IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:oLauantai 30.04.2011 06:41

tilasin tämän: http://www.modcloth.com/Womens/Dresses/-Graubnden-Dress


oon jo pitkään halunnu jonku ton tyyppisen mekon missä on valkoset kaulukset ja tuo vaikutti hyvältä. oli niillä pari muutaki mutta ei tietenkään mun kokoa -____- mut nyt tulee sit tollanen.
sopivasti ku kesäki näyttää alkaneen :D

jjja jos jaksan oottaa niin ehkä voin laittaa ton stevenin ja robynin häihin. jos meidät edes kutsutaan :P en kyllä tiiä miksei kutsuttais mut ku ne on molemmat vähä huonoja kutsumaan. meille kerrotaan aina ihan niinku viime minuutissa aina kaikki -___-


tuskinpa jaksan oottaa sinne asti. haluan laittaa tuon varmasti heti päälle.

ärsyttävää ku tarviin kaikkia vaatteita nyt kun oon laittanu pois paljo kaikkee -____________________________- kun en oo oikeen mikään vaatteidenostelija. vihaan käydä kaupoissa koska se on tosi ahdistavaa eikä mulla oo oikeen koskaan ketään kenen kans mennä. ja mua ärsyttää se sellanen akkamainen olo mikä siitä tulee .___. nettiostokset on siinä mielessä paljo kivempia mutta kun niitä vaatteita ei voi koittaa päälle.

tarvisin uudet shortsit. ja oon halunnu sellaset ihan oikeat jo pari vuotta. mutta en oo vieläkään hommannu sellasia. sit tarvisin uudet fishnetsit mutta en tiedä mistä sellasia löytää. mun repes niin pahasti että näytin raiskausuhrilta ne jalassa -____- leopardisukkahousutki ois kivat ihan ehjänä. samoin noi zebrat. nää on molemmat revenny haaroista niin kamalasti että näytän (jälleen kerran) raiskausuhrilta -____-

mitäs muuta? ai niin. ne sellaset tavalliset maryjanet. kun nuo toiset ärsyttää. ne on kivat jne mutta ne tuntuu liian hienoilta mun jalassa. aina kun laitan ne jalkaan niin tulee jotain kommentteja että ootpa sä juhlallinen tänään ja blälälää. kun ne on mustakin enemmänki sellaset juhlakengät.

on varmasti paljo muutakin vaatetta mitä tarvisin nyt kun näitä oon laittanu pois. uusia hameita ainaki mutta hameita on mun mielestä hirveen vaikee löytää. että jos joskus löydät jonkun mun näkösen hameen niin ilmota ihmeessä .___.


eli vois oikeestaan päivittää tuota mun take-my-stuff-osiota täällä ja laittaa sinne vähän uutta kledjua. on vieläki lähettämättä lindalle & jessicalle niitten vaatteet mutta ehkä tässä kun tulee lisää rahaa nii sit. joskus kesällä siis :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.