IRC-Galleria

Behind le supermarket.Lauantai 01.04.2006 00:46

Näin perusteellisesti sujui ranskankoe. ^^

En muista kerroinko samasta aiheesta jo viikko sitte, mut ku nuo bussikuskit on niin raivostuttavia aina välillä! Ihan ehdoin tahdoin pitää höykyttää sitä autoa just sillon ku mä liikun Pingun kanssa suuntaan tai toiseen. Sit sen lisäks bussi on puolillaan lapsia jotka tuijottaa "äiti, mikä toi on" tarkottaen joko Pingua, mua tai molempia. Plus eläkeläistädit karvamyssyissään, kuten tänäänki yks turkissaan ja Kuoma-kengissään "ksää tä vii sä loo" "mmmitä?" "onks toi violon sello?" "joo... on". Sitten vielä kaikki muut ihmistyypit joita kyllä riittää, jatkan paatostani mahdollisesti myöhemmin.

Mut se siellä perillä odottava on niin parasta että kestän.

Siinä oli luultavimminkin tämän päivän sisältö. Nyt vaan toivon niiiiiin paljon että olis jo vähintään keskiviikko, että taidan tikahtua. En tiedä miten se on käytännössä mahdollista joten en sittenkään tikahdu. Voi pojat ja tytöt, kissat ja koirat, iguaanit ja säiliöterottimet.

Nyt näyttäis selkeesti siltä, että kevät on tuloillaan. Tunnen sen jo vanhoissa luissanikin riipivänä kolotuksena. Tai sitten kolotus johtuu vain eilisestä juoksualustan loskaisuudesta ja sen aiheuttamasta hankaluudesta. Mutta tunteehan sen. Niin no, näkee myös. Repeän riemusta ku nään ensimmäisen leskenlehden tossa tienreunalla, odotan sitä päivää. ^^ On se luonto vaan niin kummaa.

Sekin vielä, etten osaa nukkua enää ja ajatukset on ihan erilaisia ku talvella. En saa illalla unta ja sitte pitää nukkua niin pitkään ettei ehi kouluun, kuten lienette huomanneet. Ja mun vuosientäyttymispäivä on toki myös vakava merkki keväästä, se kertoo että kohta on liian kuuma.

Nyt mua väsyttää, jäin jumittamaan tohon ulkoilmaan. On se joo, märkää ja loskaa.

6 8 67

Kylläpä panostin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.