IRC-Galleria

Keppijumppaa.Maanantai 04.09.2006 23:42

Bnääh. Oon datisnevarihikke, oon tehny koulujuttui koko päivän EIKÄ OLE VIELÄKÄÄN VALMISTA. Ja hikke meinaa sitä et teen niitä eikä sitä et menestyis. :<

Oon mä soittanuki mut siit ei tuu mitään ja lannistun täysin. Ja viel ku kuulee ikäviä juttuja ni ei auta ainakaan. En käsitä mihin on voinu vähäisetki taidon rippeet viime keväältä kadota? Se on alentavaa. Tuntuu ku oisin palannu kesään '05 takasi vingutuksineni.

hängen hängt hing hat gehangen

UIMUISTIN

Vähä niinku uistin! Ui(mui)stin. Muimui.

Oon kuunnellu Nightwishiä paljon pitkästä aikaa. Kuulostaa paremmalta ku viimeks kuunnellessani. ^^ Mä omistanki näit levyjä niin paljo et on valinnan varaa! Mut ku jään tosiaan aina junnaamaanjunnaamaanjunnammaanjunnaamaan samaa levyä.

"Eihän me ojaan ajettu vissiin, muistaakseni?" - Äiti.

Sit nyt mä lannistuin uudestaan ku mä en osaa kirjotella tänne enää kivoja tarinoita. Mä en varmaan tee enää mitään kivaa niinku talvella? Nytki alistuin kirjottamaan tätä koska laatukoneellani ei toimi copypaste enkä täten voi tehdä galluppeja. :D No eh ajattelin kirjottaa kuitenki koska en muutakaan nyt keksiny. Taitai lenkille piti lähtee mutmut nyt enpäs taidakaan mennä. Voinhan mä mennä huomennaki! Katotaan vaan. :D Mul on sellanen sisä-olo. Tiiättekö? Ei tee yhtää mieli mennä ulos. Ja sit joskus taas tekee, nimittäkäämme sitä ulko-oloksi. Nyt mul on musiikkiolo, pitää kuunnella. Ja vähän kans höpöhöpö-olo, eli täytyy jutella paljon! Joskus (tai mut tuntien useemminki?) on nauruolo jolloin täytyy nauraa ja sillon naurattaaki vaikka mikä. Ei, ei muakaan aina naurata mikään. Semmosia oloja jotka on hyväksi ihmisille on ainakin siivousolo ja matikkaolo, kun tekee mieli hinkata joka paikka puhtaaksi ja järjestellä koulukirjat ja cd-levyt aakkosittain ja väriskaaloittain viiva- ja ISBN-koodien mukaan tai pähkäillä matemaattisia onkelmia, ratkoa ja ratkoa. Näitä luonnonvaroja ei saa tuhlata! Myöntäkää et teillekin tulee välillä tällaisia oloja, jokaiselle, eikö?

Näiden lisäksi on ainaki soitto-olo, datausolo, leivonta- ja ruoanlaitto-olo, lenkkeilyolo, piirustusolo, kirjoitusolo, jääkaapinsiivousolo joka on eri asia kuin normaali siivousolo, maidonjuontiolo, hiustenlaitto-olo, shoppailuolo, yksinolo-olo (ei yksi|nolo vaan yksin|olo), henkevistäpuhumisolo, TV:ntuijotusolo, kaveriolo, sukulaisolo, juhlaolo, purkansyöntiolo, maailmanpelastusolo, galtsupäiväkirjankirjotusolo sekä tottakai yleinen ruokailuolo. Ja tuhat muuta.

Nyt mulla on höpöttämisenlopettamisolo, kuutpai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.