IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

god goddamn it.Tiistai 25.01.2011 06:35

ensimmäinen koulupäivä takana.
matematiikan kurssiki tuntuu ihan kunnialla suoritettavalta mutta sehän voi muuttua tässä vielä. ainaki se hyvä puoli tässä kursissa on että läksyt on ihan pakko tehä koska meillä on joka tunnilla quiz joka perustuu niihin läksyihin. eli tälleen saan hyvin kerrattua niitä asioita mitä oon oppinu. joten ainaki nyt näin toistaseks ihan posiitivisella asenteella mennään. sosiologiasta ei nyt näin ensimmäisenä päivänä saannu kauheesti irti kun se tuntiki on vaan 1 h 15 min mutta opettaja ainaki vaikutti rennolta ja hauskalta. huomenna on sitte biologiaa ja ah lyhyt päivä! torstaisin on sitte biologian labra vielä siihen päälle.


mua vituttaa vieläki tuo synttärijuttu ihan kauheesti.
ja se vielä että tiedän että se on parempi ihmisiltä kysyä in person mutta vähä vaikeeta kyllä ku en koskaan näe ketään ku kaikki on vittumaisia vanhoja pieruja jotka ei ikinä jaksa tulla ulos. enkä tosiaankaan ala jonku tollasen mielipidekyselyn takia soitteleen ympäri kaikille -____- niin että haistakaa vittu. end of story.

piti mennä eleveniin saran ja sarahn kans tänään mutta se on peruttu. mutta ehkä ihan hyvä niin ku kesti miljoonaviiskyt vuotta tulla kotiin -___-
rotatki oli aivan innoissaan ku tulin kotiin ja tulivat heti ulos häkistä. garboki meni nätisti takas häkkiin ja hyppäs kädelle ku kävin hakemassa sen pois keittiöstä. thank you children for being nice to your mom today.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.