IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.
oo, sain tänään artulta synttärilahjan... sain espanjalaisen yks senttisen..
sitten aino ja disa laulo mulle käytävällä ja menin punaseks ^^
sitten tapasin miian bussissa..tai no bussipysäkillä.. se oli menos mikalle.
hieeeenosti alko aamu kun iskä herätti mut seittemältä (bussi lähtee 10yli) ja sano "hyvää synttäriä" en syöny aamupalaa joten olin koulussa nälkäkuoleman partaalla.
kolmas jakso alkaa huomenna! ihanaa! huomenna on myös tykkipileet!!! ostin tänää sinne liput ^^ pakko päästä.. ainut vaan että mulla on reenit :/ ottaa päähä.. ai nii, mun ei pitäny tulla kalleriaan vaan kattoo tietsikalta vaan salijärjestys, et missä luokissa mul on huomenna tunteja.. hups.. mää otin jo murot ja kaikki tohon pöydälle.. hups..
mun hartiat kuolee!! yks hyvä synttärilahja ois hieroo mun hartioita!
tää oli taas vähän muutenki nolomman puoleinen päivä.. kun koulussa puheopin tunnilla maritan kanssa tehtiin semmonen esitys tekstistä niin mentiin harjotteleen sitä ruotsin luokan eteen kun siellä ei oo ikinä ketään.. no meijän teksti meni suurinpiirtein näin: koko kylän mörkö
mörön mörö, oveltra ovelle körötti, körön körön, vaan kyllästyi hän muuttoon, väsähti ja läsähti, ja kuoli sukupuuttoon. Mutta mihin jäi möröltä mörkökassi, mörköopas ja mörköpassi.. noo tota vedetiin sit siinä viitisen minuuttia ja sitten sieltä ruotsin luokasta tuli opettaja sanoon et siellä tehään koetta että voidaanko tehä sitä meijän juttuu muualla... vähän repeiltiin maritan kanssa ja vähän ne koetta tekevät oli varmaan repeilly meille :Dluokan ulkopuolelta kuuluu vaan mörön, mörön, körön, körön.......
sitten koulun jälkeen menin ostaan iskälle isäinpäivälahjaa :D ..en ollu kun punanen kun laitoin sen nenäkarvatrimmerin siihen liukuhihnalle ja kysyin siltä myyjäpojalta että toimiiks tää laite näillä (páttereilla) juoksin noooopeesti pois :D äiskä oli sit päättäny ton lahjan!!!!
no joo.. jos jaksailen niin kirjottelen viä reenien jälkeen.. nyt HEI HEI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.