IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.05.2007 23:39

No en nyt näköjään osaa kirjottaa joka päivä. Ei vaa en ehi. Miettikää esim. maanantaina ku pääsin koulusta jo YHELTÄ ja aloin puol kahen aikaan tekee saksaa ja lopetin sen YHEKSÄLTÄ ja sitte kävin sateessa juoksemassa ja menin nukkumaan. Eh hyvää elämää!

Eilinen vähä samoissa merkeissä, en jaksa kertailla aikasempia päiviä, ja sit tänään ei ookaan jaksanu tehä mitään. Paitsi et käytiin luontoretkellä Emman kanssa. :DD Ja ehin pitkästä aikaa jopa kattoo Salkkarit, olin ehtiny jo vähä pudota. Mut nyt korjasin asian.

Öö. Tääl on kuuma. ':( Se on merkillistä, ettei ikinä voi olla sopiva lämpötila sille asialle, mitä on tekemässä. On niinku ihan selkeä juttu, että jos mä haluan oleilla ulkona ni on +2 ja sataa räntää, jos mä haluan lenkille niin on +25 tai sataa kaatamalla, jos mä haluun vaa oleilla sisällä ni sisälläki on +35 koska ulkona +30 tai +15 koska ulkona -35. Tässä vaan ensimmäiset vaihtoehdot.

Oon niin ajoissa näiden koulusählinkien kanssa että ihan itkettää. Psykan n. 10+ -sivusen jutun ohjelappusessa teksti "Aloita tehtävien teko ajoissa! Palautus 16.5. mennessä.". Tänään on 16.5. ja mä en ole edes alottanut.

Mut huomenna on aikaa, kiitos korkeampien voimien että on vapaapäivä!

Mulla on jano, eikä meillä oo limpparia. SÄÄLIKÄÄ!

Mun täytyy nyt tällai julkisesti ilmottaa, että tarvitsen työpaikan. :D Jos jollakin on mulle kesätöitä niin kertokaa ihmeessä, kiitos. Lähes mikä tahansa kelpaa! Kyllä muakin säälittäis jos en pääse edes mansikkamaalle. Taidan olla oikein poikkeuksellisen epäonnistunut yksilö. Snif. Mut oon kehittäny suunnitelman B, jonka toteutus tapahtuu todennäkösesti noin 20-prosenttisesti kun en kuitenkaan jaksa. Oon nimittäin ajatellu kehittää itteäni, kun on kerran aikaa! Jos on, senhän näkee sitten. Sen lisäksi, että juoksen, pyöräilen ja uin (yeah right!) oon ajatellu panostaa koulunkäyntiin lukemalla vieraskielisiä kirjoja. Koska jos ei kerran oo töitä ni pitäis helpottaa ens vuoden koulunkäyntiä OPISKELEMALLA, mutta koska sitä en kuitenkaan tee, voisin oppia ehkä jotain jos lukisin. Jos sitten vaikka oppisin esimerkiksi lopultakin tuon englannin kielen. Ja sitten tottakai tehä kaikkea kivaa! Kaikki mitä viime kesänä ei ehtiny KOSKA PITI OLLA TÖISSÄ. Nyt ei tarvi ainakaa sitä valittaa. Ellei mulle sitte tipahda taivaalta jotain paikkaa, joka ois muuten erikiva juttu.

Laskin tässä tänään, että oikeita koulutunteja on jäljellä enää yheksän. Yheksän! Niistäki kolme on kuvista ja niin edespäin. :D Kuvis on muuten hauskaa ku nykypäivänä meitä on neljä siinä ryhmässä ja toki lähes aina joku on pois. Muttasiis kesä tulee näköjään kumman nopeasti sitte loppujen lopuks kuitenki. Vaikka toisaalta on kyl jo aikaki päästä lomalle! Ahdistaa vaa moinen työttömyys ääääääääh rahattomuus yyyyyyyyyh ja sit tietenki joutuu ties minne sukulaisvierailuille yms. Mut Perho-darling, sinne pääsyä odotan! Ja nojoo mökilleki mut jotenki meijän porukat osaa lähtee aina sillon ku tääl ois jotai kivaa.

Läpäläpäpälä taidan lopettaa mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.