IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

HETKEN JUONIMaanantai 27.11.2006 19:16

eurovisu karsinast tamikuns 27 päiväk! OLE PIAKLA TAI OLE PAKKASO! JIHUH1 AHAHAH!!

rampaTorstai 09.11.2006 19:18

sampa, tampa, kampa, lampa, vampa, jampa, bampa, hampa, nampa, mampa, fampa, gampa, dampa, XAMPA!

pissaTorstai 03.08.2006 20:22

oletko aftaganiKISSA!!??

KITOS

AFGANISTANISSA??`!?¤q>r

HDA figu snädii päff! Torstai 20.07.2006 18:48

Tänään kiinnostaa ehkä HITUSEN VERRAN enemmän ku eilen, mut ei kuitenkaan. Hiljaisuus on kultainen ... homma. Joten pointsit sille, koska ainoo mikä on plussaa tänään on 1) uus laukku 2) uudet arskat 3) herneet jotka oli 1.1) makoisia 1.2) Kaisan myymiä 1.3) AIKA hyvän näkösiä.


Voisin jopa mennä naimisiin sen herneen kanssa. Nojoo, jossei nyt sentään. Maanantaina lämmintä!! SE TARKOTTAA SITÄ ET OO ROSIKSESSA KOKO YÖN...! (YÖKS on kyl luvattu salamaa.. ) se ei haittaaaaa!!!

Inalla on synttärit tiistaina ja katilla lauantaian, eli toisinpäijn. mut eiha nsamn1 mojf! lxsfkj

Hrstana!! Torstai 20.07.2006 02:21

JOS mä VoisiN niin nyt hertsaisin kunnolla!! turpakiinnivaan kaikki! ei kiinnosta mikään huono juoni! HILJAA HETI!! Jos jollain on jotain asiaa mulle, niin olkaa vaan hiljaa, KOSKA EI VAAN K-I-I-N-N-O-D-T-A-!!! jos jotian vaivaaa joku hätä, niin oo vaan hädissäs. ei kiinnosta!

ei kiinnosta varmaan ees huomennakaan, joten oo vaan ihan hiljaa!!

JOPA HAMMASLÄÄKÄRIKIN KIINNOSTAA MUA ENEMMÄN!!

Isken Mossen, Kaisasta puhumattakaan!! Perjantai 07.07.2006 02:40

OON ihan hullun väsyny. maannu jonku 8 h rannalla, touhuja tietty. Parhaat fudissetit oli, joten mieli korkeella. Huomenna Ruissiin. En oo pakannu yhtään, joten otan sen harpun ja makuupussin vaan mukaan, siinä se retkivarustus sit taitaa olla :D Rahaa on tarpeeks, mutta tosiseikkahan on, että Kaisaa tulee niin hullu ikävä, ettei naurata enään mikään. Tässähän alkaa jo Jasser ARFATkin itkelmään. se tais kyl kuolla njo.. :S Kaisa mielelle siis omistettu rauha mun silmässä. TURKUUN SIIS HUOMENNA!! mä en pakkaa. pistesasssssssssssssssssssss!!!


Täs menee makuMaanantai 03.07.2006 00:58

Eiks kukaan oikeesti osaa olla nukkumatta?!?!

Kaikki vaan feidaa, ehkä hetken tovin on oleellinen megessä, mut muuten sit jossain piiloo vaan!! Se oli taas vaan huomio.

Ruissiin lähtö perjantaina. Siitä sit jatkuu matka sille paljon puhutulle reissulle, joka tulee oleen sellanen reissu, ettei tuu unohtuun 24081+48124812481 vuoteen! Joo, ei mulla muuta. askj

Ootsä vapaa - UniikkiMaanantai 12.06.2006 01:39

hei mama, ootsä vapaa tänä iltana? mun mielikuvituksella on vaan taivas rajana. mut kaipaatsä kultaa vai kaivatsä kultaa vai vaivaatsä päätä sill mitä haluun sulta?

sopivasti käypä biisi. tänään vaan rosiksessa arskaamassa, paisto ku naantalin aurinko. biitsimaraton sit tiistaina, et sinne vaan kaikki ketä lukee tän. siellä kuunnellaan musaa ja grillataan kinkkuu ja maissia. hankitaan yhessä kesäfiilistä. mä keitän kahvit, tuot ittes paikalle!!! ;)

RikuLauantai 10.06.2006 23:40

Asian laitahan on se, että mulla ei oo mitään kertomista paitsi se, että : Mossen karnevaalit meni vituiks siten, et se joi vaan litran maitoo enneku se laattas ihan himona :D joten siinä meni bileiden aateidea, mut ei ees menny. siellä oli ihan mukavaa tapahtumaa, MUTTA SIELLÄ OLI MUUAN RIKU, JOKA KOKOAJAN VAAN BILETTI JA RIEHU! oli siinä kyl kanssaeläjillä kestämistä. Hän oli vaan et "RIku GOES HAWAII, RIKU gOUES SANTACLAUS, RIKU GOES ALOCOHLIC... " lista on loputon. sanon vaan, et oli siinä mulla ja sonkulla kestämistä! :S mut hei, me selvittiin. samoilla silmillä mennään tässä nyt 40-50h, et ihan kiitettävä homma sellanen homma. Nyt sit hei tottakai pakkotarinahan on mun uudet skedekuvat, joissa on yön sanomaa, kun ilta oli nuori ja viikset oli ojossa, loppuillasta kaikki oli vaan vit****, JA SE OLI RIKUN SYY MEINAAN SALETTII, BAILAS VAAN SEKIN PUMMI!

AfrikköSunnuntai 28.05.2006 23:09

MÄ oon varma että pystyn kuljettaa kaisan ket-suppi purkilla afrikkaan, mutta se ei ollu kyl nyt mun pääasia,v aan se oli ETM KOULUA EI ENÄÄÄÄN OO PALOJJOO! MOSSEN HIMOMARATTOONI VENTTAAA JA SIELLÄ EI ENÄÄN MITÄÄN RAJOTETA! liukumäki valmiiks ja JÄRVEEN!! parhaita tarinoita tulossa!! kesä tuele, ainakin luvattu hyvää keliä lauantaiks, joten on sillä Herra Poutapäällä JOTAIN sanottavaa tässä maailmassa. R.i.p kuolleet sorsat, teitä ei näy nykypäivänä, joten en sure. amenss

pisspiss