IRC-Galleria

TestailinLauantai 11.08.2007 16:46

Aikaani tapoin. http://testeri.ranteetauki.org/testit.php

Alkoholitesti: Olet 50% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Sait 50% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera.
(Aika paha ku juon niin usein nykyään, 4 kertaa viimesen 8kk:n aikana :D)


Cityihminentesti: Olet 35% cityihminen.

Olet 35% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...


Fruidutesti: Olet 8% fruittari.

Olet 8% fruittari. Taisi tulla pari pojoa ihan sattumalta. Joka tapauksessa sinusta ei kyllä saa leivottua fruittaria kaulimellakaan.


MacGyver-testi:Olet 44% MacGyver.

Olet 44% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.


Joulupukki-testi: Olet 30% joulupukki.

Sait 30% pisteistä. Kassisi eivät taida olla kovin täynnä lahjoja. Yritä harjoitella parikymmentä kieltä lisää ja kokeile tätä testiä uudelleen sen jälkeen.


Kapinallistesti: Olet 69% kapinallinen.

Olet 69% kapinallinen. Sieltä sitä kapinahenkeä löytyy. Toivottavasti se pysyy terveellisellä kannalla eli älä vedä överiksi. Kyllä sinusta ainakin kansanedustaja tulee.


Lissu-testi:Olet 18% pissaliisa.

Olet 18% pissaliisa. Sinussa on lieviä merkkejä, pitäisikö kokeilla muita musiikkityylejä tai uusia vaatteita?


Maantietäjätesti: Olet 90% maantietäjä.

Olet 90% maantietäjä. Onneksi olkoon! Huippupisteet. Ja kyllä tästä testistä pitäisikin saada koska kysymykset ovat alakoulun tasolla :D


Mikä eläin-testi: Olet 8% eläin.

Sait 8% pisteistä. Testin tulokset viittaisivat siihen että olisit kastemato suoraan ravintoketjun pohjalta. Muista varoa kalastajia.


Natsitesti: Olet 42% natsi.

Sait 42% pisteistä. Natsitarvot ovat vähän kohollaan mutta tarkkaile verenpainettasi jotta kapinahenkisyys ei pääse nousemaan.


Nörttitesti: Olet 30% nörtti.

Olet 30% pelimies. Jos pyrit pelimieheksi, niin älä heitä pyyhettä kehään, koska pelimies ei koskaan heitä pyyhettä kehään.


Optimistisuustestii: Olet 25% optimisti.

Optimistin titteliin sinulla on vielä matkaa, mutta matkasi on jo hienosti alkanut. Piakkoin tuletkin huomaamaan miten optimismin ihana aate saa sinusta vallan ja oikea elämäsi voi alkaa.


Pelimiestesti: Olet 50% pelimies.

Ei tarvitse häpeillä pippaloissa nimittäin pelimies on erimies ja sinä olet 50 prosenttiesti pelimies.


Rokkaritesti: Olet 55% rokkari.

Olet 55% rokkari. Asenne ja kaikki alkaa olemaan kohdallaan. Hieman viilailua ja sinusta saa vedenpitävän rokkarin. Rock & Roll!


Tietokonenörttitesti: Olet 23% tietokonenörtti.

Olet 23% tietokonenörtti. Et siis oikeastaan ollenkaan. Elämäsi ei ole uhattuna mutta kannattaa varoa jos joku vastaantulija yrittää tarjota linux-levyä.


Vihreystesti: Olet 16% vihreä.

Olet 16% vihreä. Luonnonsuojelu jääköön hipeille, eiköhän lähdetä teurastamaan lehmiä ja nauttimaan kunnon naudanfileestä?


Yhdyssanatesti: Vastauksistasi 100% oli oikein.

100% oikein. Ei paha, ei yhtään paha. Yhdyssanat ovat selvästi hallussa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.


Ylläpitotesti: Olet 20% ylläpitoon soveltuva.

Sait 20% pisteistä. Ajatusmaailmasi ja taitosi eivät selvästikkään kohtaa Finspiren kehittämiselle luotuja vaatimuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.