IRC-Galleria

tj 288Torstai 26.03.2009 21:03

noniin taas vaihteeks sotilaskodissa. ollaan oltu yksikös makailemas jo neljä päivää tä tääl mä oon näyttäny millanen on kokemäkiläinen sluibaaja. näin unta et oon aivan paskana (mut sit heräsin ja lähin syömään) mut oon silti vetäny niin ettei oo tullu sanomista, hyvillä unilla ja silti totaalisesti hajoten. porukan keskivertoisimmat polvet ja silti oon joutunu kantamaan kuivaa norsunvittua päässäni plus taskus oli kännykkä ja tupakkia. oli sellaset kivat 200 grammaa painoa ja parhaimpina päivinä marssittaan muken eteen ainaski 50 metrii. kiva kiva..

saa nähä miten armeija sit jatkuu tääl kuljetus patterissa. rukkiin näyttäis olevan aika huonot mahikset ku en oo ees aukissa. ja eilis iltana ku katottiin salkkareita ni huomattiin et sen jälkeen tulee kakkoselta mr. bean. joudun pian lähtemään yksikköön taas tykkimiehenä muiden käskyjen alaisena. ei perkele odottakaas kun äärimmäisen gonahtanut tj143 kivelä pääsee viemään mosahärdelliä tupakille kesällä, sitten leikimme että olen komentaja.

no saas nähä miten käy täällä armeijassa. kai mä täällä aion pysyä, ehkä. kun kerran alotinki hölmö kun olin.

--eli terveisiä vaan arvon oppilas saraselle sinne pansion merellisiin maisemiin toivoo tykkimies kivelä täältä niinisalon lepokodin kuljetus patterista
http://irc-galleria.net/blog.php?beid=29075489&action=showcomments&nick=Sarsui#blogcomments

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.