IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jaaaaaahas.Torstai 26.08.2010 05:30

täällä on näköjään hinkuyskää liikkeellä. yyhhh.
yritän olla ajattelematta koko asiaa. eikös sitä lapsena saa rokotteen sitä vastaan? vai oonko nyt ihan ulkona pyöräilemässä? (mun lemppari ruotsinkielinen sanonta tälleen rumasti käännettynä. ute och cyklar)
jos nyt this is the case nii ehkä sen vois ottaa nyt vanhana ja rumana aikuisena kans.


tänään ei ollu englannin tuntia koska mun englannin opettajalla ei oo loppunu sen kesäkurssi vielä. oon päättäny että tiistait ja torstait on taas mun lemppari päiviä. jotenki aina tiistain ja torstain kurssit on parempia ku maanantain ja keskiviikon. huomenna kun on maantietoa ja human sexuality ja mun human sexuality opettaja on aika kova mimmi :D håhåh.


ulkona on niin vitun kuuma etten tienny että miten olis ku jouduin oottaa bussia 20 min. ku ensimmäinen bussi ajo mun ohi -____- aika nihkeet olosuhteet oli kyllä. oli 39 astetta. kuulemma viikonlopuks on luvattu viileenpää whatever that means. varmaan joku 29 astetta. viileenpää todellakin :P taidanpa hypätä kylmään suihkuun ku mekko on liimaantunu kiinni kroppaan ja se ei tunnu kauheen kivalta.


katottiin eilen man vs. foodin san diegon jakso :o ja siinä oli sellanen taco shop ku lucha libre ja aateltiin mennä sit huomenna sinne robertin kans. kävi vaan aika kivasti ku katottiin kartalta että missä se on ja kävi ilmi et seistiin sitä vastapäätä olevalla bussipysäkillä viime perjantaina :D oltiin ihan siinä sen eessä. jännää. huomenna sit sinne ja vois ehkä käydä drinksulla aero clubilla ja sit ehkä eleveniin :o vaikka siellä onki joku paska psykedeelinen beatles wannabe bändi soittamassa huomenna mutta kun on kerran ilmanen keikka ja nii lähellä nii mikä ettei.


että sellasta tänne nyt sitte. rahat pitää siirtää tänään ja mietin et pitäiskö ostaa robertille se taskukello :DDddddd ja laittaa karhun kuva sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.