IRC-Galleria

tucsonin arkea....Perjantai 06.08.2010 09:02

nyt on oltu jo reilu viikko täällä tucsonissa ja oon sopeutunut tämän host-perheen arkeen. Asun 70-v pariskunnan luona (carl ja helen). heillä on myös 2 pientä koiraa. asutaan tällaisessa eläkeläiskylässä, 5000 asukasta, kaikki siis eläkeläisiä. eli ei mitään kovin railaksta elämää vietetä tällä hetkellä :D mut ruoka on hyvää ja joka yö saa nukkua ainakin sen 8h, joten ei voi valittaa. mulla on kämppiksinä Kathleen, 18.v Wyomingista ja Belinda 22.v Kiinasta. molemmat on kivoja ja toimeen tullaan.
täällä on ihan törkeen kuuma, vielä kuumempi kun espanjassa viime syksynä. tänään oli kuumin päivä, noin 42 astetta. ja meillä oli eka CI (community impact) päivä. työskenneltiin järjestölle nimeltä the giving tree, he auttavat kodittomia lapsia ja perheitä. olin yksi onnekkaista ja pääsin sisätiloihin töihin. osa meistä työskenteli ulkona, ja ne oli niin hiestä märkiä et ois voinu kuvitellla niiden tulleen suihkusta... mä työkentelin keittiössä apuna, kokki oli ihan superhauska ja me vaan tanssittiin ja laulettiin siellä keittiössä samalla kun tehtiin töitä. ihan sikakiva päivä, ja vielä kun tiesi tehneensä jotain hyvää ja tarpeellista, niin aina vaan parempi mieli. huomenna sit takas arkeen ja treenamaan loppushowta. kunpa oltais jo valmiita lähtee tien päälle!
loput arizonan kaupungit on nyt varmistunu, mennään maranaan, hopi nationiin(intiaanireservaatti) bullhead villageen tms ja sit lake jotakin (haha en muista nimiä) ja sit lennetään Los Angelesista Taiwaniin.

kaikki hyvin täällä, toivottavasti myös siellä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.