IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

morrrjens.Sunnuntai 25.12.2011 04:18

tylsyyteeni tulin taas tanne kirjottelemaan. ollaan robertin siskolla koiravahtina nyt viikonlopun. tai tanaan tultiin tanne ja maanantaina iltapaivalla lahetaan. ollaan samalla tavallaan rottavahtina meidan rotillekki, ku pitaa poiketa kotona ruokkimassa niita aina valilla :D pitaa muutenki tana iltana kayda hakemassa pyykkia ja vaatteita sun muuta tarvittavaa kotoa, ku ei aamulla keretty oikeen pakata mukaan mitaan. onneks sentaan on 15 minuutin ajomatka kotiin, vaikkei taa san diegon kaupungissa olekkaan.

taa niitten talo on hirveen mukava! kodikas, ja pieni, vaikka naita huoneita onki ihan riittavasti. olkkari, keittio, pyykkihuone, 2 vessaa ja 4 makuuhuonetta (tai 2 niista toimii makuuhuoneina. kolmas on toimisto ja neljas on sellanen varahuone, missa me nukutaan) ja vaikka taa onki vahan kauempana, niin tykkaan tasta alueesta. hirveen rauhallista ja taalta nakee vuorille ja kaikkee :D ja kirkko nakyy kivasti tosta tielta. sit tassa lahella on sellanen aivan ihana aukio, missa kaytetaan koiraa lenkilla. oisin halunnu jaada vaikka picnicille sinne ku kavin boomerin kans ulkona. ulkona on muutenki aivan ihanaa :D 20+ astetta lampoa! mullaki on vaan shortsit ja t-paita paalla, villatakin ja sukkahousut sai jattaa pois suosiolla. ei oo kylla joulutunnelma oikeen katossa, mulla oli enemman sellanen ihana juhannusolo ku kavin koiran kans lenkilla. sellanen etta nyt pitais grillata perheen kans ja pelata peleja ja laittaa tuli nuotioon. eli ihan painvastanen ku se jouluisa punavihrea tunnelma. etta sellasta!

kaikkihan siellapain on jo avannu lahjansa ja nukkumassaki varmaan on monet. taalla ei jouluaattona avata yhtaan mitaan muuta ku joulukalenterin toisiks viimenen luukku. huomenna vasta saa avata lahjoja. robertin perhe normaalisti avaa ne aamulla, mutta me mennaanki huomenna vasta viiden jalkeen sinne :( hoh. en tiia jaksaisinko yhtaan oottaa kauempaa etta saan avata paketteja :D ku haluan niin tietaa mita se robert on mulle ostellu ku se vahan vaikutti silta etta niita paketteja on useampi :o kaikennakosta on kuulemma ostellu! ja saatiinhan me mun vanhemmiltaki kaikenlaisia paketteja ja mun tadilta kans, etta saa naha :o ois kylla ihan mukava jos aika menis vaha nopeempaa siis ;D ei varmaan auta etta katon santa trackeria netissa :D sen mukaan joulupukkersson on nyt afrikassa, senegalissa tarkemmin sanottuna, jakamassa lahjoja. ei muuta kun tervetuloa ameriikkaan pukki, saisit pistaa vaha vauhtia! taalla on monia lapsia, ja krapulaisia 24-vuotiaita naisia ketka oottelee pakettejaan ;D etta hopi hopi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.