IRC-Galleria

Kolme yötä muuttoon on...Keskiviikko 23.11.2005 22:52

ja tähän mennessä on pakattu kaksi (joista toinen vajaa) muuttolaatikollista. Jäljellä on kahden ihmisen tavarat 54:stä neliöstä, mukaanlukien mm. kaksi tietokonetta ja runsaasti astioita. Pari hyllyllistä levyjä sekä teknarit. Lisäksi uudella kämpällä pitäisi käydä maalaamassa seinät. Tehdä muuttoilmoitus ja sähkösopimus. Ja tietysti molemmilla on töitä joka päivä.

Tänään iski taas migreeni. Johtuniko stressistä vai vihoittelevasta niska-hartiaseudusta, tai kenties tämän kohtauksen laukaisi kirkasvalolamppu. Otin lääkkeen ja kävin hämärään huoneeseen makaamaan, mutta yökkö tuli silti ja löysin itseni halailemasta pöntön posliiniposkia. Muutama tunti taju kankaalla ja nyt pystyy taas seisomaan, mutta päätä kivistää edelleen.

Huomenna on onneksi vapaapäivä, pistin sen kunniaksi kellon soimaan kasilta että kerkeän soittaa arvauskeskuksen ajanvaraukseen. Pakko yrittää saada joku akuuttiaika näiden niskavaivojen takia koska burana ja mobilat ei tunnu tepsivän ja nyt kipu ja polte tuntuu leviävän jo alaselkään asti. Pakatakin pitäisi. Vai maalata? Kumpihan mahtaa tehdä parempaa niskalle? *stressail*

Ei helkatti, mitähän tästäkin tulee :D Kaiken järjen mukaan tän läävän pitäisi kuitenkin sijaita ensi lauantaina Lauttasaaressa.

Ps. Kaverit, saa tulla kantamaan! ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.