IRC-Galleria

goodbye colorado, hello arizona!Tiistai 27.07.2010 20:15

lentokentällä ollaan, kohta lento phoenixiin ja sieltä matka jatkuu Tusconiin, jossa seuraavat 2 viikkoa. esiinnytään Up With Peoplen 45-vuotis juhlissa, 1000 alumnia yleisössä. aika jännät paikat!

eka show oli viime lauantaina, meni ihan hyvin, kun ajattelee, että vaan 2 viikkoa takana. kaikki stemmat, tanssit, koreografiat....ja nyt on vielä puolet showsta opettelematta..
mutta pääsin siis taustalaulajaksi, eli just siihen osaan mitä halusinkin. kivaa!

oli aika surulliset jäähyväiset taas host-perheen kanssa. outoa miten läheiseksi voi viikossa tulla. aina alkuviikosta on vähän epävarma talon tavoista yms, mutta loppuviikosta huomaa olevansa kuin kotonaan. perheen lapsia clare 9kk, hayden 2v ja tate 6 v tulee kova ikävä. ja perheen koiraa nalaa! se oli ihanin koira ikinä :)

sunnuntaina oltiin host-perheen kanssa vuorilla, oli niin kaunista. sit mentiin sellaseen pieneen vuoristokylään ja syötiin nepalilaisessa.

pari kertaa on ollut huono päivä, koti-ikävää tms, mut se helpottaa heti kun tietää, että se on vaan osa sopeutumista uuteen kulttuuriin yms, ja kaikki muut täällä kokee saman. ollaan jo nyt aika tiivis porukka, meillä on niin kivaa yhdessä.

mutta siis hienosti menee edelleen, katsokaa myös uwp:n blogi:
www.uwpontour.com
siellä on myös mun ottamia kuvia aina välillä ja meiän kuulumisia englanniksi tosin.

terkkuja suomeen!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.