IRC-Galleria

On se semmosta.Tiistai 01.11.2005 20:38

Hell yeah, oon sentään jtn saanu tänään aikaseks. Molempiin akvaarioihin sain vedet vaihdettua. Niin no siinähän se oliki :D Viä pitäis muutama juttu tehdä; kastella kukkaparat, tyhjätä kamera, vähä siivota ja tiskata, noi ny ainaki. Nii ja si vois vähä kattoo jo illalla valmiiks mitä laittaa huomenna päällensä, ei siitä tulis mun aamukoomassa yhtään mitään. Normiaamuinahan vedän vaan jotku vaatteet päälle ja lähen kouluun. Sen takia vois kattoo tänää jo valmiiks ku lähen huomenna sinne Jyväskylään silleen koulusta etten käy välissä kotona ollenkaan.
Niin, tosiaan se Apulannan keikkahan on jo huomenna. \o/ Taas pääsi yllättämään toi että hitto, sehän on jo huomenna. Jotenki oon ajatellu koko ajan että sehän on vasta marraskuun alussa. No nii se aika menee nopiaa sitte kuitenki. On kyllä hienoa päästä taas pogoon! Laskin tossa että tämän vuoden puolella toi on mulle 7. Apulannan keikka. Useemmalle toki oisin menny jos vaan ois aina rahan ja ajan puolesta mahollista, mutta emmie valita. Tosta keikasta tekee odottamisen arvoisen myös ihanat boardin ihmiset ketkä tulee sinne miittiin. On ne kyllä hassuja mutta ihania ihmisiä. Niin, ja totta kai ootan innolla millasta settiä poijaat soittelee, jtn spessuja ois kiva kuulla. Ei sillä että niissä hiteissä mtn vikaa ois, mutta kun niitä nyt kuiten kuulee joka keikalla, radiossa jne...
Päivän biiseinä on tänään soinu erityisen paljon Von Kromin Misfit Legion, Apulannalta Pirun morsian ja Paha hedelmä, sekä Orankin Mielesi orja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.