IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

just.Torstai 04.08.2011 05:18

no tulipahan seki nyt sitten hoidettua pois päiväjärjestyksestä.
harmi vaan että se ilmanen versio siitä todistuksesta tulee vasta 3-5 päivän päästä, ja se nopea versio ois ollu 5 dollaria. mun 5 dollaria meni päivälippuun, joten lompsassa loju pelkät 3 dollaria, ja niillä ei kauheesti tee mitään jos se maksaa sen 3+2 -___-
että tässä nyt sitten odotellaan että postiluukku kolahtais joko tällä viikolla tai ens viikon alussa. ei sillä silleen oo kiire, kun csn haluaa paperit viimeistään 23 päivä, mutta se vituttaa että mulla kaiken järjen mukaan pitäis olla JO ne rahat, eikä vasta kuun lopussa kun koulu alkaa. tein kaiken ajoissa jne, mutta csnhän on tunnettu vittumaisuudestaan. oon kuullu vähän samanlaista juttua suomalaisille opiskelijoille tutusta kelasta. huoh.
no, onneks robert on tarjoutunu lainaamaan rahaa, ja jos ei sillä meinaa riittää niin sitten joudun lainaamaan sen vanhemmilta. omiltani en viitti nyt tässä vaiheessa lainata, kun ihan vähän aikaa sitten lainasin niiltä, ja muutenki siinä sitte kestää kun niitten pitää siirtää se mun tilille ja mun pitää siirtää se mun ruotsalaiselta tililtä toiselle tilille ja blaaslösls. ja niillä on nuo muutto sun muut hommat tiedossa, eli rahaa menee.

kurja juttu. nyt en jaksa tehä yhtään mitään. oli sen verran hikinen reissu.

huomenna taas sushi lunch ja sit uimaan! ehkä uimaan. voi olla että mother nature has something to say about that, mutta sehän nähdään sitten huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.