IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

blö.Lauantai 30.07.2011 23:03

nyt tuntuu kyllä siltä että ois voinnu nukkua ihan sinne kahteentoista asti, mutta sehän on aika hååsee jos on menny jo kymmeneltä illalla nukkumaan. blalalalalalalaa. sevenelevenissäki pitäis käydä kun tässä on jo day 2 ilman röökersejä. ei siis nyt kannata innostua ja kuvitella että oon ollut polttamatta 2 päivää, mulla ei vaan itellä oo ollu tupakkaa koska oon ollu liian laiska. oon pummannu robertilta.

rotat ois halunnu tulla heti leikkimään kun huomasivat että täällähän on porukkaa hereillä aikasin, mutta joutuivat todeta että mamma ei nyt oikeen jaksa kun on vasta herännyt. nyt siitä on jo 2 tuntia sitten ja olo on vieläki kun vastaheräneellä -__- ehkä se suihku auttais, mutta jotenki vaan vihaan käydä suihkussa aamulla. en tiiä mikä siinä on, se on vaan jotenki inhottavaa ja epämukavaa aamulla.

kävin eilen siellä forever 21:n liikkeessä oikeen, mutten löytäny niitä shortseja mitkä näin netissä. mulla oli muutenki vaan 20 minuuttia aikaa yrittää löytää yhtään mitään ennen ku meidän leffa alko -__- löysin parit muut mitkä olin nähny netissä mut en sit kokeillu, kun en viittiny tuon ajan takia. mä en oikeesti tiedä edes mun housukokoa, joten siinä ois sit menny ne 20 minuuttia ja varmasti enemmänkin, jos olisin jäänny kokeilemaan shortseja. ihan kiva liike muuten, paljon kivoja vaatteita ja aika isokin se oli. mua vaan ahdistaa vähän mennä vaateliikkeisiin nykyään, koska en pukeudu niinkun muut naiset jotka niissä asioivat ja tuntuu että siellä aina tuijotellaan ja sit on niin lost olo. tiedän tiedän, ei kannata välittää ja blä blää, mutta vähän vaikea olla välittämättä kun sellaisissa liikkeissä asioiminen on jo ennestään melko tuskallista ja ahdistavaa. oon jotenki huono tässä nykyään. en osaa tätä enää.

nyt kuitenkin joudun tilaamaan netistä ne shortsit. harmi siinä mielessä että nyt joutuu maksamaan postikulut ja jos shortsit ei ookkaan hyvän kokoset, niin ne joutuu lähettämään takas. senhän nyt ei pitäis maksaa mitään, mutta kuitenkin. liikkeessä sentään ois saannu kokeiltua. (jos ois ne shortsit löytyny ja ois ollu enemmän aikaa, siis. takasin fashion valleyn ostoskeskukseen en kaipaile!)


ja minkätakia joka aamu kun herään niin mun kurkussa on inhottava olo? ihan niinku siellä ois joku iso klimppi mutta että se ei tunnu limaselta, lähinnä vaan kuivalta. aina kun herään niin on näin, ja jos herään aikasin niin se tunne ei meinaa lähteä pois -____- inhottavaa. robert sanoo että kuvittelen vaan koska oon hypochondriac :P mikä on totta, mutta en mä nyt joka aamu vasta herätessäni voi kuvitella tätä.


blalal. jos tekisin kupillisen teetä. ehkä tämä päivä tästä käynnistyis joskus. ulkona on kylmän näköstä. en ymmärrä. nyt on heinäkuu, melkeen elokuu ja tää on san diego. tuon näköset pilvet ei kuulu tänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.