IRC-Galleria

Maanantai oli ihmeen armeliasTiistai 29.11.2005 00:21

Ihme kyllä aamulla ei väsyttäny läheskää nii paljo ku pelkäsin. Venähtää aina viikonloppusin noi nukkumaan menot, sunnuntaiaamuna ehti kello käydä seiskaan asti ennen ku nukkumatti tuli. Luulin kyl että en si millään pääsis aamulla hereille, mut ihan hyvinhän toi meni. Jopa niin mallikkaasti et ehin ekaa kertaa moneen viikkoon kasiksi koululle.
Koulussa sain jopa jtn aikaseks. Onnistumisen iloa ku ohjelma toimi niinku piti, pikkusen tietty piti mittoja muuttaa mutta niihän se aina o.
Kotimatkalla ihastelin puistossa kauneutta. Lunta, tai siis räntää, sato ja oli jotenki niin rauhallisen ja kauniin näköstä.
Kotiin ku pääsin ni si alko palelu. Oli tältä suunnalta lämmöt poikki monta tuntia ja viluhan siinä jo tuli. Onneks tee lämmittää hyvin. Ja onneks ne lämmöt tuli takasinki ettei tarvi kuurassa mennä nukkuun.

"Olet naru minun kaulassa
Olet terä minun ranteella"
*Apulanta - Terä*

Miksei nukkumatti luoksein tuu?Sunnuntai 27.11.2005 05:31

Aina viikonloppusin käy näin. Menee tuo vrk-rytmi ihan sekasin. Tai siis menee siihen mikä mulle ois luontasempaa, mutta arkipäivien kannalta väärä. Tietää jo tässä vaiheessa että maanantaiaamuna sylettää ja aamukooma kestää puoleen päivään. Mutta minkäs teet ku koskaan ei opi.
Tänään on ollu kiva kotipäivä. Välillä tekee kyllä ihan hyvää tällaset. Vielä ku ois saanu tiskattua ja imuroitua ni viä parempi. No jos sitte huomenna vaikka... Siinä toivossa ainaki tällä hetkellä.
Mun lempparirallikuski kuoli eilen. RIP Richard.

WääääTiistai 22.11.2005 18:21

On jotenki hirveen energinen olo mutten keksi mitää järellistä hommaa. Kitaraa vois soitella mutta on jännetupentulehusta taas. Uimaan tekis mieli, muttei tänää voi ku kävin luovuttaan verta. Tiskiähän tietty ois, mutta ketä kiinnostaa tiskata? Ei tänään ainakaan nappaa. Pitänee jatkaa ton sankarihevin kuuntelua viä hetki, jos sitä vaikka sitten keksis jtn hommaa. Tylsää....

Mikä elämä?Lauantai 19.11.2005 00:37

Taas tylsä perjantai. En päässy tänäänkään koululle asti. Heräsin yheksän aikaan. Koko päivänä en oo tehny mitään järellistä. No aika sama loppuviimein. Kai. Tänää ois ollu Apulanta Kuopiossa, ois vähä tehny mieli lähtee mutta aina ei voi voittaa, ei ees ikinä.
Huomenna ois muutaman kaverin kans selväpääpikkujoulut. Ihan kivaa tulee varmasti, hyvää seuraa, syötävää ja pelailua. Sitä ootellessa....

Ei enää tällasia päiviä kiitos!Perjantai 18.11.2005 00:35

Tämä ei ole tosiaankaan ollu mun päivä. Vieläkin on suru puserossa Teron poismenon vuoksi. Sitten näitä elämän pikkujuttuja mitkä sylettää on tänään sattunu omiin tarpeisiin riittävästi:

1. Heräsin puolen päivän aikaan. Koulu ois alkanu kasilta. Meninkö kouluun? No en menny.
2. Menin hoitaan kaupungille paria asiaa. Olin menossa kiireellä bussille että ehtisin kotiin siihen mennessä kuin olin suunnitellutkin. Ehinkö siihen bussiin? No en. Jaa miksikö? No kolme eri jeesustyyppiä pysäytti mut sadan metrin matkalla kävelykadulla ja niistä ei tahtonu päästä irti oikeen millään. Ja siihen viä lisäksi yks unicefhenneri.
3. Kotiin kun pääsin oli kamala nälkä. Lämmitin sit pizzaa. Tiputinko pizzan lattialle? Kyllä. Oliko täytepuoli alaspäin? Kyllä. Osuko näppärästi matolle? Kyllä. Oliko sattumoisin matto valkoinen? Kyllä.
4. Aloin vaihtamaan isompaan akvaarioon vettä. Onnistuin kaatamaan saavin olohuoneen lattialle. Jaa että paljonko sitä vettä sinne lattialle meni? Jotakuinkin vaivaset 40 litraa.
5. Hajotinko printterin vielä kaiken muun lisäks illalla? Kyllä hajotin.

Minkä takia?!Torstai 17.11.2005 00:25

Pari päivää on ollu ihan saatanallisia. Ei voi käsittää. Paha olo. Minkä takia, miksi?!

Tuhanteen samanlaiseen hetkeen
Syntyväni tunnen uudelleen
Tullutkaan ei päivää seuraavaa
Unohduttiin yöhön tummuvaan

Katkeraa, katkeraa - kuinka vaan
Pahoillaan
Kuin rukous sun nimes ilmassa
Aameneen päättyy viimeiseen
Puhkeaa sun jälkes minussa
Aariaan verenkarvaaseen

* Apulanta - Aamen *

Teroa jää niin järetön ikävä. <3

LintsaustaMaanantai 14.11.2005 16:22

Melkeen pääsin koululle asti tänään. Jotenki oli vaan sellanen fiilis että en jaksa lähtee vaikka kaupunkiin asti aamulla pääsinkin. Ei sitä aina jaksa. Tänään oli lääkäriaika ja mussa ei oo mitään vikaa, mikä on tietty positiivista. En oo saanu mitään kuite aikaseks tänään vaikka olin takas kotona jo kymmenen maissa. Irkkausta ja löffimistä. No life kunniaan.

On se sellastaLauantai 12.11.2005 06:06

Torstaina olin Hämeenlinnassa Apulannan keikalla. Oli aivan loistava keikka! Niskat on viä ihan sohjona, mutta olihan se sen arvosta. EipäWissiin ollu mahtibiisilista! Jtm niin loistavaa, mahtava päätös tälle Lanta-keikkavuodelle.
Pe olin sitten Jeejeessä kattomassa The Knobia ja Jermainea. Kyllä Jermainen poijaat vaan osaa rokata . \o/

Pitäis olla jo...Torstai 10.11.2005 01:26

...nukkumassa. Ois jo aikaa sitte. Minkäs teet ku on yöihminen ni on yöihminen. Huomenna ois vaan pakko ehtii ajoissa (ekaa kertaa tällä viikolla) kouluun. Ja muutenki huomisesta saattaa tulla taas pitkä päivä, mutta en minä valita.
Lähetään taas vaihteeks Apulannan keikalle tuituin ja parin muun kans. Tällä kertaa suuntana on Hämeenlinna. Innolla ootan taas mitä siitä reissusta tulee, ja ennen kaikkea ootan suurella mielenkiinnolla sitä millasen biisilistan poijaat on kehittäny. Lutakossa biisilista oli yhtä biisiä vajaa täydellinen. Vihjattu on että sen haluisin kuulla. Niin no, enpä mie hirveesti kyllä valita, tuli siä mitä biisejä sit vaan. Ei vaan jaksais aina niitä hittejä kuulla. Onneks niitä ei aina kyl kuulekaan. Nyt nukkuun, ei jaksa muuten huomenna....

Näinpä näinTiistai 08.11.2005 23:56

Tänään on ollu sellanen päivä että oon vaan luukuttanu kolmea biisiä:
* Apulanta - Paha hedelmä
* Misfits - Die Monster Die
* Oranki - Mielesi orja

Näillä mennään loppuun asti...