IRC-Galleria

Vanhuus?Maanantai 30.01.2006 01:01

Johtuuko tämä siitä että musta on tullu vanha? Nii siis se että tuntuu ihan ku tänäänki ois viä ollu vähä hutera olo tosta perjantain juhlimisesta. Eilen ainaki oli infernaalinen krapula. Ruoka alko pysyyn sisällä illalla ysin aikaan. Onneks ees sillo. Kuitenki oon saanu aikaanki jtn tänää. Tai no en oikeestaan ole, kuvittelen vaan. Kävin äänestään, maksoin laskut ja kattelin mäkihyppyä. Mutta parempi seki ku ei mitään. Näinpä.

Ps. Onneks ei tullu Suomeen porvaripressaa. Oisin joutunu muuttaan Norjaan. Tosin sillon oisin päässy asuun sellaseen maahan mikä ei kuulu EU:iin. Njaa-a.

\o/Perjantai 27.01.2006 19:03

Tänää on ihan tällanen olo \o/. En tiä mistä johtuu, mutta enpä valita. Tossa alkuviikosta oli kolme päivää ihan järetön angstiolo. Enpä tiä mistä sekään johtu, mutta onneks ei o enää.

Tänää vois ottaa kalijaa. Tai nii otanki. Kaveri laitto tossa viestiä aamupäivästä ja mie suostuin tietty lähteen kans. Enpä muista ees millo viimeks oon ollu baarissa muuta ku keikalla. Oisko ollu joskus marraskuussa vai millo ne Hellän avajaiset sitte olikaan. Jotenki on vaa viime aikoina ollu sellane olo ettei oo maistunu ja jos on ni sitte ollu vaa kalsarikännifiilis.

Vähän ehkä oon saanu vuorokausrytmiä korjattua normaalimpaan. Oon jopa päässy ylös muutamana päivänä ennen puoltapäivää (aivan, muunki takia ku Japanista televisoitavan mäkihypyn takia), ja muinaki päivinä on ollu jo sen verran tajua että oon kuite havahtunu herätyskelloon. Viä on kyllä paljo tehtävää että ois "normaalina" toi rytmi. Ehkä se siitä jos vaan sinnillä nousis aina ysin aikaan ylös vaikka meneeki kuuen maissa vasta nukkuun.

Ei ennää järettömän kauan olympialaisiin. Siinäki yks tuuletuksen aihe. Sitte ei tartte miettii mitä sitä tekis, istuu vaa ja kattoo ku varmaa kelkkailu ainoa laji mikä ei kiinnosta yhtään. Mitaliveikkaus meni kyllä yläkanttiin mulla, varsinki nyt ku ei taida sitä mitskua tulla naisten viestistä valintojen takia, tai ainaki se vaikeutu huomattavasti.

Tännää oon saanu ylläripaljon parissa tunnissa aikaseksi. Oon imuroinu (siinä on muuten maailman vastenmielisin kotihomma ikinä, en tiä miks mutta ei tosiaa oo mua varten se homma), sai jopa kokattua (yheltä ammatilta kokki mitä ei kyllä ikinä uskois ku kattoo kuinka paljon täti saarioisen tekemiä ruokia tässä kämpässä kuluu) ja palijo muutaki viä sain aikaseks. No tokihan sitä hommaa viä ois, akvoihin pitäs vaihtaa vedet ja sitä rataa, mutta ne mie teen sitte ku on se kalija käessä eli muutaman tunnin päästä.

Nyt kampaan naamaa ja ootteleen kaveria. (Joo joo, tiän että tulee kuite kiire ku jumin irkissä ja muutenki koneella.)

ArghTiistai 24.01.2006 01:24

"Strike from behind and knock me to the ground
Kick me while I'm down, stab me in the back, you bastards
Tear my heart out of my chest
I rise from the ashes, from these ruins of mine, from the rage
I'm right on your track you bastards
Dozen of eyes for an eye
Vengeance is mine"

Sentenced - Vengeance Is Mine

NegaPerjantai 20.01.2006 00:09

Tänään on negispäivä. Jossai vaiheessa se taas käänty tähän. SIllo ku heräilin ni oli oikeinki hyvä fiilis. Tällasta tämä on että se hyvä fiilis vaihtuu aina jossai välissä vitutukseen. Elämässä kaikki vaan menee aina niin.


"Minun pitäisi nyt mennä jo kotiin
Sinua kun alkaa oksettaa
Huomasitko sitä ollenkaan
Minä olen sulle paha asia

Minun pitäisi nyt olla hiljaa
Sinua kun alkaa puuduttaa
Mutta minut on niin helppo kaataa
Minä olen liian paha asia"

Apulanta - Paha paha asia

Väsy, jumalaton väsyMaanantai 09.01.2006 17:19

Voisin oikeesti nukkua joka yö vähintään sen 12 tuntia. En tiä mistä tääki johtuu mutta hirvee väsymys vaan koko ajan. En oikeen saa mittää aikaseksikaan. Tännää sentään sen verran että kävin pyykkituvan varaan kolmelle koneelliselle, onhan sitä siinäki.

Pitäs käyä ostaan joku päivä värinpoisto ja hiusväri. Alkaa oleen jo ihanan haalistunu. Ja pakko tehä värinpoisto alle ku juuriin ei enää tartu. Mietin et jos jollai toisella värillä laittas, mut ku haluun punasen ja tää millä oon värjänny on mun mielestä paras niistä mitä siä leatherheavenissa myyään. Nii että ehkä sitte pysyn täs samassa. Mitä sitä hyvää vaihtaan, vois saaha paskan tilalle. Ei voi tietää.

Onneksi sentään on talvi. Ihan toiseksi parasta \o/ (nii syksyhän on parasta). Vois olla aina talvi tai syksy.

Nyt sentään kiertää veri päässä, hieno tunne :D. Eilen kävin yhen kaverin kans uimassa. Pari kuukautta taukoa ollu, tekee kyllä ihan hyvää. Pari kilsaa meni ihan huomaamatta. Vesi on on kyllä hieno juttu. Mulle käy aina nii et ku meen uimaan, niin ekan sadan metrin jälkeen niinku kadottaa melkein kaiken ympäriltä. Ajatukset vaan menee minne on mennäkseen ja on rento ja hyvä olo. Siinä tulee ajateltua kaikenlaiset asiat. Suosittelen kaikille samaa.

Ny keittään kahavia ja sit pyykille.

Ei näin, ei näinSunnuntai 01.01.2006 03:56

Helevetti sentään. Hyvin alako uus vuos. Mutta ei se ainakaan enempää sarvi otassa voi jatkua. Tai no kai se voi. En tiä, mutta toivon että ei. Aina ei jaksais kuunnella piruilua, ei todellakaan. Loppuu välillä se huumorintaju tossa asiassa. Ittee ei naurata ollenkaan, muita kyllä näyttää huvittavan.

Viime vuos loppu ainaki mukavasti. Olin 12 kaverin kans keskellä mettää mökissä nelijä päivää. Oli mukavaa! Saunottiin, huudettiin, oltiin lumisotaa, pelattii aliasta, shakkia jne. Muistoja jää pirusti. Kiitos asianomaisille, ootte rakkaita ja ihania <3. Täti tahtoo lisää samallaista.

/me huokailee ikävää ja vitutusta. Vitutusta ja ikävää.

Ärkeleh!Maanantai 26.12.2005 23:10

Pakkasin sit äsken tavaroita sitä Rokuan reissua varten. Tapahtumahan oli kuin jostain helvetin huonosta jenkkileffasta. Hirveetä ähinää, puhinaa, kiroilua, sormien vetoketjun väliin jättämistä ja hikoilua. Talvitakin sain ängettyä niin pieneen tilaan etten ois ikinä uskonu että se voi sinne mahtua. No totta kai sitte ku sain laukun kiinni niin tajusin että se tavara, mitä tänään viä tarvin on siä alimmaisena. Ei sitte ollu kova homma tunkee niitä muita romuja sinne laukkuun takas....

Taidan valvoo koko ens yön. Tuli nukuttua sitte iltapäivään asti tänään ja huomenna tarvis olla aamulla kuuelta bussissa istumassa keskustaan päin. No junassa on sitte 4 tuntia aikaa vetää tsetaa.

Vähiin käy ennen ku loppuuMaanantai 19.12.2005 20:16

Kolome päivää koulua jälellä. Taas tuntuu että yllättävän nopiaa menny kolome vuotta. Saa nähä josko sit tää ois viimenen ammatti minkä opiskelen. Koskaan ei voi tietää.

Kaikki joululahjat on ostettu, tänää hommasin viimesen. Onneks ei tarvi mennä enää pakosta muuta ku maitokauppaan mummojen tönittäväksi. Yhtä juhlaa!

Aaaaargh!! Keskiviikko 14.12.2005 16:50

"Multa lähtee järki
Mut ehkei se haittaa
Oi oi oi
Multa lähtee järki kauas pois
Multa lähtee järki
Vaikkei sitä ollutkaan
Oi oi oi
Multa lähtee järki kauas pois"

Apulanta - Multa lähtee järki


"Hei postimies tuo mulle pommi niin
Mä otan sen ja varmasti sen aukaisen
Hei postimies tuo mulle pommi niin
Mä otan sen ja varmasti sen laukaisen"

Apulanta - Pöljä


"Ei voittoo tällä kertaa
Ei armoo hetken vertaa
Piinaa mua kunnes huudan
Auta mua kolmiolääke"

Apulanta - Kolmiolääke


"Joka päivä pelkkä muodollisuus
Vaiko sitten uusi mahdollisuus
Jonka voin taas heittää menemään"

Apulanta - Todella jossain


*tähän kaikki tunnetut ja itte keksimät kirosanat jonoon isolla*


Eihän enää ikinä?!Sunnuntai 11.12.2005 03:34

Oli sen verran raskas päivä että eihän enää tarvis tulla tällasia. Ei ainakaan pariin kymmeneen vuoteen. Kiitos.