IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Maanantai...Maanantai 31.10.2005 20:33

... ei ollut taaskaan kaikkein armeliain. Mutta huonomminki kai ois voinu tähän asti päivä mennä. Viime yö meni vähän käsille (naapurin keittiö mun makkarin seinän takana ja se saatanallinen kaappien ovien paiskominen alko siinä yhen jälkeen [yleensä alkanu viimestään puol kakstoista]) . Aamulla pääsin kuite ihan ajoissa koululle, en kyllä tiedä miten. Rutiinilla kai, ei näemmä tarvi olla kunnolla tietoinen paikasta/ajasta jos samaa reittiä on menny joka helvetin aamu kohta kolmen vuoden ajan. Ruokatunnin (tai no tänää se oli 1,5h) jälkeen se sitten iski. Järetön väsymys. Koneella olosta ei meinannu tulla oikeen mitään ku leukoja repi niin että veet valu silimistä. Kotiin päästyäni oon yrittäny olla vängällä hereillä. Päikkäreitä ei passaa nukkua, muuten ens yönä unien näkemisestä ei tule yhtään mittää.
Keskiviikkona pitäs mennä Lutakkoon Apulannan keikalle. Vanhaki jaksaa innostua joka kerta yhtä paljon ko. bändin keikasta. Innolla ootan taas että pääsen boardilaisten kans pogoileen kinttuja hapoille. Meillon meinaan taas miitti. Ihania ihmisiä, loistavaa musiikkia ja toivon mukaan paljon muisteltavaa jälkikäteen.

JapajapajaaSunnuntai 30.10.2005 16:47

Tännää sain kuite jottai jo aikaseksi, vaikka kello onki vasta näinki vähän. En o mikkää aamuihminen elikkäs yleensä en saa mittää tehtyä ennen iltaseiskaa. Vihdoista viimein roudailin kesäkukat roskiksen puolelle ja muutenki siivoilin vähä pihaa. Ulkovarastossa huomasin sitte että ampparit oli tehny pesää sinne taas. No miehän inhoon niitä öttiäisiä ihan täysillä ja viä oon vähä allerginenki niille. Eihän mulla sitte mitää Raidia ollu jäljellä joten pitkävartisen harjan kans sit hosuin sen alas sieltä kaiken varalta että josko siä ois ollu viä joku hengissä. No eipä ollu onneks. Päätin että tänää viä jos isomman akvan suodattimen putsais ni hyvä ois.
Keskiviikkona pääsee keikalle taas pitkästä aikaa. Ei malttais oottaa, varsinkaan ku tietää että taas ois hyvää luvassa koko rahan eestä. \o/

LauantaijähmeysLauantai 29.10.2005 21:59

Wää. On menny ihan reisille tää päivä. Ei niinku mitään järellistä hommaa. Tai oishan sitä jotain ollu muttei nappaa, jotenka siirsin ne huomiselle. Muutenki Sunnuntait on mulle parempia päiviä ku lauantait. No siitä hyviä päiviä nää on että saa ottaa vaan rennosti ja yrittää nukkua univelkoja vähemmäksi. Kahvia pittää saaha ettei oo ihan näi koomassa koko päivää. Eli keittelemään. ->

"Minun pitäisi nyt olla hiljaa
Sinua kun alkaa puuduttaa
Mutta minut on niin helppo kaataa
Minä olen liian paha asia"
(Apulanta - Paha paha asia)
- Vanhemmat »