IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

On se sellastaLauantai 12.11.2005 06:06

Torstaina olin Hämeenlinnassa Apulannan keikalla. Oli aivan loistava keikka! Niskat on viä ihan sohjona, mutta olihan se sen arvosta. EipäWissiin ollu mahtibiisilista! Jtm niin loistavaa, mahtava päätös tälle Lanta-keikkavuodelle.
Pe olin sitten Jeejeessä kattomassa The Knobia ja Jermainea. Kyllä Jermainen poijaat vaan osaa rokata . \o/

Pitäis olla jo...Torstai 10.11.2005 01:26

...nukkumassa. Ois jo aikaa sitte. Minkäs teet ku on yöihminen ni on yöihminen. Huomenna ois vaan pakko ehtii ajoissa (ekaa kertaa tällä viikolla) kouluun. Ja muutenki huomisesta saattaa tulla taas pitkä päivä, mutta en minä valita.
Lähetään taas vaihteeks Apulannan keikalle tuituin ja parin muun kans. Tällä kertaa suuntana on Hämeenlinna. Innolla ootan taas mitä siitä reissusta tulee, ja ennen kaikkea ootan suurella mielenkiinnolla sitä millasen biisilistan poijaat on kehittäny. Lutakossa biisilista oli yhtä biisiä vajaa täydellinen. Vihjattu on että sen haluisin kuulla. Niin no, enpä mie hirveesti kyllä valita, tuli siä mitä biisejä sit vaan. Ei vaan jaksais aina niitä hittejä kuulla. Onneks niitä ei aina kyl kuulekaan. Nyt nukkuun, ei jaksa muuten huomenna....

Näinpä näinTiistai 08.11.2005 23:56

Tänään on ollu sellanen päivä että oon vaan luukuttanu kolmea biisiä:
* Apulanta - Paha hedelmä
* Misfits - Die Monster Die
* Oranki - Mielesi orja

Näillä mennään loppuun asti...

ÄhhhSunnuntai 06.11.2005 21:15

Viikonloppu meni ihan hyvin. Perjantaina en teheny oikeestaan yhtään mittää. Lauantaina olin Hakamettässä kattomassa Tappara - Kärpät peliä. Si jälkipelit kaverilla ja si viä baariinkin eksyttiin. Tää päivä menny maatessa ja miettiessä kaikkee. Aina ei jaksa olla aktiivinen. Eikä tarttekaan.

Minulla on oikeus kipuunPerjantai 04.11.2005 23:00

Miusta on tullu vanaha. Tänään on ollu ihmeelliset paikat kipeenä. Johtunee varmaan toissa päivän keikasta. Ei pitäis enää tällä iällä pogota niin hillittömästi, mutta minkäs teet ku se menee kengän alle, siis toi musiikki. No, hyvää kuntoiluahan se vaan on.

EipäWissiin!Torstai 03.11.2005 20:19

Niin, eilinen keikka! Voi vittu! Jotain niin loistavaa. Biisilista oli ihan perkeleen hyvä, kaikkee kivaa siä oli, mm. Pöljä, Tyhjää ikkunassa, Pissaa ja paskaa, Kirveltäjät, Nukuttaja jne. Nii ja tietty Tommi Läntistä :D. Poijilla näytti olevan kans lavalla hauskaa. Jalat oli aika sohjona mutta so???
Tänään nukuin pitkään, puol neljän aikaan heräilin. No sen nyt saatto arvatakin. Tuli ton keikan takia valvottua melkeen 25 tuntia ja alla oli 3 tunnin yöunet.
Hitto, oispa se kiva mennä ens viikon Hämeenlinnan keikalle. Jos siä si tulis kans jtn kivaa biisiä. Toiveita on, sekä menosta että biisien tulosta :D Rok rok!

On se semmosta.Tiistai 01.11.2005 20:38

Hell yeah, oon sentään jtn saanu tänään aikaseks. Molempiin akvaarioihin sain vedet vaihdettua. Niin no siinähän se oliki :D Viä pitäis muutama juttu tehdä; kastella kukkaparat, tyhjätä kamera, vähä siivota ja tiskata, noi ny ainaki. Nii ja si vois vähä kattoo jo illalla valmiiks mitä laittaa huomenna päällensä, ei siitä tulis mun aamukoomassa yhtään mitään. Normiaamuinahan vedän vaan jotku vaatteet päälle ja lähen kouluun. Sen takia vois kattoo tänää jo valmiiks ku lähen huomenna sinne Jyväskylään silleen koulusta etten käy välissä kotona ollenkaan.
Niin, tosiaan se Apulannan keikkahan on jo huomenna. \o/ Taas pääsi yllättämään toi että hitto, sehän on jo huomenna. Jotenki oon ajatellu koko ajan että sehän on vasta marraskuun alussa. No nii se aika menee nopiaa sitte kuitenki. On kyllä hienoa päästä taas pogoon! Laskin tossa että tämän vuoden puolella toi on mulle 7. Apulannan keikka. Useemmalle toki oisin menny jos vaan ois aina rahan ja ajan puolesta mahollista, mutta emmie valita. Tosta keikasta tekee odottamisen arvoisen myös ihanat boardin ihmiset ketkä tulee sinne miittiin. On ne kyllä hassuja mutta ihania ihmisiä. Niin, ja totta kai ootan innolla millasta settiä poijaat soittelee, jtn spessuja ois kiva kuulla. Ei sillä että niissä hiteissä mtn vikaa ois, mutta kun niitä nyt kuiten kuulee joka keikalla, radiossa jne...
Päivän biiseinä on tänään soinu erityisen paljon Von Kromin Misfit Legion, Apulannalta Pirun morsian ja Paha hedelmä, sekä Orankin Mielesi orja.

Maanantai...Maanantai 31.10.2005 20:33

... ei ollut taaskaan kaikkein armeliain. Mutta huonomminki kai ois voinu tähän asti päivä mennä. Viime yö meni vähän käsille (naapurin keittiö mun makkarin seinän takana ja se saatanallinen kaappien ovien paiskominen alko siinä yhen jälkeen [yleensä alkanu viimestään puol kakstoista]) . Aamulla pääsin kuite ihan ajoissa koululle, en kyllä tiedä miten. Rutiinilla kai, ei näemmä tarvi olla kunnolla tietoinen paikasta/ajasta jos samaa reittiä on menny joka helvetin aamu kohta kolmen vuoden ajan. Ruokatunnin (tai no tänää se oli 1,5h) jälkeen se sitten iski. Järetön väsymys. Koneella olosta ei meinannu tulla oikeen mitään ku leukoja repi niin että veet valu silimistä. Kotiin päästyäni oon yrittäny olla vängällä hereillä. Päikkäreitä ei passaa nukkua, muuten ens yönä unien näkemisestä ei tule yhtään mittää.
Keskiviikkona pitäs mennä Lutakkoon Apulannan keikalle. Vanhaki jaksaa innostua joka kerta yhtä paljon ko. bändin keikasta. Innolla ootan taas että pääsen boardilaisten kans pogoileen kinttuja hapoille. Meillon meinaan taas miitti. Ihania ihmisiä, loistavaa musiikkia ja toivon mukaan paljon muisteltavaa jälkikäteen.

JapajapajaaSunnuntai 30.10.2005 16:47

Tännää sain kuite jottai jo aikaseksi, vaikka kello onki vasta näinki vähän. En o mikkää aamuihminen elikkäs yleensä en saa mittää tehtyä ennen iltaseiskaa. Vihdoista viimein roudailin kesäkukat roskiksen puolelle ja muutenki siivoilin vähä pihaa. Ulkovarastossa huomasin sitte että ampparit oli tehny pesää sinne taas. No miehän inhoon niitä öttiäisiä ihan täysillä ja viä oon vähä allerginenki niille. Eihän mulla sitte mitää Raidia ollu jäljellä joten pitkävartisen harjan kans sit hosuin sen alas sieltä kaiken varalta että josko siä ois ollu viä joku hengissä. No eipä ollu onneks. Päätin että tänää viä jos isomman akvan suodattimen putsais ni hyvä ois.
Keskiviikkona pääsee keikalle taas pitkästä aikaa. Ei malttais oottaa, varsinkaan ku tietää että taas ois hyvää luvassa koko rahan eestä. \o/

LauantaijähmeysLauantai 29.10.2005 21:59

Wää. On menny ihan reisille tää päivä. Ei niinku mitään järellistä hommaa. Tai oishan sitä jotain ollu muttei nappaa, jotenka siirsin ne huomiselle. Muutenki Sunnuntait on mulle parempia päiviä ku lauantait. No siitä hyviä päiviä nää on että saa ottaa vaan rennosti ja yrittää nukkua univelkoja vähemmäksi. Kahvia pittää saaha ettei oo ihan näi koomassa koko päivää. Eli keittelemään. ->

"Minun pitäisi nyt olla hiljaa
Sinua kun alkaa puuduttaa
Mutta minut on niin helppo kaataa
Minä olen liian paha asia"
(Apulanta - Paha paha asia)
- Vanhemmat »