IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

dear summer. eat shit.Perjantai 10.06.2011 07:43

käytiin sarahn kans samplaamassa kaikennäkösiä herkkuja north park farmers marketilla :o maistiasiin kuului esim: mansikoita, luumuja, marinoitua zucchinia, eri juustoja, eri pestoja ja eri hummuksia (?).
herkkua!

sit syötiin intialaista paikanpäällä ja käveltiin vielä university avenuelta 30th streetillä ja siitä ylös madison avenuelle. piti vielä jatkaa adams avenuelle mutta nähtiin kulkukissa ja ostettiin sille paketti kinkkua ja syötettiin ne siivut sille :D sit kello oliki nii paljo ettei enää keretty mennä adams avenueta pitkin, vaan käännyttiin madisonilta illinois streetille ja sit sarahn piti lähtee.

ja nyt oon tässä samassa tilanteessa kun aikasemmin: mitäs nyt?
jos nyt oikeesti pesisin ne pyykit :o vaikka vihaan pestä pyykkiä pimeällä. oh well.
ei tarvi robertinkaan laittaa tighty whiteysejä jalkaan huomenna jos tänään pesen pyykkiä :P että jos nyt oisin a good wifey ja hoitaisin edes sen pois alta niin on sitte tyytyväinen ja ylpeä mies joka tulee kotiin :D



kesäloma on kyllä yhtä helvettiä. sen pitäis olla ihanaa aikaa ja inspiraation virrata ja lepäämistä ja rentoutumista, mutta se ei oo kyllä mitään noista edellemainituista. kesäloma on yhtä tylsää, epä-inspiroivaa aikaa. rentoutuminen muuttuu laiskotteluks, ja siitä tulee sellanen vicious never ending circle josta on vaikea päästä eroon. blää blää blää. mulla kun on jo ennestään näitä motivation ongelmia -__________________________________________-



teenki viinakt-kansion feijsbuukiin missä on rumia kuvia musta ja mun hoteista kavereista. kännissä. siis ne kaverit ei oo tietenkään rumia, nehän on hotteja. mutta mun lärvi kun ei miellytä kotikansaa samalla tavalla kun tuon nuoremman lärvendeer. yhyyvanhajasamaruikutusmuttakunenikinäsaaminkäänlaistaclosuretähänasiaanniintulenjauhamaansitäsiihenasti. for real. oikeesti. miksei tähän saa mitään vastausta ikinä?


niin että kesäloma, go fuck yourself.


ai niin joo ja lupasin sarahlle kirjottaa biisin mun entisestä poikakaverista sillävälin ku se on reissussa. tän lauseen piti olla mukana siinä biisissä "I'm not gonna go to some farm to shit myself in front of people in orange suits"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.