IRC-Galleria

bratislava, zell am see, milano :)Perjantai 01.08.2008 03:03

bratislavasta ei ole paljoa kerrottavaa. ei tykàtty siità juurikaan. mentiin sinne shoppailee, ja sit siellà myytiin vaan kauheita ràttejà :D illalla mentiin sit asemalle tuttuun tapaan vàhàn viime tingassa. ihmeteltiin kun sità meiàn junaa ei nàkyny missààn. yks mies sit kertoi huonolla englannilla et se làhtee bratislavan toiselta asemalta. me otetaan taksi ja juostaan pàà kolmantna jalkana asemalle. junan pitàis làhteà raiteelta 1, mutta ei lòydetty sellasta mistààn. missattiin sit se juna. jàlki kàteen selvisi - ele kieltà kàyttàen - ettà raide 10 tarkoittaa raidetta 1....? :D odotettiin sit pari tuntia seuravaa junaa wieniin. sit oltiin koko yò wienin asemalla ja 5.40 junalla salzburgiin. tietysti nukuttin kun tukit koko junamatka. perillà sit huomasin et joku oli vieny mun lompakon. kauheen hienoa. ei siinà sit mitààn, rikosilmoitusta tekemààn. poliisin nimi oli Mario, ja se oli kotosin zell am seestà, mihin me oltiin menossa. siinà sit vaihdettin menovinkkejà virallisen osuuden pààtyttyà :D
no, itse zell am see oli IHANA! alppikaupunki vuorien vàlissà, pieni jàrvi keskellà...yòvytttin guesthousessa, se oli niin luksus kaikkien Hostellikokemuksien jàlkeen! otettin aurinkoa ja uitiin ekana pàivànà. tokana pàivànà sit mentiin sellaisella hissillà 2 km korkeuteen alpeille, mahtavaa!
sit taas yòjunalla milanoon. tàllà kertaa turvallisesti ;)
Milanossa on sairaan kuuma, hostellissakin varmaan 45 astetta, huh :D ollaan katottu kaikki must-see kirkot yms. linnat. huomenna nizzaan, pakko pààstà rannalle ja mereen vàhàn vilvouttautumaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.