IRC-Galleria

Ärkeleh!Maanantai 26.12.2005 23:10

Pakkasin sit äsken tavaroita sitä Rokuan reissua varten. Tapahtumahan oli kuin jostain helvetin huonosta jenkkileffasta. Hirveetä ähinää, puhinaa, kiroilua, sormien vetoketjun väliin jättämistä ja hikoilua. Talvitakin sain ängettyä niin pieneen tilaan etten ois ikinä uskonu että se voi sinne mahtua. No totta kai sitte ku sain laukun kiinni niin tajusin että se tavara, mitä tänään viä tarvin on siä alimmaisena. Ei sitte ollu kova homma tunkee niitä muita romuja sinne laukkuun takas....

Taidan valvoo koko ens yön. Tuli nukuttua sitte iltapäivään asti tänään ja huomenna tarvis olla aamulla kuuelta bussissa istumassa keskustaan päin. No junassa on sitte 4 tuntia aikaa vetää tsetaa.

Vähiin käy ennen ku loppuuMaanantai 19.12.2005 20:16

Kolome päivää koulua jälellä. Taas tuntuu että yllättävän nopiaa menny kolome vuotta. Saa nähä josko sit tää ois viimenen ammatti minkä opiskelen. Koskaan ei voi tietää.

Kaikki joululahjat on ostettu, tänää hommasin viimesen. Onneks ei tarvi mennä enää pakosta muuta ku maitokauppaan mummojen tönittäväksi. Yhtä juhlaa!

Aaaaargh!! Keskiviikko 14.12.2005 16:50

"Multa lähtee järki
Mut ehkei se haittaa
Oi oi oi
Multa lähtee järki kauas pois
Multa lähtee järki
Vaikkei sitä ollutkaan
Oi oi oi
Multa lähtee järki kauas pois"

Apulanta - Multa lähtee järki


"Hei postimies tuo mulle pommi niin
Mä otan sen ja varmasti sen aukaisen
Hei postimies tuo mulle pommi niin
Mä otan sen ja varmasti sen laukaisen"

Apulanta - Pöljä


"Ei voittoo tällä kertaa
Ei armoo hetken vertaa
Piinaa mua kunnes huudan
Auta mua kolmiolääke"

Apulanta - Kolmiolääke


"Joka päivä pelkkä muodollisuus
Vaiko sitten uusi mahdollisuus
Jonka voin taas heittää menemään"

Apulanta - Todella jossain


*tähän kaikki tunnetut ja itte keksimät kirosanat jonoon isolla*


Eihän enää ikinä?!Sunnuntai 11.12.2005 03:34

Oli sen verran raskas päivä että eihän enää tarvis tulla tällasia. Ei ainakaan pariin kymmeneen vuoteen. Kiitos.

Laiskuus.Perjantai 09.12.2005 01:30

Pakko myöntää että ehkä joissain asioissa olen laiskapaska. Onneks en sentää ihan kaikissa.
Tätä olen miettiny tänään paljon enkä oo tullu yhtään viisaammaksi. Blaah.

DiipadaapaMaanantai 05.12.2005 16:56

Joulukuu. Nyt sentään tuntuu jo vähän siltä ku on luntaki maassa. Toivottavasti pysyy huhtikuulle asti.
Jouluressiä ei ehkä tänä vuonna tulekaan, hyvässä mallissa hommat. Yks joululahja ostamatta ja siitäki oikeen hyvä idea jo. Ei toivottavasti tarvi mennä si paria päivää aiemmin suivaantumaan sinne ryysikseen kauppoihin. Joulukortit tarttis viä väsätä. Löysin halavalla pahavilaatikollisen kaikkea kivaa askartelujuttua toissapäivänä kaupasta ja nyt tarttis oottaa inspistä et jaksais alkaa väkertään. Kyllä se siitä.
Enää muutama viikko Rokuan miittiin! Innolla ootan ku saan mennä keskelle mettää muutaman levarin boardilaisen kans. Joulun ja uuen vuojen välissä mennään ja uskon et hauskaa tulee.

Maanantai oli ihmeen armeliasTiistai 29.11.2005 00:21

Ihme kyllä aamulla ei väsyttäny läheskää nii paljo ku pelkäsin. Venähtää aina viikonloppusin noi nukkumaan menot, sunnuntaiaamuna ehti kello käydä seiskaan asti ennen ku nukkumatti tuli. Luulin kyl että en si millään pääsis aamulla hereille, mut ihan hyvinhän toi meni. Jopa niin mallikkaasti et ehin ekaa kertaa moneen viikkoon kasiksi koululle.
Koulussa sain jopa jtn aikaseks. Onnistumisen iloa ku ohjelma toimi niinku piti, pikkusen tietty piti mittoja muuttaa mutta niihän se aina o.
Kotimatkalla ihastelin puistossa kauneutta. Lunta, tai siis räntää, sato ja oli jotenki niin rauhallisen ja kauniin näköstä.
Kotiin ku pääsin ni si alko palelu. Oli tältä suunnalta lämmöt poikki monta tuntia ja viluhan siinä jo tuli. Onneks tee lämmittää hyvin. Ja onneks ne lämmöt tuli takasinki ettei tarvi kuurassa mennä nukkuun.

"Olet naru minun kaulassa
Olet terä minun ranteella"
*Apulanta - Terä*

Miksei nukkumatti luoksein tuu?Sunnuntai 27.11.2005 05:31

Aina viikonloppusin käy näin. Menee tuo vrk-rytmi ihan sekasin. Tai siis menee siihen mikä mulle ois luontasempaa, mutta arkipäivien kannalta väärä. Tietää jo tässä vaiheessa että maanantaiaamuna sylettää ja aamukooma kestää puoleen päivään. Mutta minkäs teet ku koskaan ei opi.
Tänään on ollu kiva kotipäivä. Välillä tekee kyllä ihan hyvää tällaset. Vielä ku ois saanu tiskattua ja imuroitua ni viä parempi. No jos sitte huomenna vaikka... Siinä toivossa ainaki tällä hetkellä.
Mun lempparirallikuski kuoli eilen. RIP Richard.

WääääTiistai 22.11.2005 18:21

On jotenki hirveen energinen olo mutten keksi mitää järellistä hommaa. Kitaraa vois soitella mutta on jännetupentulehusta taas. Uimaan tekis mieli, muttei tänää voi ku kävin luovuttaan verta. Tiskiähän tietty ois, mutta ketä kiinnostaa tiskata? Ei tänään ainakaan nappaa. Pitänee jatkaa ton sankarihevin kuuntelua viä hetki, jos sitä vaikka sitten keksis jtn hommaa. Tylsää....

Mikä elämä?Lauantai 19.11.2005 00:37

Taas tylsä perjantai. En päässy tänäänkään koululle asti. Heräsin yheksän aikaan. Koko päivänä en oo tehny mitään järellistä. No aika sama loppuviimein. Kai. Tänää ois ollu Apulanta Kuopiossa, ois vähä tehny mieli lähtee mutta aina ei voi voittaa, ei ees ikinä.
Huomenna ois muutaman kaverin kans selväpääpikkujoulut. Ihan kivaa tulee varmasti, hyvää seuraa, syötävää ja pelailua. Sitä ootellessa....