IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 15:16

joo oon pelkkä löysä paska! syön ja nukun, syön, luen, nukun, syön,syön, ja napostelen, nukun, syön, luen........................................oonko tylsä?

kohta lähetää ajaa merikarvialle <3 toivottavasti siä on hyvä sää.. ai nii, täytyy muistaa hakee viä OFFia yläkerrasta ja mun huppari. ostin eilen teinipaidan! tai siis äitee osti. se paita on semmonen beessi ja siinä on kultane vetoketju ja siinä on timangeja tissin kohalla ja siinä lukee jotain... en muista mitä.. semmone pitkä, ulottuu johki haaravälin kohtaa... ja sit se on rypytetty semmosella kultasella nauhalla toiselta sivulta. jeejee.. hintalapussa luki kyllä et se oli huppari. kyllähän siinä huppu on.


oon pakannu ja heittäny vähän ainetta naamaa.. ois varmaa voinu sheivatakki, mut en tiä jaksanko.. tiedän että oksennan taas autossa kun mennään pakulla ja aattelin lukee.. missähän mun ämpäri on? pakko päästä kalastaan!!! ja helena hei, ihan oikeesti KALASTAAN ei ranskan kalastaan.. sit pitää viä muistaa hakee vaatteet kuivausrummusta.. tai siis siel on muutama paita ja muutamat.. alkkarit.. tääl on kyllllmmmäää!!!


merikarvialle tulee mucho gente!! sinne tulee tompat (maaretin poikakaveri teini-ajoilta) ja teijat ja reiskat (täti ja sen mies) ja maijat ja lassit ja jennit (täti, sen mies ja mun serkku) ja vainiot (joitten kanssa lähen ehkä syksyllä sinne rodokselle taas <3) ja sitten mökit on täynnä, eli tulee varmaan nykäset (perhetuttuja) ja wikmannit ja kärjet ja rantaset akun kera (perhetuttuja, aku on niitten lapsi ja samalla se tyyppi joka käy aina meijän koneen korjaamassa, se on ton tompan kaveri elikkäs maaretin kavereita sen teini-vuosilta)


MUSTA TULEE TÄTI <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 laskettuaika on 23.7!!!!! <3 maaret ja miikka pyysi mua sylikummiks! oi niin hemmottelen sen pojan piloille!!! <3 siitä tulee mun uus elämäni mies! tevellassa myydään semmosia vauvalaulu kirjoja, ni arvaa tekiskö mieli ostaa? mut maksaa 30e että ehkä tyydyn ostaan jonku kirppari kirjan :) sit laulan sille ja siittä tulee tosi musikaalinen! ja eilen käytiin hervannassa shoppaileen niin siellä oli semmonen vauva kauppa jossa kävin ja siellä oli semmonen ihanan pehmee pupulelu, jota vedettiin hännästä niin se alko soittaan tuutulaulua <3 semmosen ostan sit kun mulla on varaa tuhlata 16,90.. aattelin, että voisin perustaa sille oman tilin.. mut sitten mietin uudestaa, että maaretille ja miikalle tulee kuitenki paljon lapsia (3-4) ja ei mulla oo kaikille varaa antaa rahaa saman verran. niin ehkä perustan niille kaikille lapsille yhteisen tilin, johon ne saa oikeudet sitten kun ne muuttaa pois kotoo..cittarilta oli ostettu kaikki ne suloset vihreet vauvahupparit, joita katteltiin leenan kanssa.

eilen käytiin hyvä keskustelu porukoitten kanssa:

ÄITI: "mitäs sää haluisit juoda juhannuksena? jotain siis ei limpparia.. kaljaa? siideriä? lonkeroo?"
MÄÄ: "kalja siiderija lonkero on pahaa"
ÄITI: "no mitäs sää sitten juot? ......mitäs jos me haetaan sulle pari breezeriä?"
MÄÄ:"joo, ne on ihan hyviä"
ÄITI: "ne on vaan tosi kalliita.. tulee varmaa halvemmaks jos me ostetaan kossupullo ja voit sekotella siitä sitte limppariin omia drinksuja"
MÄÄ: *hymyilee sisällään*


mut joo, hyvää juhannusta kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.