IRC-Galleria

JOOHEI tiedättekö, ajattelin alkaa taas kirjottelee tänne. Ja tällä kertaa meinaan sillee OIKEESTI eikä idioottigalluppeja niinku eilen. :D Annan 20 senttii sille joka lukee ne kaikki antaumuksella läpi. Niin ja sitte vielä tulee hakee sen 20 senttiä.

JOOHEI oli kokeidenpalautus. Luulin et saan pari jotain sairaanhuonookauheeta ja ees yhen kympin, mut sit sainki vaa tylsii 8-9. Kai se on parempi nii, eiks vaa. Ja ku oli viel niin sairaat kokeet.

Tänään on jostain syystä parempi päivä ku eilen vaik flunssatyperyys onki pahempi ja oon iha yhtä hajalla. MUTTA sain kokista ja salmiakkia ja koska oon sosiokulttuurisen ympäristöni vuoksi helpon temperamentin omaava, tulin varsin iloiseksi. Mut nyt on tämmönen perusjuttu, et sillon ku oon kipeenä tai ainaki tällee yäk tukehtumaisillani koko ajan ja muutenki vajaa ni tekee kauheesti mieli lähtee ulos. Kohtalon ivaa. Sit ku on sopiva sää ja oon terve ja ois aikaakin ehkä jopa niin en millään jaksa.

Naapurin parvekkeella on kissa. Näin kerran ku se hyppäs alas tuolta ja jatko tyytyväisenä matkaansa. Meillä käyneet ihanuudet tietää ettei se nyt ihankauheenmatala ole. Ja nyt se vietiin pois mun kateltavista! Pilatkaa vaa hei mun vähänparempipäivä.

Kauheeta ku harrastan noita pitkiä sanoja, huonoa kieltä ja muuta. Koht käy niin etten enää edes osaa kirjottaa oikein, mut aina voin lohduttaa itteäni sillä et ihan samoin käy teille kaikille muillekin! Mut toisaalta, jos ei tulis kirjotettua koneella tai tekstailtua tai mitään koskaan ni kieli vois muuten olla köyhempää ku ei kommunikoitais välttämättä yhtä paljon. En esimerkiks ikinä jaksais kirjottaa tämmöstä käsin, jos kirjotan päiväkirjaa itelleni ni kirjotan kyllä hiukan toisenlaisia asioita.

Hitto. Nyt kyllä. Moi.

Jatkanki vielä koska en alistu. :D Nojoo, huomenna on SURREALISTINEN PÄIVÄ. En tiiä voiks siihen muuta sanoa ku että meidän koulu on melko älytön. Ihan jo senki takia et oletusarvona on selkeästi se, ettei paikalle tule kuin ehkä 40% kaikista oppilaista koska kaikki menee samaan paikkaan eikä normaaleihin joukkoliikennevälineisiin yksinkertasesti mahdu niin paljon ihmisiä yhtaikaa.

Muttei ole mun ongelma. Saa nyt nähä kannattaako sinne lähtee. Ei mut nyt lopetan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.