IRC-Galleria

NuQ?Maanantai 13.02.2006 03:11

Ilmeisen kivaa nyt on kyllä. Noin tunti sitten pistin pään tyynyyn ja sen alle käteni. Peiton asetin jalkojeni päälle. Suljin silmäni.

Makasin ja tavallaan odotin. Päässä pyöri monenlaisia asioita. Vaihtelin asentoja. Kääntelin kylkeä. Ajattelin ja makasin. Yllättävän vaikeata nukkua. Senhän pitäisi olla yksi ihmisen taidoista, jota ei tarvitse opetella. Nukkuminen luonnistuu kaikilta automaattisesti... lopulta.

Loppua ei vaan näkynyt. Makasin ja ajattelin, kenties liikaa.

On myös aika turhaa ajatella turhuuksia. Asioita, joilla ei ole nykyhetken kannalta mitään merkitystä. Paras tapahtuma olisi uneen vaipuminen. Ei ajattelun tuloksella ole siihen mitään vaikutusta, pidentää vain tuskaa.

Ajatuksilla ei ole myöskään tässä mitään merkitystä. Ajattelin asioita, se siitä, mutta mitä enemmän ajattelee sitä vähemmän nukkuu... vaikka ajattelisi nukkumista.

Ajattele nukkuessasi.

Kääntele kylkeä ja tunne kuumuus. Hörppy vettä. Aivan liian kuuma. Kurkkuakin kuivaa. Hörppy vettä. Huulissa tuntuu kuivuus. Tekee mieli laittaa huulirasvaa. Hörppy vettä. Vesituoppi tyhjenee, että sen voisi taas täyttää. Hörppy vettä.

"He kääntävät tyynynsä saadakseen esiin sen viileän puolen. Mentyään illalla vuoteeseen heitä vaivaa unettomuus. Kääntävät itseään uudestaan." - Ultra Bra - He kääntävät tyynynsä.

Kappale jatkuu tähän tilanteeseen sopimattomasti, joten en kirjoita.

NP: Samainen biisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.