IRC-Galleria

Avainasemassa on koira.Torstai 08.06.2006 22:42

Näinpä olen heittänyt talviturkinkin, hävettävän myöhään tosin mut sitä hauskempaa oliki uida! Nössöt nössöili nössöillen nössölaiturilla toisten nössöjen nössöillessä mukana. Joop.

Millonkohan olin viimeks kirjottanu? No enikeis. Maanantaina käytiin Idan kanssa Helsinkissä syömässä. :D Syötiinki sitte ihan syömällä ja meni koko päivä luonnollisesti. Eilen olin taas Helsinkissä ja tsillattei söin vähän lisää. Iih ja huomenna syödään taas ku on hautajaiset.

Mä näin tänään tammenterhon. Ei siin muuten mitään mut ku ei tähän aikaan vuodesta oo tammenterhoja.

Nii, niitä ikkunoita. En tiedä niiden puhtaudesta mut kyl mä ainaki yritin! Se tuntuu olevan vaa vuosi vuodelta vaikeempaa. Myös ikkunanpesu.

Argh mun pitäs puhdistaa tää mun huoneki. :D Järkyttävää. Sellasta Pleksin huoneen tasoa alkaa olla. Äh mua häiritsee ku pesin näköjään samantien toissapäivänä tän näytönki ni tos kimaltelee tollasii saippuaviiruja. HELSKUTIN aurinko.

Ja ostin uudet kuulokkeet! Tosin ne on selkeesti tarkotettu vasenkätisille, mikä sinänsä on ihmeellistä ku luulis et niitä sitte markkinoitaiski sillee. Joskus oli jossain se juttu et mitä kaikkee vois olla erilailla vasenkätisille, niinku lompakoita vaikka. No äh joo.

SIISTII ku en tiiä taaskaan tulevasta elämästäni mitään. Pääsenkö töihin vai meenkö mökille vai tsillaanko vaan himas vai mitä mä teen ens viikon. Sen näkee kai sitte mut on HIEMAN häiritsevää.

Pitäskö mun vaihtaa sukat ku henkaroin tuol Lasarissa ilman kenkiä ja sukat on kans sen näköset. Äh mitä turhia en jaksa äh.

Ja sit fiksuja sukulaisia odotettavissa joskus aamuyöllä tänne. Argh. Tai sinänsä kiva mutta kun siis huomatkaa toi AAMUYÖ. Mä nukkuisin vaik?

Mä haluun uudestaan uimaan!

WHAT PERHANA DO WE DO?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.