IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hrrr.Perjantai 01.10.2010 00:06

no ei tarvikkaan mennä bussilla.
nimittäin en enää kerkeis ja päätin etten lähe tonne ulos päättämään elämääni (tosin voihan se päättyä sisätiloissaki. niin että..)
en oo ennen kuullu/nähny näin isoa ukkosta täällä. kaikki on varmaan ihan onnessaan :P
olin näkevinäni pari salamaaki ja jyrisee tosi kovaa .__.
joka puolelta. ihan ku jotain stereoita kuuntelis.
ja sataa kans. ensimmäinen kerta pitkästä aikaa.
laitoin opettajalle viestin että en tuu tunnille nii ei oo niin big deal.
ja sit jos tuo loppuu niin meen varmaan mun toiselle tunnille vaikka aika turhaahan se on mennä vaan tunniks ja 15 min mutta ku ois kiva ku ois niin vähän absence ku mahollista. en kesällä missannu ainuttakaan tuntia enkä sitä edellisellä lukukaudella missannu varmaan yhtään tuntia :o lähin kerran aikasemmin mut se oli siks koska oli st. patrick's day ja olin sanonu sille opettajalle ajoissa asiasta :D jee.

vois ryömiä takas sänkyyn ja ootella että tää järkyttävä keli menee ohi. ehkä uskaltaisin mennä suihkuunki sit .___.
update: ei oo vieläkään menny ohi .____. ja aina ku luulen ettei enää jyrise niin kovaa nii sit taas jostain jyrähtää kovaa. mut nyt on kyllä taas vähä hiljasta että ehkä uskaltaudun sinne bussipysäkillekki joskus :o että pääsisin sille toiselle tunnille.

woo.Torstai 30.09.2010 23:26

elevenin kautta käy tie jne.
sarah & ray tuli kans!
sarahn uus crush ja meidän kaikkien lemppari bartender ei ollu töissä eilen. haha.
mutta tänään uus yritys! ehkä. sarah kyseli että mentäiskö kolmestaan sushille tänään. sehän kuulostaa hyvältä! ja sit tietty elevenit siihen päälle.


ei yhtään kiinnostais mennä bussilla jos koko päivä tuntuu tältä -__-

dummy up.Torstai 30.09.2010 07:41

tänään on sit henkkari-paperit täytetty ja kuva otettu jne!
tulevat postissa kahen viikon päästä. jee!
oon kuulemma tosi nolostuneen ja yllättyneen näkönen siinä kuvassa (robert nimittäin näki sen kuvan sieltä sen sedän koneelta) :(
eli tuli taas vaihteeks surkee ID-kuva. (tosin se viisumin kuva ei oo oikeesti järkyttävä. se on ihan näytettävä)
kiva ku aina hävettää näyttää henkkareitaan muille :DDDDDDdd no ei kait siinä mitään. henkkarithan ne vaan on. sitäapaitsi tarpeelliset!

käytiin fresh and easyssä ku ne on nyt avannu sellasen north parkiin :o ja ostettiin vähä ruokaa. söin taas sitä erikoista sushi "salaattia" ja sit ostin pastasalaatin kans.

ja eleven taitaa kutsua tässä hetken kuluttua!
onkohan justin töissä :o ku oltiin aateltu tarjota sille kaljat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.09.2010 08:35

teenfreakshow (4:16:25 AM): remember when you pooped your undies?
teenfreakshow (4:17:20 AM): then you ate stuff that looked like poop

there's a reason why I love this man :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.09.2010 07:53

jjjahas. jos alkais laittaan niitä papereita huomiseks valmiiks ku meen koulun jälkeen sinne dmv:lle kattoon että jos saisin henkkarit! se meinaa myös sitä että pitää herätä aikasemmin niin että saa tukkaa laitettua ja vähä naamaa kans koska vihaan sitä että oon kaikissa henkkarikuvissa aina meikitön ja ruma :DDDdddd
niin että jos nyt kerranki sais hyvän kuvan kun kerran sitä meikkiäki saa olla naamassa silleen miten sitä yleensä ite käyttää eikä vaan jotain tylsiä ripsarijuttuja. tosin mun viisumikuvasta nyt ei tullu niin järkyttävä. sitä kehtaa jopa näytellä :D

toivottavasti siellä ois vapaita aikoja ettei tarvi torstaina käydä yrittämässä uudestaan :D haluaisin ne henkkarit asap.


ois vähä läksyäki tekemättä. ja en oo syönny ku oon niin laiska. ei oo varmaan kauheen hyvä juttu ku on näin lämmin :s tosin enää ei oo yhtä lämmin ku eilen. onneks! onneks meidän maantiedonkoe siirrettiinki ens tiistaille. muuten ois menny koko ilta läksyjen kans. tosin menee se varmaan nytki .___. väsyttääki ihan järkyttävästi. ja tuntuu että oon mietiskelly ihmisiä (niinku silleen in general) ihan liikaa. alkaa lievästi masentamaan kun ajattelee ihmisiä :DDDD eikä tee mieli olla ihmisten kans missään tekemisissä. jy nou. kun tulee sellanen vaihe että haluaa olla pois netistä miljoona vuotta ja tehä kaikki silleen normaalisti miten ennen teki kaiken. että jos haluaa tietää mitä kaverille kuuluu niin soitetaan tai lähetetään postia jne. ja ei tarvi tietää mitä typerille ihmisille kuuluu :D

huoh.
mutta toisaalta voihan se olla tän kämpän kuntoki ku ei oo viime aikoina kerenny siivota :D sekin masentaa! robert tiskas pahimmat astiat eilen koska mä yökkäilin liikaa. ja lupasin että pesen loput mutta saa nähä kerkeenkö ku on niitä läksyjä ja tässä sitä istutaan vielä.


että sellasta.

hyyyi.Tiistai 28.09.2010 05:20

mittari näytti 48 astetta ku menin kouluun x_____x
mut se mittari on kyllä suoraan auringossa etten yhtään ihmettele.
mutta oli kyllä sellaset olosuhteet etten yhtään ihmettele jos ois oikeesti mittari osunu siihen suuntaan! ihmiset kimalteli oikeen hiestä.
onneks en oo vaate. kuvittele nyt olla jonku paidan kainalo-osa tänään .__. tai jonku alushousut. yyhhhh!

ei oikeen tiedetä robertin kans että mitä nuo meidän rotat tykkää kuumasta niin laitettiin niille tuuletin häkin viereen :D ja oon laittanu niille vähä useemmin kylmää vettä kuppiin. (ei olla vieläkään saannu ostettua niille sellasta juomapulloa niin ne juo kupista) avasin olkkarissa ikkunat heti ku tulin kotiin ja pitäis vielä avata täällä makuhuoneessaki mut en viitti ku vasta sit ku oon käynny suihkussa. oon vähän liianki varovainen ollu sen pervo-incidentin jälkeen :P

kylmä suihku siis kutsuu.

pääsin koulusta jo ensimmäisen tunnin jälkeen ku englannin tunti oli peruttu :o

jjja vitun chase oli jo kolmannen kerran lyhyessä ajassa blockannu mun pankkikortin jostain ihan typerästä -____- siitä että olin laittanu saldoa puhelimeen! soitin sinne ja valitin sitä että tää on jo kolmas kerta että eikö ne voi tehä mitään ku alkaa vähä vituttaa se että koko ajan mun ostokset on muka "epäilyttäviä". ne vaan sano että ne ei oikeen voi tehä muuta ku laittaa muistilapun tms typerää. jaha. täti tais vähän tympääntyä ku mua ärsytti ku se tympeesti vastas vaan että tää sun korttis toimii nyt heippa.

et sellasta. hain 2 kala tacoa. ååååhhh.

JA MUN PAKETTI TULI!!!! pistin suffelit jääkaappiin ku ne oli vähä sulanu :D ja housut <3 en tajunnu miten pitkät ne oli. ja aika kireet kyllä mahan kohalta. tulee sellanen ruma keski-ikänen nainen maha :( enpä ois kuvitellu että mullaki on sellasia ongelmia. that's what happens when you gain weight. no. jos pitää niitä pidempien paitojen kans niin ei kait siinä mitään :D

nyt se kylmä suihku plz ja sit salkkarit.

ploppi.Maanantai 27.09.2010 05:20

vuoden halloween pimppaloorat on sitte taas andyllä.
ja en tiiä yhtään mikä oisin. taaskaan. muutenki se mun viime vuoden asu oli vähä tylsä ja cliche jne :D et jos nyt jo alkais miettiin tätä asua niin ehkä saisin värkättyä jonku hyvän! jonku OIKEESTI hyvän!

meen keskiviikkona koulun jälkeen hakeen itelleni henkkarit!
kalifornia henkkarit to be more specific. ku alkaa vähä tuo passin kans heiluminen vituttaa ja ne ei oikeen tykkää passista joka paikassa. sitäpaitsi ku esim. menee disneylandiin ja jos on southern california resident nii saa alennusta. ne ei aina kysy henkkareita (viimeks ei kysyny ja sain sen alennuksen) mut sitä ei koskaan tiedä jos joku mulkku kassatäti kysyy sitä joskus ja sit ei tuu alennusta .___. aika monissa paikoissa on just so.cal asukkaille alennuksia jne. muutenki ärsyttää se että joskus ennen ku tarvii näyttää passia ja oon jutellu robertin kans siinä in my accent free english ja sit ku näytän passia niin ne on sillee EEEEEH.....ETHÄN SÄ OOT TÄÄ VAI??? niinku sillon 7-11'ssä ku hain tupakkaa kerran -____- niin ja seki että tuo meidän 7-11 ei ota passeja. blaah. niin että henkkarit ois paikallaan :D en jaksanu varata aikaa niin mennään sinne ku robert hakee mut koulusta ja jos en kerkee saada aikaa niin sit käydään torstaina uudestaan :) toivottavasti saan ne henkkarit nyt sit! pitää löytää kaikki mun paperit kun ne pitää ottaa mukaan. kaikki todisteet siitä että on maassa laillisesti :)

nyt hoidan nää nettihommat loppuun ja alan JO tekeen läksyjä! yleensä ootan ihan viimeseen asti ja teen ne just ennen ku robert tulee mut haluan nyt hoitaa ne heti pois alta ettei tuu sit mitään yhyy nyyh kohtauksia illalla ku turhaudun niitten lukemisten kans :D

tällasia rakkaus-juttuja :oMaanantai 27.09.2010 04:18

Kyselen yksityiselämästäsi kysymyksiä. Kaikkiin on pakko vastata.
Are you ready?
- sure. why not.
Hyvä on, nyt se alkaa.
Monta ihastusta sinulla on ollut?
- en ole laskenu. mutta ylä-aste aikoina niitä oli eniten elämässäni :D
Milloin ihastuit ensimmäisen kerran?
- siinä kolmevuotiaana.
Kuka oli ensimmäinen ihastus?
- billy idol :DDDDDdd
Vastasiko hän myöntävästi huutoosi?
- no ei kyllä :DDDd ois kyllä ollu aikamoinen skandaali.
Oletteko edelleen yhteyksissä?
- oisinki billy idolin kans yhteyksissä :D ois vähä siistiä.
Monta poikaystävää sinulla on ollut?
- 2 sellasta kunnollista.
Onko suurin osa alkanut iskeä sinua vai sinä heitä?
- en osaa iskeä. eikä ne kenen kans oon ollu yhessä oo oikeen iskeny. enemmänki alotettu silleen kaverimeiningillä ja pidetty silmät auki tykkäämisen merkkejä varten ennen ku on sit päätetty mitään.
Kävimme hieman tietoa menneisyydestäsi. Nyt mennään takaisin nykyhetkeen.
Onko sinulla tällä hetkellä ihastusta?
- onhan tuo muutakin :D
Ikävöitkö jotakuta tällä hetkellä?
- kavereita silleen ihan vähän :) <- aivan.
Jos vastasit edelliseen kysymykseen kyllä, kerro, kuinka iso ikävä sinulla on?
- Niinkuin sanoin, vähän.. en osaa kunnolla ikävöidä. <- samaa mieltä.
Rakastatko jotakuta tällähetkellä?
- robertia <3 ja perhettä ja ystäviä. perheeseen lukeutuu kaikki elukat myös.
Kysyimme nykyhetkeäsi. Nyt mennään tulevaisuuteen.
Haluatko joskus naimisiin?
- yes plz.
Haluatko lapsia?
- en.
Luuletko olevasi aikuinen kun pääset todella vakituiseen suhteeseen?
- olin ihan kakara ku pääsin vakituiseen suhteeseen ensimmäistä kertaa.
Uskotko sen ikäisenä kuin nyt olet, että olisit poikaystäväsi kanssa ikuisesti yhdessä?
- mun mielestä on ihan turhaan edes olla vakituisessa suhteessa jos sitä ajattelee että "kyllä me varmaan joskus erotaan". eihän siinä oo mitään järkeä jos ei usko että suhde kestää :D
Haluatko tulevaisuudessa vielä monia eri poikaystäviä?
- ei kiitos. en välitä määrästä vaan niitten pituudesta. (siis suhteiden)
Monta päivää/viikkoo/kuukautta/vuotta sinusta kannattaa olla yhdessä ennen kuin menee kihloihin?
- ei kait sillä oo mitään väliä jos on sellanen tunne että se on se oikea valinta. jotkut menee heti kihloihin ja on vielä monen vuoden päästä yhdessä. tosin en tykkää teinien muotikihlautumisista. ne on vähän typeriä. mutta jos tietää että meinaa mennä naimisiin jonain päivänä niin mikäs siinä!
Minkä ikäisenä haluat kihloihin?
- tää oli ihan hyvä :D
Entä minkä ikäisenä haluat naimisiin?
- sit ku oon käynny koulun valmiiks.
Entä minkä ikäisenä haluat lapsen?
- en koskaan.
Jos saisit valita ihan kenet tahansa ihmisen poikaystäväksesi, kuka se olisi?
- kyl toi robert on ihan paras vaihtoehto mulle <3 :)

nää on aina hauskoja :DSunnuntai 26.09.2010 05:17

PAKKO-OIREINEN HÄIRIÖ:
[/] minulla on pakkoajatuksia
[ ] ...ja ne häiritsevät minua
[/] minulla on pakkotoimintoja
[ ] ...jotka suojelevat minua uhkalta tai katastrofilta
[x] pakkotoimintoni vähentävät huolta ja ahdistusta
[x] olen hyvin huolissani joistakin asioista
[/] takerrun usein pikkuasioihin, joita en pysty korjaamaan
[ ] pakonomaisiin ajatuksiin tai toimintoihin menee minulla yli kaksi tuntia päivässä
3½/8
MASENNUS:
[ ] mielialani on matala
[ ] viiltelen itseäni
[ ] haluaisin kuolla
[ ] asiat, jotka kiinnostivat minua ennen eivät kiinnosta enää
[ ] minulla on todettu masennus
[x] kärsin unettomuudesta TAI nukun liian paljon
[ ] itsetuntoni on heikko
[ ] tulevaisuus tuntuu toivottomalta
1/8
SKITSOFRENIA:
[x] ajatuksiani sanotaan usein hyvin oudoiksi
[ ] kuulen ääniä TAI näen asioita, mitä muut eivät havaitse
[/] pelkään päivittäin, että minua seurataan/vakoillaan/tarkkaillaan laitteilla
[/] elän omassa maailmassani
[ ] minulla on neuroleptilääkitys
[ ] sosiaalinen toimintakykyni on laskenut
[x] olen hyvin vainoharhainen
[ ] eristäydyn muista/olen hyvin hiljainen
2½/8
ANOREKSIA:
[ ] laihdutan, vaikka olen normaali/alipainoinen
[ ] painoindeksini on alle 19
[ ] nälkiinnytän itseäni
[ ] ruoka on viholliseni
[ ] liikun pakonomaisesti
[ ] syön alle 1000 kcal päivässä
[ ] nautin näläntunteesta
[ ] olen mielestäni lihava, vaikka muut sanoisivat muuta
0/8
BULIMIA:
[x] ahmin suuria määriä esim. karkkia, keksejä, jäätelöä, sipsejä...
[ ] ...jonka jälkeen oksennan
[ ] käytän laksatiiveja
[ ] pelkään lihomista
[/ mutta ei yrjöämisestä :D] hampaani voivat huonosti oksentelun takia
[ ] toisinaan liikun ja paastoan
[ ] koen suurta itseinhoa
[x] ajattelen ruokaa usein
2½/8
BED:
[x] ahmin suuria määriä esim. karkkia, keksejä, jäätelöä, sipsejä...
[x] ...MUTTA en oksenna sen jälkeen
[ ] ahmin suruuni
[ ] joskus paastoan
[ ] häpeän ahmistani
[ ] ...ja kehoani
[ ] ahmininen on melkein päivittäistä
2/8
KAKSISUUNTAINEN MIELIALAHÄIRIÖ:
[/] minulla on pitkiä ja vaikeita masennuskausia
[/] ...sekä kausia jolloin olen hyvin vauhdikas, iloinen ja ylienerginen
[ ] rahan käyttöni on holtitonta
[ ] suvussani on psykooseja
[/] reagoin ärsykkeisiin normaalia herkemmin
[ ] teen äkkipikaisia ratkaisuja
[ ] välillä jään vaan sänkyyn makaamaan ja haluan kuolla
[/] mielialani vaihtelevat paljon
2/8
PANIIKKIHÄIRIÖ:
[x] olen kokenut paniikkikohtauksia
[x] ...ja voimakkaita pelkotiloja
[x] joskus pelkään sekoamista
[x] olen rynnännyt joskus jostain tilanteesta pois
[x] joskus käteni tärisevät, huimaa, sydän tykyttää
[ ] olen pyörtynyt
[ ] vältän joitakin vaikeita tilanteita
[ ] paniikkioireet häiritsevät elämääni
5/8
SOSIAALISTEN TILANTEIDEN PELKO:
[ ] olen hiljainen ja ujo
[ ] pelkään nolaavani itseni
[ ] jännitän sosiaalisissa tilanteissa hyvin paljon
[ ] vältän juhlia ja muita tilaisuuksia missä on paljon ihmisiä
[/] tulkitsen tilanteita usein kielteisesti
[ ] en osaa/halua aloittaa keskustelua
[ ] ahdistun tulevista tapahtumista jo etukäteen
[ ] minun on vaikea luoda uusia ihmissuhteita
½/8
ALKOHOLISMI:
[ ] minulla on pakottava tarve juoda alkoholia
[ ] kärsin vieroitusoireista, jos en saa alkoholia
[ ] juon yli 16 (nainen) tai 24 (mies) annosta viikossa
[ ] "Silmät liikkuu, lisää viinaa!" tai "Jos ei lasi pysy kädessä niin sitten juodaan pillillä!" voisi olla minun mottoni
[ ] olen ollut hoidossa alkoholin käyttöni takia
[ ] Alko on lempikauppani
[ ] kännissä oleminen on parempaa kuin selvänä oleminen
[x] joskus on vain pakko saada pää sekaisin
1/8
ADHD (tarkkaavaisuus ja ylivilkkaushäiriö):
[x] mieleni vaeltelee
[ ] olen ylivilkas
[/] en pysty keskittymään mihinkään
[ ] minun on vaikea tehdä yhteistyötä ilman että villiinnyn
[ ] puhun koko ajan
[ ] tarvitsen paljon huomiota osakseni
[ ] olen koko ajan äänessä
[/] olen hyvin levoton
2/8
KÄYTTÄYTYMISHÄIRIÖ:
[ ] olen kiusaaja
[ ] uhkailen muita ihmisiä
[ ] joudun usein tappeluihin
[ ] olen julma ihmisille ja eläimille
[ ] olen ahdistellut toista ihmistä
[ ] olen tuhonnut jonkun omaisuutta tahallani
[ ] valehtelen usein
[ ] olen karannut kotoa
0/8

ylläri!

:DLauantai 25.09.2010 05:29

nyt tuli kyllä tippa linssiin tossa salkkareiden lopussa ku elias oli saannu tietää että sebastian on sen isä :D tätä onki vähän ooteltu.

yhyy ku loppu puhelimesta rahat ku sarah kyseli että mitäs tänään .____. se ei vissiin oo saannu meidän kotinumeroa :P pitäneet korjata asia.