IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

blaah.Keskiviikko 03.08.2011 05:42

hyvät uutiset on että mun shortsit tuli! ja että ne henkselilliset sopi tosi hyvin! ei ollu liian pienet eikä liian isot! ja hirveen mukavatki!

huonot uutiset on että ne leopardishortsit oli ihan liian isot. mä en tiedä noista housunkokojutuista yhtään mitään ja olin tietysti ymmärtäväni miten ne eri mitat relate to the sizes listed. tilasin koon 30 mikä oli sitten iiiiiiiiihan liian iso. vittumaisinta tässä on se etten voi vaihtaa näitä postin kautta, vaan joudun menemään ihan sinne liikkeeseen vaihtamaan nää -_____________________- mulla on aikaa kuun loppuun asti. ärsyttävää. muuten ne oli kyllä just kivan malliset, että todellakin haluan vaihtaa nämä. harmi vaan ettei mulla oo minkäänlaista aavistustakaan siitä että minkä kokoset shortsit tarviin. mutta toisaalta, jos ne siellä putiikissa pitää käydä vaihtamassa niin eiköhän niitä voi kokeilla siellä sitten paikanpäällä. robertia tuskin kiinnostaa taas lähteä fashion valleyn ostoskeskukseen kattomaan kun mä turhautuneena haahuilen niitten isossa liikkeessä. sarahllaki on kiire tällä viikolla että siitä tuskin saan seuraa. yksinkin voisin mennä, bussihan kulkee ihan sinne asti tosta nurkan takaa, mutta tuo yksin meneminenhän on listalla "asioita joissa olen erittäin huono".

mutta ainaki sain nyt yhet shortsit mitä voin pitää siihen asti että saan vaihdettua nuo toiset! jee!
pitäis joku päivä käydä siellä army surplus liikkeessä ja ostaa kahen dollarin sailor hattu. kyllä sitä nyt 2 dollaria + tax voi tuhlata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.