IRC-Galleria

Ja tällastaTorstai 16.02.2006 00:37

Paljastan 5 asiaa joita pelkään ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:
(Eivät ole välttämättä tärkeysjärjestyksessä)

Pelkään:
1. lintua pienempiä lentäviä öttiäisiä jotka ovat kykeneviä pistämään
2. kattoa pimeellä veteen. Siis niinku järven/joen/lammen tms. rantaveteen. Oon ihan varma että siä kelluu joku naama alaspäin.
3. viiä pimiällä roskia. Lehtilaatikossa on varmaa joku pulsu nukkumassa ja säikyttää mut. Nii ja sekajätelootassa on varmasti joku paloteltuna
4. läheisteni terveyden ja hyvinvoinnin puolesta
5. sekoavani joskus viä täysin

haastan:
_ayla_
punkerton
kitku
Lavenna
Bloodytears

TämmöneMaanantai 13.02.2006 00:57

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

jooohPerjantai 10.02.2006 12:52

Enpä tänne jaksa hirveesti kirjotella nytte. Siirtyy tää pk:n pito varmaan enemmän tonne Live Journalin puolelle.

Kahvia ja mietintää että pääsis liikkeelle tänään.

Niin aristaa joskus liikaaTiistai 07.02.2006 01:59

"Se pelastaa
Kun yksin kaiken voittaa
Se pelastaa monta kertaa
Mun unelmaa
Kun joskus niin puuduttaa
Mun unelmaa pitää vaihtaa"

Apulanta - Ihmemaa

TällanenTorstai 02.02.2006 15:26

Minut haastettiin tällaiseen ja haastan ny itse...

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Kaikki saman kirjailijan/bändin/artistin tuotokset on pakko olla kirjahyllyssäni julkaisujärjestyksessä, muuten ahistaa ja paljon.

2. Kun lähden kotoa, tarvii jääkaapin ja pakastimen ovet, kahvinkeitin, hella, taka-ovi, tietokone, poppivehje ja ikkunat käydä tarkistaan vähintään kolmeen kertaan että ne on kiinni. Samoin se että avaimet, rahapussi ja puhelin on mukana ja että ulko-ovi tulee kunnolla kiinni.

3. Lähen aina bussipysäkille niin hyvissä ajoin että siellä sitten saa seisoa ainakin sen 4 minsaa.

4. En juo kahvia koskaan kuumana. Kaadan kahvin mukiin ja monesti unohdan sen siihen. Yleensä juon kahvin lämpimän ja haalean väliltä, mutta jos olen unohtanu sen ni menee kylmänäkin.

5. Puhun ittekseni tosi paljon. Suurin osa suomeksi, mutta aika paljon tulee käytettyä ruotsia. Englantia ja venäjääkin säännöllisesti.


Haastan:
_ayla_
bloodytears
jouhu
jarce
saeros

Vanhuus?Maanantai 30.01.2006 01:01

Johtuuko tämä siitä että musta on tullu vanha? Nii siis se että tuntuu ihan ku tänäänki ois viä ollu vähä hutera olo tosta perjantain juhlimisesta. Eilen ainaki oli infernaalinen krapula. Ruoka alko pysyyn sisällä illalla ysin aikaan. Onneks ees sillo. Kuitenki oon saanu aikaanki jtn tänää. Tai no en oikeestaan ole, kuvittelen vaan. Kävin äänestään, maksoin laskut ja kattelin mäkihyppyä. Mutta parempi seki ku ei mitään. Näinpä.

Ps. Onneks ei tullu Suomeen porvaripressaa. Oisin joutunu muuttaan Norjaan. Tosin sillon oisin päässy asuun sellaseen maahan mikä ei kuulu EU:iin. Njaa-a.

\o/Perjantai 27.01.2006 19:03

Tänää on ihan tällanen olo \o/. En tiä mistä johtuu, mutta enpä valita. Tossa alkuviikosta oli kolme päivää ihan järetön angstiolo. Enpä tiä mistä sekään johtu, mutta onneks ei o enää.

Tänää vois ottaa kalijaa. Tai nii otanki. Kaveri laitto tossa viestiä aamupäivästä ja mie suostuin tietty lähteen kans. Enpä muista ees millo viimeks oon ollu baarissa muuta ku keikalla. Oisko ollu joskus marraskuussa vai millo ne Hellän avajaiset sitte olikaan. Jotenki on vaa viime aikoina ollu sellane olo ettei oo maistunu ja jos on ni sitte ollu vaa kalsarikännifiilis.

Vähän ehkä oon saanu vuorokausrytmiä korjattua normaalimpaan. Oon jopa päässy ylös muutamana päivänä ennen puoltapäivää (aivan, muunki takia ku Japanista televisoitavan mäkihypyn takia), ja muinaki päivinä on ollu jo sen verran tajua että oon kuite havahtunu herätyskelloon. Viä on kyllä paljo tehtävää että ois "normaalina" toi rytmi. Ehkä se siitä jos vaan sinnillä nousis aina ysin aikaan ylös vaikka meneeki kuuen maissa vasta nukkuun.

Ei ennää järettömän kauan olympialaisiin. Siinäki yks tuuletuksen aihe. Sitte ei tartte miettii mitä sitä tekis, istuu vaa ja kattoo ku varmaa kelkkailu ainoa laji mikä ei kiinnosta yhtään. Mitaliveikkaus meni kyllä yläkanttiin mulla, varsinki nyt ku ei taida sitä mitskua tulla naisten viestistä valintojen takia, tai ainaki se vaikeutu huomattavasti.

Tännää oon saanu ylläripaljon parissa tunnissa aikaseksi. Oon imuroinu (siinä on muuten maailman vastenmielisin kotihomma ikinä, en tiä miks mutta ei tosiaa oo mua varten se homma), sai jopa kokattua (yheltä ammatilta kokki mitä ei kyllä ikinä uskois ku kattoo kuinka paljon täti saarioisen tekemiä ruokia tässä kämpässä kuluu) ja palijo muutaki viä sain aikaseks. No tokihan sitä hommaa viä ois, akvoihin pitäs vaihtaa vedet ja sitä rataa, mutta ne mie teen sitte ku on se kalija käessä eli muutaman tunnin päästä.

Nyt kampaan naamaa ja ootteleen kaveria. (Joo joo, tiän että tulee kuite kiire ku jumin irkissä ja muutenki koneella.)

ArghTiistai 24.01.2006 01:24

"Strike from behind and knock me to the ground
Kick me while I'm down, stab me in the back, you bastards
Tear my heart out of my chest
I rise from the ashes, from these ruins of mine, from the rage
I'm right on your track you bastards
Dozen of eyes for an eye
Vengeance is mine"

Sentenced - Vengeance Is Mine

NegaPerjantai 20.01.2006 00:09

Tänään on negispäivä. Jossai vaiheessa se taas käänty tähän. SIllo ku heräilin ni oli oikeinki hyvä fiilis. Tällasta tämä on että se hyvä fiilis vaihtuu aina jossai välissä vitutukseen. Elämässä kaikki vaan menee aina niin.


"Minun pitäisi nyt mennä jo kotiin
Sinua kun alkaa oksettaa
Huomasitko sitä ollenkaan
Minä olen sulle paha asia

Minun pitäisi nyt olla hiljaa
Sinua kun alkaa puuduttaa
Mutta minut on niin helppo kaataa
Minä olen liian paha asia"

Apulanta - Paha paha asia

Väsy, jumalaton väsyMaanantai 09.01.2006 17:19

Voisin oikeesti nukkua joka yö vähintään sen 12 tuntia. En tiä mistä tääki johtuu mutta hirvee väsymys vaan koko ajan. En oikeen saa mittää aikaseksikaan. Tännää sentään sen verran että kävin pyykkituvan varaan kolmelle koneelliselle, onhan sitä siinäki.

Pitäs käyä ostaan joku päivä värinpoisto ja hiusväri. Alkaa oleen jo ihanan haalistunu. Ja pakko tehä värinpoisto alle ku juuriin ei enää tartu. Mietin et jos jollai toisella värillä laittas, mut ku haluun punasen ja tää millä oon värjänny on mun mielestä paras niistä mitä siä leatherheavenissa myyään. Nii että ehkä sitte pysyn täs samassa. Mitä sitä hyvää vaihtaan, vois saaha paskan tilalle. Ei voi tietää.

Onneksi sentään on talvi. Ihan toiseksi parasta \o/ (nii syksyhän on parasta). Vois olla aina talvi tai syksy.

Nyt sentään kiertää veri päässä, hieno tunne :D. Eilen kävin yhen kaverin kans uimassa. Pari kuukautta taukoa ollu, tekee kyllä ihan hyvää. Pari kilsaa meni ihan huomaamatta. Vesi on on kyllä hieno juttu. Mulle käy aina nii et ku meen uimaan, niin ekan sadan metrin jälkeen niinku kadottaa melkein kaiken ympäriltä. Ajatukset vaan menee minne on mennäkseen ja on rento ja hyvä olo. Siinä tulee ajateltua kaikenlaiset asiat. Suosittelen kaikille samaa.

Ny keittään kahavia ja sit pyykille.