IRC-Galleria

Ajattelin tässä suurissa kiireissäni tehdä semmoisen tyhmän galuppi-lista-homman. Mikä lie... eli siis ne mitä tämä koko paikka on ihan pullollan. Sitten tuli mieleen,että ne on aikaslailla tyhmiä. Ignorasin sitten sen idean.

Oikeastaan turhaa tännekkään mitään siis kirjoittaa. Ehkei ole ihan niin tylsää kuin silloin, jos ei kirjottaisi. Mabbe.

Elämälle sisältöä-systeemi. Budjettiesitys ja kaikkea.

Vissiin viinapullolla se tähän mennessä on hoidettu. Joo hei. Avaudu mun suuhun ja kerro kaikki syvimmät tunteesi syvältä sydämestäsi.

Kiinnostaa muuten iha pirusti. Vitusti siis anteeks, kirjoitan ihan liian lievästi. Vitun vitun vitusti.

Jee... mä kirjoitin pahoja ja kiellettyjä sanoja tuohon. Bannataankos minut nyt täältä galleriasta jos joku ilmiantaa vaikkapas? Se olisi hitsin mahtavaa. Mitäköhän sitten tekisin? Mabbe jotain. Alkaisin kutomaan kenties.

Olisi kyllä aika kivaa jos vaikka joku päivä huomaisi, ettei olekkaan enää tylsää ja keksisi jotain kivaa tekemistä (excluding partio ja dokaus). Sitten vielä pitäisi keksiä, että mitäköhän se on. Oikeestaan kaikista hauskinta olisi se, että yht'äkkiä vain huomaisin edessäni jotain tekemistä eikä sitä tarvitsisi etsiä/keksiä. Tulisi niinkuin nurkan takaa, kuten Gambiassa on tapana sanoa.

Miksei kukaan lähetä mulle viestei mesestä? Minähän en niitä aloita. HAHAAHHAHAHA! Voisi vaikka kuunnella mättöä.

Aika jännä juttu myös se, että kun tässä nyt olen aika pitkälti kirjoittanut kaiken kirjakielellä, niin oikeasti kokoajan sormet halajaa pistää puhekieltä sekaan. Sittenhän siitä tulisi enemmän semmoista kakkapissajuttua.

Tää oli kyl niin shitti juttu tännekkin jopa. Pakko kirjoitaa jotenkin muulla tavalla tän julkaimisen jälkeen. Jos joku nyt jostain syystä tän lukee niin, voisit vaikka tehdä jotain parempaakin. JOU!!"#¤Sgf

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.