IRC-Galleria

koulutusvaihe ohi!Sunnuntai 15.08.2010 00:16

torstaina ja perjantaina meillä oli ensimmäiset ikiomat (eli ei henkilökuntaa tansseissa ja sooloissa) täyspitkät 2 h showt. tää viikko ollut ihan superrankka, ollaan treenattu niin paljon. joka päivä vaan treenattu showta varten. mut nyt on koulutusvaihe ohi, maanantaina lähdetään tien päälle ja sit meiän aikataulut muuttuu aika radikaalisti. enää show ei ole se pääasia, vaan ennemminkin community impact ja education.

eilen show meni tosi hyvin, sain laulaa aika paljon mikissä (ollaan laulettu niin paljon täällä et mun ääni on ihan väsynyt, mutta just ja just selvisin vielä noista show:sta.) tänään mennään host-familyn kanssa Tombstoneen, se on semmonen autenttinen western-kylä.
huomenna uima-altaalle ja host lapsenlapsen synttärit. aika menee aivan törkeen nopeesti, en voi uskoa et jo 5 viikkoa ollaan oltu täällä.

ens viikolla maranaan, toivottavasti saan taas kivat kämppikset ja perheen! ja sit kun mennään Hopiin, eli intiaanireservaattiin, niin en pääse nettiin. et ei tarvii ihmetella jos ei musta vähään aikaan kuulu mitään. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.