. sen mielestä 2 on ihan tarpeeks. ja se varmasti ajattelee taloudellisesti, kuten aina. ettei mun kannata alkaa tuhlaamaan rahaa tällaseen. etteikä mun kannata ajatella miten jonkun muun rotat voi. mutta kun niillä selvästikkään ei ole kovin hyvää kotia.

nyt kun oon kerenny miettiä niitä pieniä rottaparkoja, niin en oikeen osaa lopettaakkaan :/ en oikeen tiedä mitä tekisin. ja tottahan se on, eihän mun varmaan kannata murehtia, ei voi aina kaikkia "pelastaa" ja mun pää varmaan räjähtäis jos ottaisin kaikki huostaani. mutta toisaalta, jos kaikki ajattelee noin, niin ei niillä oo mitään mahdollisuutta päästä uuteen kotiin ja paraantua :/

apua. mitä teen?

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.10.2011 04:06

hahaa. keksittiin ihan vahingossa halloween asut eilen ku värkättiin kaikenmaailman vaatteiden ja rekvisiitan kans. tosin robert ei kyllä varmaan pukeudu sen takia kun se ei melkeen koskaan saa halloweeniä vapaaks -___- mut jos nyt saa, niin on ainaki ideaa että mitä laittaa päälle! jee! mun pitää vaan ostaa sellanen hattu ensin, mutta löysin sellasen netistä. ou jee.

jee, sain swap-bot swapista kortin tänään! kivaa.
ja tänään vois pestä pyykkiä, uuh.

tulispa mun swappenderit jo. haluaisin jotain tekemistä :D siitä on jo aikaa kun oon päässyt täyttelemään yhtään mitään, sen takia kun vasta 2 viikkoa sitte sain lähetettyä kesällä kertyneet swapit. tiedän että joku oli jo pistäny postiin mulle kuorta, mutta se ei oo vaan tullu vielä. blööööö. tekemisenpuute iskee.

kylläpä alko väsyttämään yhtäkkiä. se on tää kone sellanen -__-

so lend me some sugar, I AM your neighbor!Perjantai 30.09.2011 11:28

mun mielestä on huvittavaa että mulla ja meidän naapurilla on yhteinen kaveri facebookissa. jos nyt kattoisin tästä ikkunasta ulos, niin näkisin meidän naapurin keittiönikkunan. se vaan ei taida muistaa kuka mä oon. robertin se kyllä muistaa, kovasti moikkaili sitä awesome festillä, mutta ei tainnu mua ihan tunnistaa. tunnen oloni kauheeks stalkkeriks :D mutta eikö se nyt make sense että me kaveerattais sen kans ku se on a) naapuri ja b) kuuntelee samaa musiikkia/hengaa samoissa piireissä ku me?! ei nyt siis silleen samoissa piireissä että meidän kaverit tuntee sen, vaan siis näissä musiikkipiireissä. scenessä, jos nyt on ihan pakko käyttää tuota sanaa. musta on ainaki siistiä jos on jotain ihan huippuja naapureita! esim. tuo scott tuossa vieressä on ainaki one fucking rad dude! en sen tyttökaverista tiiä ku se ei ollu paikalla sillon ku hengattiin. scott sano että se on tosi ujo ja vähä hiljanen jne. blöö. ja no meksikolaisetki on tosi kivoja, perla, luis ja angelica. ja sit tuo yläkerran lesbotäti on kans hirveen mukava! ja se on sen blackoutin jälkeen tervehtiny hirveen ilosesti, niin on kaikki muutki :)

mut tuota andrewia (se on siis punknaapurin nimi. stalker alert -__-) ei näy melkeen koskaan. ja on edelleenkin siis todella huvittavaa jollain tapaa että meillä on yhteinen kaveri facebookissa, ja scoops (se yhteinen kaveri) oli just postannu jotain facebookissa ja andrew oli tykänny siitä. se siis on tuossa meitä vastapäätä koneella tykkäämässä statuksista facebookissa. jotenki kummallinen ajatus, ja me ei niinkun tunneta sitä muuta ku kerran juteltiin baarissa kun tunnistettiin se. erikoista!

vähän creepy entry kyllä. hyvä ettei täällä osata suomea eikä tiedetä irc-galleriasta mitään :D

ja hahaaa, scoops oli pyytäny sarah'a treffeille. siis ei sanonu mitään että let's hang out, vaan ihan niinku pyytäny sitä private messagessa treffeille. sit sarah sano sille että se on imarreltu, mutta se ei deittaile kavereitten entisiä (scoops on heatherin entinen poikakaveri, ja sen takia me tunnetaan se). sitte se oli väittäny että eihän hän nyt silleen tarkottanu sitä ollenkaan. niin varmaan :P huono häviäjä. varsinki ku oli ihan hyvä syy sanoa ei kiitos.


mun salkkaritongelma on muuten ratkaistu ja oon jo 2-3 viikkoa seuraillut ihan normaalisti salkkareita :D jee! en oo mistään jäänny paitsi enkä oo ajatellukkaan jäädä :D

nyt taitaa rottuudet joutua häkkiin. onhan ne tässä ollu jo lähemmäs 3 tuntia vapaana :D meinasit CHEDDAR KERRRRMAAA tölkinki varastaa kerran!

kivaa ja sellasta. transuja myös.Torstai 29.09.2011 05:41

eilen oli hirveän mukavaa!
pääsin koulusta jo ensimmäisen tunnin jälkeen kun oli espanjan tunti peruttu! jee! tosin nyt vähän mietin että miten sen meidän maya-tehtävän kans käy nyt kun ei katottu sitä dokumenttia, kun se tunti oli peruttu :o no, ihan samahan tuo on oikeestaan. eiköhän se opettaja keksi jotain. sen heiniähän nämä on :P

hengailtiin kotona vähän aikaa, ja sit käveltiin robertin kans hillcrestiin. yleensä hillcrestiin menee 40 min, mutta me pysähdyttiin pari kertaa matkanvarrella. käytiin esim. animal housessa ihailemassa rottapentuja ja hiiriä :) <3 ihana karvaton dumbovauva tuli heti tervehtimään ku tungettiin naamamme lasia vasten :D <3

siitä sitten jatkettiin matkaa kohti hillcrestiä, ja pysähdyttiin kaupassaki siinä matkanvarrella.

me tultiin ravintolaan ennen andya ja litaa ja kerettiin tilata alkupaloja ja drinkit. sanoisin että vadelma mojitot kuuluu mun lemppari mix drinkseihin! mangokin oli herkullinen. sitte andy ja lita ilmaantu paikalle ja oli kiva nähä litaa <3 en oo nähny litaa sitten viime kesän, koska kun se oli täällä käymässä viimeks, niin me oltiin robertin kanssa ruotsissa. tai robert kerkes nähdä litan kerran ennen ku sekin tuli ruotsiin lomailemaan. joka tapauksessa, seura oli erittäin laadukasta ja viihtyisää! ravintolan drinkit oli aivan mahtavia! ja ruoka oli erittäin hyvää ja täyttävää! se oli siis sellanen hieman modernin oloinen thai-ravintola. pink noodle nimeltään ja nuudelit oli tosiaankin vaaleanpunaisia! ååååh miten hyvää. toivottavasti käydään siellä uudestaan koska kaikki oli ihan kaikinpuolin hyvää siinä paikassa.

siinä istuttiin sitten pari tuntia ja lita & andy päätti lähteä kotia. me ajateltiin robertin kans kävellä kotiin, parin baarin kautta tietysti.
käveltiin ruby roomiin ja juotiin siellä yhet mustikkaoluet. kun oltiin lähdössä niin nähtiin heather ihan yhtäkkiä, rangen terassilla. pysähdyttiin juttelemaan ja eric tuli siihen kans jostain! ne pyysi meitä mukaan edeniin kaljalle. eden on ihan järkyttävä paikka. siellä on ravintola, baari ja nightclub. se niitten ravintola on varmasti ihan mukava, kun se on siellä perähuoneessa, ja se baariki on varmasti ihan ok päivällä, ainaki se vaikutti siltä että se ois viihtyisä sillon ku ei oo paljo tungosta. mutta se nightclub huone oli just niin perus nightclub. pöytiä missä oli reserved kyltit ja jotain vitun go-go-dancerseja. no, ainaki siellä oli molempaa sorttia (miehiä ja naisia) tanssimassa alusvaatteissaan. hillcrest on nimittäin san diegon homoalue. no, joka tapauksessa. joku rikas mies makso meille kaikille sisäänpääsyn ja tarjos vielä ensimmäiset juomat. kiitos rikas mies. hän oli miljonääri. naimisissa rikkaan miehen kans ja sillä itelläki oli ihan kivasti sitä rahaa.

siellä sitte hengailtiin baarin puolella heatherin ja ericin kans. ja rikkaan miehen kans. sitte jossain vaiheessa vartija tuli kertomaan mulle ettei robert saannu enää olla siellä. ei tiedetä että miks. ehkä niitten mielestä robert teki jotain epäilyttävää. mikä on ihan typerää, sillä jos joku ois pitäny heittää ulos niin se ois eric tai heather koska ne oli tietysti kokaiineissa. mutta ei ne kyllä ollu mitenkään erilaisia ku yleensä. eivät olleet mun tietääkseni ottanu ku ihan vähän vaan. no, kuitenki. robert kävi paskalla ja se ei näköjään sopinu klubin vartijoille :P ei meistä kyllä edes tuntunu siltä että meidät heitettiin ulos, koska me oltiin just lähdössä muutenkin koska mun piti vielä tehä yks tehtävä ja mua väsytti ihan kauheesti. piti vielä kotiinki kävellä -__- me sitte lähdettiin ihan nätisti, kuten tarkotus oli muutenki. muuten oli kiva ilta, mutta oli aika rasittavaa raahata robertia kotiin ku ite oli selvinpäin ja kauheen väsyny :D robert kun repäs oikeen kunnolla ja joi rikkaan miehen tarjoamana drinkkinään viskin inkiväärioluella.

joka tapauksessa, oli tosi mukavaa. ihana nähdä litaa pitkästä aikaa, ja tosi kiva tolleen randomisti törmätä heatheriin ja ericiin! eric halus mennä kotiin transun kans. sillä oli ihan selvät hotsit transuun joka tuli flirttailemaan sille. eric oli myös tietoinen siitä että kyseessä oli transu. eric on kyllä sellanen tapaus että toista samanlaista on vaikea löytää. eric on mun tietojen mukaan myös oikeen hyvä pettämään tyttöystäviään :P ei varmaan kuulosta yhtään paremmalta tyttöystävän korvissa sanat "petin sua transun kanssa"... no joo. eipä ole mun työ moralisoida kavereita. eihän sellasesta työstä edes makseta.

mutta! niin. hauskaa oli! en menny kouluun tänään. hangoveria ei ollu tietenkään, mutta muuten vaan hirveen kulunut olo. johtuu varmaan siitä että oon tuntenu tulevani sairaaks jo pari päivää ja sitten se etten oo oikeen pitäny itestäni huolta. muutenki menin ihan liian myöhään nukkumaan eilen ku oli se läksy :s blää.

tuli ihan kauheen pitkä entry. blää.
he va he.

halloween ajatuksia.Tiistai 27.09.2011 06:06

tuli kutsu tämän vuoden halloween-kemuihin andyllä.
siitä lähtien kun muutin tänne, ollaan joka vuosi oltu andyllä halloweeninä. ensimmäisenä vuonna pukeuduin jopa, tosin maailman surkeimpaan asusteeseen (joku paska nunna costume) ja viime vuonna ei kumpikaan vaivauduttu robertin kans. enkä muuten oo keksiny mitään tällekkään vuodelle, mutta voi olla ettei edes tarvi.

andyn pippaloissa on se kivaa, että siellä on paljo kavereita ja tuttuja.
kurjinta on se että kaikki lähtee aikasin. jotkut tulee vaan käymään, juo yhen ja lähtee jonnekki muualle. kaikki aina valittaa siitä että andyn bileet loppuu hirveen aikasin ja on siinä mielessä aika tylsiä. robertki on maininnu asiasta monesti, ja oikeastaan se että siellä on niitä kavereita on ainoa hyvä syy edes mennä sen pippaloihin. jos niitä hauskoja halloweenpukuja haluaa nähdä niin niitä näkee kyllä muuallakin!

monesti ne meidän yhteisistä kavereista kutsutut ei edes vaivaudu paikalle. ja joskus taas ne tulee hirveen myöhään, ku suurin osa on jo lähteny, eikä sitten sen takia viitti jäädä kovin pitkäks aikaa.

robert ehdottiki tässä pari päivää sitten ettei mentäis ollenkaan tänä vuonna. litahan muutti tänne nyt viime viikonloppuna, että kivahan se ois nähdä sitä (tosin halloweeniin on vielä kuukausi, eli keretään varmasti nähdä sitä tässä välissä.) mutta oon ehkä kallistumassa robertin ehdotuksen puoleen.

robert ehdotti ensin että pukeudutaan ja mennään barhopping ihan vaan täällä north parkissa. musta se kuulosti tosi kivalta idealta, ja eihän me nyt mitään isoa possea tarvita hauskanpitoon. meillä on kuitenki aina kivaa ihan kahestaankin :D mutta sitte robert muistutti että halloweeninä baarit on ihan täynnä ja jokapaikassa on sisäänpääsymaksu. jos siinä sitten yrittää mennä useampaan paikkaan niin siinä menee aika paljo rahaa jo pelkästään siihen että pääsee sisälle kuluttamaan vielä enemmän rahaa. if that even makes sense. niinkun että pitää maksaa ittensä kipeäks siitä että pääsee sisälle juomaan kaljaa = kuluttamaan lisää rahaa.

niin en sitte tiedä että mitä tehdään. robert tietenki ehdotti että mitäs jos oltais vaan kotona ja pukeudutaan ja jaetaan karkkia lapsille ja juodaan kaljaa. blää. en tykkää istua kotona sillon kun tiedän että kaikki muut kenet tunnen on jossain tekemässä jotain kivaa. mielummin siis menisin siis ulos jonnekki. tai olisin juhlistamatta koko hommaa. seki on parempi. ignorance is bliss!

eihän tässä heti tarvi päättää yhtään mitään, kun tosiaankin on kuukausi aikaa vielä. mutta sitä asua kannattais varmaan alkaa vähän miettimään ettei sitte käy niinku viime vuonna että ihmiset vittuili ja kyseli että "mitäs sä esität?" kun tuli omissa vaatteissa paikanpäälle :D jos nyt ollaan edes menossa mihinkään.

hyvinkin liikunnallinen entry!Sunnuntai 25.09.2011 11:30

johan on kiinteä olo taas ku on hikoillu 15 minuuttia.
oon alkanu huomata vähän eroaki nyt kun on tehny näitä vatsalihasliikkeitä. en voi kyllä sanoa että oisin ihan joka päivä tehny, mut ainaki jokatoinen päivä. aina 15 minuuttia. sit siihen päälle vielä tunti 15 min tanssia 2 kertaa viikossa, ja nyt kun oon siinäkin onnistunu paranemaan niin ei oo ihmekkään jos tuntuu kiinteämmältä!
tuntuu myös että oisin kävelly paljo enemmän viime aikoina ku yleensä.
en oo vähentäny mitään, mutta tunnen kuitenki oloni paljo mukavammaks ja paremmaks! kiva :D

ja oon miettiny sitä tanssimista koulun ulkopuolellaki. oon aina tykänny tanssista (tiedän että tämä tulee järkyttävänä yllätyksenä monille kun oon niin awkward ja muuten vaan epä-liikunnallinen ja kauhee ryyppääjä/tupakoitsija :D) ja nyt kun oon alkanu tanssia niin tykkään siitä vielä enemmän. ja muistan että miks oon joskus ennen tanssinu.
että pitääpä vähän katsoa jos tästä jostain läheltä löytyis kurssi! modernia tanssia siis. se on periaatteessa aika helppoa kun siinä ei oo mitään tiettyjä askelia mitä pitää osata, asentoja oikeastaan vaan, ja pari "potkua" ja sellasta. niinkun attitudet ja piruetit ja sellaset.

mutta nyt vois käydä suihkussa kun tuli vähän hiki tuossa treenatessa. tosin nyt voisin kyllä kans vääntää pari liikettä tässä ku tekee mieli harjotella sitä midterm tanssia. se on tosi kiva itseasiassa. harmi kun en voi näyttää että miten se menee :D oon varmaan oikeesti tosi typerän näkönen kun tanssin sen, mutta musta tuntuu että se on ehkä ensimmäinen tanssi missä oon hyvä, niistä mitä ollaan kokeiltu :D

over and out.

//sweaty workout person.

posti-aiheista EI-ruikutusta.Sunnuntai 25.09.2011 10:28

ens viikolla pitäis postiluukun kolahdella oikeen mukavasti.
katoin tässä swapparifoorumia ja siellä mainitsi eräs swappitoveri lähettäneensä keskiviikkona mulle postia! uuuh! tekemistä. onneks nyt pystyn taas lähettää nopeeta takas. tai siis, heti kun sitä swappia on silleen että pystyy vastaamaan. mutta siis nyt kun on taas varaa käydä postissa useammin! pääsee taas takas kärryille tän homman kans.

ja sit alanin kirjeen pitäis tulla ens viikolla kans. se sano muistaakseni maanantaina vievänsä sen postiin mut ehkei se muistanukkaan, koska ois se varmaan tullu jo :o texasista tulee ainaki posti tosi nopeeta, ja arizona on vielä lähempänä, niin kuvittelisin että alanin kirje ois tullu jo jos se sen maanantaina vei postiin :o toivottavasti se ei oo vahingossa jäänny huomaamatta ja etten ois heittäny sitä mainosten seassa roskiin :s

sitten pitäis myös mun takin tulla! JEE! se lähetettiin eilen, eli se tulee varmaan joskus alkuviikosta. tosin en tiedä että mistäpäin maata se lähetettiin, niin en myöskään tiedä tarkalleen miten pitkään menee ennen ku takki saapuu tohon ovien väliin.

sen lisäks mun kortin/levyn pitäis olla perillä ens viikon alussa. toivottavasti jessica käy vielä fammulla, kun sen sinne lähetin syystä etten tienny millon ne tarkalleen muuttaa sinne uuteen taloon.

postin saaminen on melko varmasti yks mun top 10 asioista in the whole world. lähettäminenkin on yks mun lempi harrastuksista.
mulla taitaa vielä olla 2 palautusta lähettämättä, mutta taidanpa laittaa ne oikeen postitoimistossa menemään ens kerran kun käyn, kun tällä kertaa tuskin tarvii viedä neljää paksua kuorta yhdellä kertaa postiin. ainaki on paremmat mahdollisuudet että ne pääsee perille asti jos sieltä laittaa. itse kun sekoilen noitten postimerkkien kans ihan liikaa.

ja lissunkin ois pitäny saada postia multa jo :o tai sitte nyt viikolla.
laniki saa kirjeen nyt ens viikolla.

kovaa postimista!
eli postia oottelen nyt swappareilta, alanilta ja tytiltä. tosin tytillä on aika tiukka aikataulu, että siinä voi mennä jonkun aikaa. niin ja lissundeeriltä. toivottavasti sekin laittaa mulle postia sitten jossain vaiheessa.


jaahas. nyt nippe nakertaa leluaan robertin tyynyllä. robert ei varmaan tykkää jos sen tyyny on täynnä tikkuja, joten parempi lopettaa ja käydä siirtämässä nixonin leikit muualle.